0 | Et sembla útil la valoració?
0 | No t'agrada la valoració?

Per a què serveix l'app?

Quina és la seva aplicació didàctica?

Mobincube és una eina molt senzilla d'utilitzar, al mateix temps que ofereix un bon nivell de personalització perquè puguis crear l'app que més s'adapti a les teves necessitats. Només has d'afegir pantalles a la teva app, afegir elements a les pantalles (texts, imatges, vídeos, issuu, etc.), establir accions en els elements perquè els usuaris interactuïn, etc. Si no saps per on començar, pots utilitzar alguna de les seves plantilles assistides, 100% personalitzables. I per als usuaris més avançats, amb coneixements de programació, Mobincube també permet afegir els seus propis mòduls HTML / JavaScript per ampliar la funcionalitat interactuant amb la resta de l'app. Aquesta app permet també inserir continguts multimèdia, tot i que cal tenir en compte que la seva connectivitat amb YouTube està trencada, i no especifica que es pot solventar afegint la paraula /embed/devant de la resta de l'URL que apareix en les instruccions.

Versió de l'app

Avaluació feta el 10-02-2017 sobre la versió 1.0.0 de l'app
Punts Forts
  1. És gratuïta i permet utilitzar IOS i Android
  2. Pots partir d'un enllaç i/o d'un codi QR per visualitzar l'app
Punts Febles
  1. La connectivitat A Youtube està trencada, es pot resoldre afegint la paraula /embed/
  2. La publicitat
  3. La cua de publicació no disposa d'informació del temps.

1 Experiència a classe

Objectius
  • Aplicar el pensament computacional per aconseguir programar dispositius tecnològics.
  • Participar en l'avaluació del propi procés d'aprenentatge i iniciar-se en l`ús d'estratègies de millora.
  • Conèixer els materials, fonts d'energia i comunicacions documentant les investigacions en una app. Utilitzant i raonant les conclusions per dissenyar i imprimir en 3D una casa marciana.
  • Estructurar, organitzar i sintetitzar la informació. Entendre els continguts de la matèria en llengua anglesa i els integra en el seu discurs oral i escrit.
  • Realitzar produccions multimèdia a partir de materials propis o aliens, tot aplicant-hi les funcions bàsiques dels programes edició.
Escriu la teva experiència

Descarrega l'app

Versió gratuïta