0 | Et sembla útil la valoració?
0 | No t'agrada la valoració?

Per a què serveix l'app?

Quina és la seva aplicació didàctica?

ClassDojo és una plataforma virtual amb versió web i aplicació per mòbil que permet gestionar classes i grups. Tant l'aplicació com els avatars que poden personalitzar els alumnes són visualment atractius i engrescadors. La seva funcionalitat principal és un sistema de punts per sumar amb comportaments o habilitats positius, i restar amb aquells que han de millorar. Aquest feedback es pot assignar individualment, a un grup, o a tota la classe. Els comportaments puntuables són totalment editables i és fonamental que s'estableixin amb el consens dels pares, els quals també tenen accés a l'aplicació i veure el progrés dels seus fills. També inclou funcionalitat molt visual per controlar l'assistència a classe, un sistema de murs, anomenades Històries, d'alumne i de classe, on alumnes i professors poden penjar publicacions, i un apartat d'informes on els professors poden veure el progrés en comportaments i en assistència. Per acabar, l'app ofereix un conjunt de petites eines com per exemple un cronòmetre, un mesurador de soroll, una opció per triar un alumne aleatòriament o un creador de grups.

Avaluació feta el 12-04-2018
Punts Forts
  1. L'app i la versió web són molt intuïtives i visualment motivadores.
  2. Permet comptes d'alumnes sense introduir e-mail.
  3. Disponible en anglès, castellà, català, i vint-i-cinc idiomes més.
Punts Febles
  1. Els criteris de comportament han d'estar consensuats per evitar frustracions als alumnes que més els costa comportar-se.
  2. La versió web de l'estudiant és sempre en anglès. Professors i pares a la versió web, i tots a l'app, poden canviar d'idioma.

-- Experiències de classe

emili villanueva castro no ha creat cap experiència per a aquesta app.

Escriu la teva experiència

Descarrega l'app

Versió gratuïta