0 | Et sembla útil la valoració?
0 | No t'agrada la valoració?

Per a què serveix l'app?

Quina és la seva aplicació didàctica?

Aquesta app per viaulitzar contingut en realitat augmentada es pot utilitzar amb alumnes de diverses edats ja que és fàcil d'utilitzar i a la vegada el contingut és totalment adaptable. Així es pot fer tant realitat augmentada amb dibuixos animats per alumnes d'infantil com representar objectes molt especialitzats com el cos humà o motors per alumnes d'estudis professionals. Es pot visualitzar contingut creat en codis, imatges i també rutes geolocalitzades. Els continguts en realitat aumentada poden incloure diversos formats de manera que són molt personalitzables a les caracteístiques dels alumnes, i a la vegada són motivadores. Tot i que el contingut no es pot crear amb l'app, cal crear-lo a través de la web, el fet que siguin els alumnes que fan les seves propostes permet desenvolupar la creativitat i fomentar l'aprenentatge actiu sobre diversos continguts.

Avaluació feta el 10-02-2016
Punts Forts
  1. App que permet visualitzar contingut creat amb Layar de manera molt fàcil i intuitiva.
  2. La realitat augmentada amb aquesta app és pot aplicar de manera transversal amb alumnes de diverses edats en diverses àrees de coneixement.
  3. L´ús de l´app permet presentar continguts en múltiples formats de manera motivadora pels alumnes.
Punts Febles
  1. L´App només permet la visualització de les produccions ja creades a la web. No es poden fer noves produccions amb l´app.
  2. Només es pot escanejar contingut creat amb Layar i no amb altres eines.

-- Experiències de classe

Maria Macià no ha creat cap experiència per a aquesta app.

Escriu la teva experiència

Descarrega l'app

Versió gratuïta