0 | Et sembla útil la valoració?
0 | No t'agrada la valoració?

Per a què serveix l'app?

Quina és la seva aplicació didàctica?

La forma més fàcil de provar les aplicacions que s'estan dissenyant en app inventor. Simplement instal·lant aquesta aplicació, a través de wi-fi, en el dispositiu mòbil en android que es vulgui es pot visualitzar i utilitzar l'aplicació que s'estigui desenvolupant en app inventor, una utilitat en línea de l'institut de tecnologia de Massachusets. Aquesta utilitat funciona a través de blocs d'ordres, de forma semblant a altres utilitats com Scratch, i ens permet crear de forma senzilla algunes aplicacions, que després podem fins i tot publicar.

Versió de l'app

Avaluació feta el 25-10-2016 sobre la versió 2.39 de l'app
Punts Forts
  1. Facilitat d'ús.
  2. Estalvia el fet d'haver de compilar les aplicacions que s'estan creant.
Punts Febles
  1. Qualitat gràfica (encara que no és necessaria).
  2. Les reconexions amb la utilitat no són automatiques.

1 Experiència a classe

Objectius
  • Conèixer el patrimoni històric i cultural de la població, a través de la cerca i tractament de la informació i el joc.
  • Saber triar i utilitzar diferents tecnologies (tauletes i ordinadors) de forma adequada a cada una de les activitats i propostes de les quals consta el projecte.
  • Treballar de forma organitzada i consensuada per obtenir els millors resultats possibles, aprofitant les aptituds i interessos de tots els integrants del grup. Encoratjar a cada un del alumnes a compartir, ajudar i ensenyar els seus companys allò que ha après.
  • Saber presentar tota la informació obtinguda i tractada en un format diferent al que fins ara s'havia demanat i saber donar valor a allò que han produït i aconseguit.
  • Aconseguir seguir instruccions i seqüències lògiques de certa complexitat, saber explicar i comunicar el perquè de cada un dels punts d'aquestes seqüències i aplicar lògiques similars a situacions d'una certa semblança.
Escriu la teva experiència

Descarrega l'app

Versió gratuïta