1 | Et sembla útil la valoració?
0 | No t'agrada la valoració?

Per a què serveix l'app?

Quina és la seva aplicació didàctica?

Google Hangouts és una eina fantàstica per connectar amb alumnes d'altres indrets a través d'un sistema de conferència.Només cal disposar d'una connexió a Internet per establir les converses. L'entorn és segur ja que els interlocutors han de contactar mitjançant el correu electrònic dels participants.

Versió de l'app

Avaluació feta el 25-01-2017 sobre la versió Varies with device de l'app
Punts Forts
  1. App gratuïta de Google
  2. Permet establir converses en temps real
  3. Aporta significat a la comunicació real
Punts Febles
  1. Les imatges es congelen si la connexió no és prou bona

1 Experiència a classe

Objectius
  • Promoure el Plurilingüisme i la diversitat cultural mitjançant els intercanvis virtuals amb els altres, l’elaboració i l’expressió d’idees, opinions i sentiments, i la construcció del propi pensament i, com a conseqüència, el desenvolupament lingüístic, tant oral com escrit.
  • Prendre consciència de les estratègies d'interacció i utilitzar-les per ser competent en la comunicació oral i escrita, respectant els diferents nivells de domini lingüístic.
  • Planificar i produïr petits textos o qüestionaris per interaccionar amb companys en els intercanvis virtuals.
  • Comunicar i treballar de forma col·laborativa, a través d' Internet, amb la utilització de les eines de comunicació interpersonal i les que faciliten la realització de treballs col·laboratius, presencials i a distància. Aprendre algunes de les potencialitats de Classroom (treball amb correu electrònic, entrega de tasques amb Drive...)
  • Treballar la comunicació i les eines digitals de forma funcional, com a part integrada d’una activitat significativa, real, relacionada amb la vida escolar i amb l’entorn.
Escriu la teva experiència

Descarrega l'app

Versió gratuïta