0 | Et sembla útil la valoració?
0 | No t'agrada la valoració?

Per a què serveix l'app?

Quina és la seva aplicació didàctica?

L'aplicació ens permet crear una emissora de ràdio per emetre continguts en format àudio. Cada usuari disposa de la seva pròpia estació per emetre, però es poden enviar i compartir les emissions amb altres usuaris. Pot ser un excel·lent recurs en varietat d'àmbits o projectes on vulguem emprar el llenguatge oral, i crear contingut pe compartir amb la comunitat via la plataforma de l'app.

Versió de l'app

Avaluació feta el 18-12-2017 sobre la versió 2.4.4 de l'app
Punts Forts
  1. Extrema facilitat per crear una emissora pròpia de ràdio, amb unes expectatives de creixement de la plataforma elevades.
  2. Possibilitat de compartir emissions en directe amb un altre usuari, o incorporar les d'una altra emissora a la nostra, com si fossin comentaris en un blog.
  3. Bona fiabilitat de la plataforma, disseny motivador pels estudiants.
Punts Febles
  1. Cal registre per fer-la servir i de moment cal descarregar-la en versió per iPhone (per tant cal cercar-la en aquest apartat si ho fem des d’un iPad)
  2. Tot el que publiquem sempre és públic, com a mínim durant 24 hores, en algun cas això pot ser un problema en funció de l’objectiu que cerquem.
  3. Algun aspecte d’arxivament de les emissions, millorable al meu entendre i que pressupost que de mica en mica millorarà.

1 Experiència a classe

Objectius
  • Desenvolupar la competència comunicativa dels alumnes.
  • Fomentar l’oratoria.
  • Promoure una óptima recerca de continguts: curació > anàlisi > sintesis > publicació.
  • Desenvolupar competències digitals diverses, i més específicament amb programes d’àudio.
Escriu la teva experiència

Descarrega l'app

Versió gratuïta