0 | Et sembla útil la valoració?
0 | No t'agrada la valoració?

Per a què serveix l'app?

Quina és la seva aplicació didàctica?

Aquesta app és un projecte col·laboratiu de geolocalització que es desenvolupa en diverses escoles. En cada punt geolocalitzat s'ha d'entrar un text, imatges, un vídeo, un arxiu sonor i una web per ampliar la informació i cada punt es pot fer en diversos idiomes. El fet d'haver de crear tots aquests recursos suposa un treball competencial molt complert que es pot treballar des de diverses àrees de coneixement de manera interdisciplinària. La participació en el projecte mhm també afavoreix la col·laboració entre alumnes ja que la informació dels diversos punts pot ser creada per diversos equips de treball en els quals cada alumne realitza aquelles tasques que se li donen millor. L'app per IOs resulta una mica més fàcil de navegar que en Android.

Avaluació feta el 23-04-2015
Punts Forts
  1. El fet de poder geolocalitzar elements del patrimoni de l´entorn proper resulta motivador i té un alt valor educatiu.
  2. Es poden crar mapes i punts de manera col·laborativa de manera que un equip d´alumnes treball de manera cooperativa per geolocalitzar i generar informació sobre un o diversos elements del patrimoni.
  3. Per poder veure els punts que ja s´han creat no cal tenir usuari.
Punts Febles
  1. No et pots donar d´alta com a creador sinó que has de tenir un usuari ja creat.
  2. En alguns moments és dificil la creació de nous punts des de l´app.

-- Experiències de classe

Maria Macià no ha creat cap experiència per a aquesta app.

Escriu la teva experiència

Descarrega l'app

Versió gratuïta