0 | Et sembla útil la valoració?
0 | No t'agrada la valoració?

Per a què serveix l'app?

Quina és la seva aplicació didàctica?

Aquesta app permet crear activitats de manera molt fàcil i intuïtiva. Pot ser útil a docents per fer les seves propostes però també es pot plantejar als alumnes que siguin ells els que creïn activitats pels seus companys. La versió d'IOS conté més elements per inserir (fons, formes...) i és una mica més intuïtiva d'utilitzar ja que la majoria d'opcions es poden accedir a través d'icones, per tant alumnes que encara no llegeixen bé podrien utilitzar l'app sense moltes dificultats. Al ser una app genèrica es pot utilitzar en moltes àrees de coneixement per treballar temes molt variats i al ser possible posar-hi imatges pròpies i gravacions de veu, les activitats es poden personalitzar i adaptar a l'entorn dels alumnes. A infantil es pot utilitzar per treballar elements de l'entorn proper fent que siguin els propis.

Avaluació feta el 23-04-2015
Punts Forts
  1. Permet crear activitats de diversos tipus de manera molt fácil.
  2. Per poder crear activitats o resoldre-les no cal registrar-se.
  3. Té moltes opcions d´incorporar fons, imatges, formes, icones, a més de les pròpies imatges de la càmera o galeria. En la versió d´iOS hi ha més elements que en la d´Android. També permet gravar la propia veu
Punts Febles
  1. Quan esculls el tipus d´activitat que vols crear ja no es pot editar el cal tornar a crear la diapositiva per poder inserir un altre tipus d´activitat.

-- Experiències de classe

Maria Macià no ha creat cap experiència per a aquesta app.

Escriu la teva experiència

Descarrega l'app

Versió gratuïta