1 | Et sembla útil la valoració?
0 | No t'agrada la valoració?

Per a què serveix l'app?

Quina és la seva aplicació didàctica?

Kahoot és un servei nou per crear qüestionaris en línia i enquestes pels alumnes, els quals poden respondre a través de qualsevol dispositiu que tingui un navegador web (telèfons mòbils, iPad, tauleta, Chormebook ). Les preguntes poden incloure imatges i vídeos. El mestre pot controlar el temps màxim de resposta permès. A mesura que els estudiants responen a les preguntes s'atorguen punts per a les respostes correctes. En la pantalla del mestre es visualitza un marcador. També es pot desactivar el sistema de punts per a usar-ho de manera no competitiva. Els alumnes no necessiten tenir un compte de Kahoot. Per poder participar en les proves, senzillament han de visitar Kahoot.it i introduir el codi PIN donat pel mestre. L'ús del Kahoot és una manera divertida per realitzar sessions de revisió d'unitats didàctiques (o temes). També és una bona manera de rebre retroalimentació informal per part dels estudiants. Des de fa un parell d'anys Kahoot s'ha convertit en un servei molt popular a les escoles de tot el món. Aquesta plataforma possibilita crear jocs per a la revisió de continguts. El format de reproducció els jocs fa que sigui divertit pels nens i serveixi per a l'aprenentatge.

Versió de l'app

Avaluació feta el 08-02-2017 sobre la versió 1.0.1 de l'app
Punts Forts
  1. És una aplicació que motiva molt els alumnes. Això fa que l'avaluació dels continguts sigui un joc per a ells i elles.
  2. És molt visual, intuïtiva i fàcil d'utilitzar. Tan pel mestre com per l'alumne.
  3. Les preguntes i les respostes les pot crear el docent, això fa que es pugui adaptar totalment als alumnes que tinguem a l'aula.
Punts Febles
  1. Al contestar la pregunta els alumnes han de buscar el color de la resposta i clicar-la al seu dispositiu mòbil, això pot confondre als alumnes més petits.
  2. L'idioma de l'aplicació és en anglès, en principi, no hauria de ser un problema, però depen del nivell ho pot ser.
  3. Es necessita connexió a Internet.

-- Experiències de classe

David Sanchez Lobato no ha creat cap experiència per a aquesta app.

Escriu la teva experiència

Descarrega l'app

Versió gratuïta