0 | Et sembla útil la valoració?
0 | No t'agrada la valoració?

Per a què serveix l'app?

Quina és la seva aplicació didàctica?

És un joc que treballa pensaments mentals complexes, necessàries per planificar i organitzar (Organitzar estratègies per aconseguir objectius, Resoldre problemes: de forma estratègica) Encara que no pertany a cap assignatura en concreta, crec que pot servir molt. A més a més de ‘jugar’ l’alumnat ha de pensar moltíssim per poder obtenir l’objectiu. És un bon joc per passar el temps i utilitzar el pensament crític a la vegada. En la classe d’anglès, com a grup, es podria projectar el joc a la pantalla gran i fer servir vocabulari en anglès per resoldre el problema..(move up, down, to the right, the blue car needs to go down, take the brown car away, etc ....)

Avaluació feta el 20-03-2015
Punts Forts
  1. Un joc que ajuda molt en la habilitat ‘Resolució de problemes’ Treballa pensaments mentals complexes, necessàries per planificar i organitzar (Organitzar estratègies per aconseguir objectius, Resoldre problemes: de forma estratègica)
  2. Molt engrescador i motivador amb molts ajuts per a ajudar-te a resoldre el problema. També amb 4 nivells diferents per poder jugar i millorar segons el teu nivell
  3. Interficie gran i colorit, fàcil de manipular
Punts Febles
  1. Surten anuncis total l’estona

-- Experiències de classe

Susan Dreger no ha creat cap experiència per a aquesta app.

Escriu la teva experiència

Descarrega l'app

Versió gratuïta