0 | Et sembla útil la valoració?
0 | No t'agrada la valoració?

Per a què serveix l'app?

Quina és la seva aplicació didàctica?

SoundColud és una aplicació a través de la qual es poden compartir arxius d'àudio, amb la resta d'usuaris o amb gent que no estigui registrada. Els àudios es poden enregistrar directament o pots els pots pujar, així que també funciona com a plataforma d'arxiu dels teus propis àudios, però sempre compartint-los i fent-los públics. Cada usuari disposa de la seva pròpia pàgina on apareixen els arxius compartits (per categories) i, a l'igual que una plataforma social, els usuaris poden ser seguidors d'altres. És una manera senzilla de donar-se a conèixer. Destacaria que aquests arxius d'àudio després es poden compartir en qualssevol altra xarxa social, ja sigui la pròpia web personal, el Facebook, etc. També es poden crear llistes de reproducció, com a YouTube.

Avaluació feta el 17-10-2018
Punts Forts
  1. Pots compartir els teus àudios i els d'altra gent entre la seva pròpia xarxa d'usuaris, però també entre gent que no hi està registrada.
  2. És molt fàcil i ràpida d'utilitzar.
  3. Ara permet també fer enregistraments en directe, que després queden arxivats.
Punts Febles
  1. Si volem fer enregistraments de més qualitat, convé tenir un micro adient.
  2. No és una xarxa massa coneguda per la majoria d'usuaris d'internet, per la qual cosa, si vols fer promoció dels teus enregistraments, convindria compartir-los també a través d'altres xarxes i plataformes.

-- Experiències de classe

Rosario Caselles Canet no ha creat cap experiència per a aquesta app.

Escriu la teva experiència

Descarrega l'app

Versió gratuïta