0 | Et sembla útil la valoració?
0 | No t'agrada la valoració?

Per a què serveix l'app?

Quina és la seva aplicació didàctica?

És una aplicació molt útil per a la recollida de respostes a través d'un format digital atractiu i motivador pels alumnes sense la necessitat de disposar de diferents dispositius digitals. Considero que aquest fet és un dels seus avantatges, ja que en moltes ocasions, un dels handicaps de la utilització de les tecnologies a l'aula és l'organització de la sessió per tal de poder disposar de diversos dispositius, ja sigui per falta d'aquests en el centre com per dificultats per combinar els horaris de la sala d'informàtica com pels múltiples problemes que pot arribar a causar la connexió a internet. Amb aquesta aplicació només es necessita un dispositiu on projectar les preguntes i un altre per a fer l'escànner de les respostes. En el cas de la meva unitat didàctica, vaig utilitzar aquesta aplicació a l'hora de fer un examen amb alumnes de cinquè de primària. A més de motivar a l'alumnat, l'aplicació em va permetre fer les adaptacions pertinents pels alumnes amb més dificultats. Vaig poder adaptar les preguntes amb imatges i pel que fa al codi QR que tenia cada alumne, simplement vaig haver de realitzar unes anotacions a darrera del seu paper. Així doncs, penso que és una aplicació molt recomanable, ja que és útil, fàcil i molt pràctica d'aplicar a l'aula.

Versió de l'app

Avaluació feta el 17-06-2019 sobre la versió 2.0.3 de l'app
Punts Forts
  1. Facilitat d'ús: no es necessita disposar de molts aparells tecnològics.
  2. Visual: permet inserir imatges i graduar la mida de la lletra.
  3. Inclusió: permet graduar molt el nivell de les preguntes per tal que tots els alumnes puguin participar del mateix exercici. La dificultat d'ús de l'aplicació és baixa i és de fàcil accés.
Punts Febles
  1. La versió gratuïta només ens va permetre fer un ús limitat de preguntes.
  2. A l'hora d'escanejar les preguntes vàrem tenir alguns problemes i no es van registrar algunes d'aquestes, havent-ho de tornar a repetir.

-- Experiències de classe

Ariadna Claravall Farràs no ha creat cap experiència per a aquesta app.

Escriu la teva experiència

Descarrega l'app

Versió gratuïta