1 | Et sembla útil la valoració?
0 | No t'agrada la valoració?

Per a què serveix l'app?

Quina és la seva aplicació didàctica?

Dropbox és una eina d'emmagatzematge al núvol que pot resultar molt útil per a facilitar la tasca docent i alhora per a compartir documents, apunts, qualsevol arxiu i informació útil de la nostra assignatura amb els nostres alumnes. Aquesta app assegura la sincronització de totes les dades entre els diferents dispositius (PC, portàtils, tauletes, mòbils...) que estiguin connectats a internet utilitzant el mateix compte d'usuari. No cal que els nostres alumnes estiguin donats d'alta en Dropbox per a poder compartir els documents, ja que a cada document o arxiu es genera un enllaç públic que és accessible des de qualsevol navegador o correu electrònic. Aquesta eina també és molt útil, ja que facilita la gestió d'arxius utilitzant diferents equips evitant les còpies manuals de fitxers d'uns a altres, ja que qualsevol canvi que es realitzi en una carpeta "Dropbox" es propagarà automàticament a aquesta mateixa carpeta en la resta de dispositius connectats a aquest compte. A més a més, ens permet el treball col·laboratiu entre els nostres alumnes a classe, així com entre els departaments del nostre centre educatiu, ja que ens permet crear una carpeta comuna i compartir-la entre tots els membres del departament o entre tots els alumnes de la nostra classe. Així mateix, també pot ser molt útil, per a crear un historial de materials d'anteriors cursos acadèmics per a poder recuperar fitxers i documents d'altres cursos o simplement per a fer consultes.

Versió de l'app

Avaluació feta el 05-05-2018 sobre la versió 4.2.3 de l'app
Punts Forts
  1. Facilitat per a intercanviar arxius i sincronització segura si es fan canvis en arxius ja que es transmet automàticament al servidor i a la resta d´equips.
  2. Accés deslocalitzat, ja que es pot accedir als arxius des de qualsevol ordinador o dispositiu mòbil, i els documents queden emmagatzemats al núvol i no ocupen espai.
  3. Facilita el treball col·laboratiu dins i fora de l´aula entre els nostres alumnes, i entre els diferents departaments del centre educatiu.
Punts Febles
  1. El compte gratuït pot ser massa limitat, i s'ha de passar a un compte de pagament.
  2. Dues persones no poden treballar en el mateix arxiu a la vegada des d'ordinadors diferents, ja que es genera una còpia del mateix arxiu.
  3. Només sincronitza i guarda els documents en la carpeta My Dropbox. A més, no disposa d´un mode per a poder treballar o fer consultes sense tenir connexió a Internet.

-- Experiències de classe

ARANTXA LOPEZ RICO no ha creat cap experiència per a aquesta app.

Escriu la teva experiència

Descarrega l'app

Versió gratuïta