1 | Et sembla útil la valoració?
0 | No t'agrada la valoració?

Per a què serveix l'app?

Quina és la seva aplicació didàctica?

Classroom de Google és un espai per gestionar i crear un canal de comunicació de l'espai digital de la nostra aula o àrea. Entraria dintre la categoria de plataformes EVA (espai virtual d'aprenentatge). Ens permetrà crear grups o classes a la plataforma, on assignarem els alumnes. Amb aquests grups podrem distribuir arxius i continguts de forma grupal, assignar i recollir tasques, establir terminis d'entrega de les tasques, avaluar les tasques dels alumnes, i establir una comunicació grupal o personal amb aquests. S'integra perfectament amb l'entorn Drive de Google, i són varies les apps que permeten integrar els grups que creem a Classroom a les seves plataformes. És una senzilla però completa manera de gestionar l'entorn digital amb els nostres grups d'alumnes.

Versió de l'app

Avaluació feta el 12-02-2018 sobre la versió 1.6.2 de l'app
Punts Forts
  1. Facilitat d'ús i de gestió de grups (per mail individual o de grups de Google; o codi de subscripció)
  2. Integració amb l'entorn Drive de Google, comptes educatius o no, i amb plataformes d'altres desenvolupadors (EdPuzzle, Padlet, etc.)
Punts Febles
  1. A la versió app, li manca alguna utilitat en comparació amb del navegador, sobretot per l'ús del professor no tant la de l'alumne.
  2. Possibilitats més limitades en comparació amb d'altres EVA com p.ex. Edmodo

-- Experiències de classe

Manel Sayrach no ha creat cap experiència per a aquesta app.

Escriu la teva experiència

Descarrega l'app

Versió gratuïta