1 | Et sembla útil la valoració?
0 | No t'agrada la valoració?

Per a què serveix l'app?

Quina és la seva aplicació didàctica?

Aquesta app està dissenyada per que alumnes de primària i fins i tot infantil puguin iniciar-se en la programació però pel fet d'estar només en anglès i haver-hi moltes accions explicades en format textual fa que no sigui apta per alumnes petits sense ajuda de l'adult. Les ajudes en format vídeo no són massa indicades per la població a la qual es dirigeix l'app. En el format de creació ja hi ha programes fets que l'alumne pot utilitzar i modificar de manera que es pot aprendre com funciona la programació a partir de models. Es podria treballar a matemàtiques o ciències i també a anglès.

Avaluació feta el 23-03-2015
Punts Forts
  1. Permet treballar la resolució de problemes, la lògica, la seqüenciació... i és una bona eina per treballar la programació.
  2. L´app ofereix múltiples possibilitat que van des de crear programes de a aprofitar programes ja fets o resoldre problemes a partir de la programció.
  3. Es poden compartir els programes fets amb la comunitat sense necessitat de registre, només utilitzant un pseudònim.
Punts Febles
  1. Les instruccions són en anglés i no hi ha icones en les pantalles de programació, tot i que l´app estèticament sembla pensada per nens petits.
  2. Les ajudes consisteixen en vídeos on surt una persona parlant en anglés. Això fa que l´ajuda sigui inaccessible per molts col·lectius.
  3. .

-- Experiències de classe

Maria Macià no ha creat cap experiència per a aquesta app.

Escriu la teva experiència

Descarrega l'app

Versió gratuïta