0 | Et sembla útil la valoració?
0 | No t'agrada la valoració?

Per a què serveix l'app?

Quina és la seva aplicació didàctica?

L'app serveix per crear històries a partir de diubuixos als que es pot incorporar un fons, música o gravació de veu, animació, text... Les històries es creen en diverses dispositives i un cop acabades es veuen en forma d'animació. Aquesta app és especialment adequada per infantil i primària i es adapatar a diversos nivells ja que es poden fer històries amb diversos nivells de complexitat. No cal que els alumnes sàpiguin llegir per utilitzar-la de manera autònoma ja que etotes les icones estan representades amb pictogrames. El fet de poder incorporar imatges, so, dibuix, música propies fa que les històries es puguin personalitzar molt i per tant és ideal per treballar aspectes de l'entorn i de la vida quotidiana dels alumnes de manera que les produccions poden ser molt motivadores.

Avaluació feta el 23-03-2015
Punts Forts
  1. L´app és molt complerta ja que incorpora múltiples formats i elements: imatge, dibuix, text, animació, so, música, gravació de veu... que es poden combinar per crear narracions.Moltes de les opcions que incorpora no es troben en altres apps de narració digital.
  2. Hi ha dos taulers, un de més simple i l´altre més complex amb més opcions. Ambdós taulers tenen les opcions representades amb pictogrames de manera que són aptes per a no lectors.
  3. Es poden incorporar imatges, sons, músiques i dibuixos pròpis, de manera que les històries que es creen poden ser altament personalitzables.
Punts Febles
  1. A vegades es penja i pots arribar a pèrdre el que has fet.
  2. No és pot exportar les històres que es creen, s´han de veure des de l´app.
  3. .

-- Experiències de classe

Maria Macià no ha creat cap experiència per a aquesta app.

Escriu la teva experiència

Descarrega l'app

Versió gratuïta