0 | Et sembla útil la valoració?
0 | No t'agrada la valoració?

Per a què serveix l'app?

Quina és la seva aplicació didàctica?

Pot ser una introducció a la realitat augmentada per picar la curiositat dels nens i ensenyar com es pot servir. En aquest cas, els dibuixes, pintats i personalitzats dels nens, agafen una vida més dinàmica i interactiva. La teva imatge pren vida! La única cosa negativa és que es necessita bastant de temps per fer la preparació, ja que has d’imprimir els dibuixos específics des del web, els nens han de pintar-los i finalment, amb l’app, només pots fer fotos d’aquells dibuixos específics que has assignats des de l’app.

Avaluació feta el 20-03-2015
Punts Forts
  1. Pot ser una introducció a la realitat augmentada, fent servir el món dels contes pels més petits
  2. És molt visual i amb un interfície molt fàcil i intuïtiu
  3. Un concepte molt innovador i curiós. Pot captar la atenció i la curiositat de l’alumnat
Punts Febles
  1. Necessites estar preparat, amb fotocòpies del site web per poder posar en pràctica l’app. L´alumnat ha de passar temps coloreant els dibuixos abans de poder fer servir l´app. No és un ´click and go´ app!
  2. La càmera només agafa el dibuix que has escollit i imprès específicament. Cada cop que vols fer servir l’app, has d’imprimir i pintar un dibuix específic.
  3. Time-consuming! L´alumnat es pot cansar si ha de fer tota aquesta preparació per poder seguir un conte. Veig més com a una introducció a la realitat augmentiva.

-- Experiències de classe

Susan Dreger no ha creat cap experiència per a aquesta app.

Escriu la teva experiència

Descarrega l'app

Versió gratuïta