0 | Et sembla útil la valoració?
0 | No t'agrada la valoració?

Per a què serveix l'app?

Quina és la seva aplicació didàctica?

El Cosmocaixa és una opció de sortida didàctica en molts dels nostres centres de secundària a Catalunya. La sortida va acompanyada molts cops de tallers del mateix museu, en el context de diverses matèries de tercer d'ESO. Aquesta vegada com a centre també afegim una petita activitat: visitem el Museu Cosmocaixa i aprofitem per fer una activitat mobile learning amb una app dissenyada per a l'ocasió i per a l'alumnat de Tecnologia de tercer d'ESO en el Bloc d'estructures i esforços mecànics. Es tracta d'una activitat de menys de 15 minuts i amb una metodologia totalment autònoma de l'alumnat.

Versió de l'app

Avaluació feta el 15-02-2017 sobre la versió 1.0 de l'app
Punts Forts
  1. L'ús de l'smartphone com a eina motivadora per a l'aprenentatge
  2. Avaluar els coneixements del Bloc d'estructures i esforços mecànics en un entorn empíric i amb una experiència vivencial i motivadora per a l'alumnat
  3. Autonomia de la visita de l'alumnat dins de la secció del Mur Geològic del Cosmocaixa mentre apliquen els seus coneixements de tecnologia adquirits a classe
Punts Febles
  1. La foto que es fa s'ha d'adjuntar manualment a l'enviar els resultats

1 Experiència a classe

Objectius
  • L'ús de l'smartphone com a eina motivadora per a l'aprenentatge.
  • Autonomia de la visita de l'alumnat dins de la secció del Mur Geològic del Cosmocaixa mentre apliquen els seus coneixements de tecnologia adquirits a classe.
  • Avaluar els coneixements del bloc d'estructures i esforços mecànics en un entorn empíric i amb una experiència vivencial i motivadora per a l'alumnat.
Escriu la teva experiència

Descarrega l'app

Versió gratuïta