0 | Et sembla útil la valoració?
0 | No t'agrada la valoració?

Per a què serveix l'app?

Quina és la seva aplicació didàctica?

Aplicació/ utilitat: Els alumnes creen xat bots senzills, màquines virtual programades que segueixen una estructura lògica (ramificada) i poden donar resposta a preguntes o problemes senzills. Si els alumnes creen els seus propis xat bots, treballen la creativitat, la lògica, el pensament computacional i la resolució de problemes en un món on cada cop resulta més necessari interaccionar amb ginys programables i entorns virtuals. Xat bot creat pel professor que funciona com un assessor virtual dels alumnes en un projecte ABP per orientar-los en el procés d’aprenentatge cap a la solució o producte final. El xat bots poden descarregar feina al professor en tasques repetitives, afavorint el canvi de rol dins l’aula. Són un element engrescador i dinamitzador, fomenten la col•laboració i l’ús de dispositius mòbils amb finalitats educatives.

Versió de l'app

Avaluació feta el 09-01-2019 sobre la versió Varies with device de l'app
Punts Forts
  1. Permet l'ús del telèfon mòbil i de la missatgeria instantània amb finalitats educatives sense anuncis ni cost econòmic.
  2. Dinamitza les activitats de classe fent continguts més atractius o engrescadors, flexibilitza el procés d’aprenentatge i fomenta la creativitat.
  3. Permet eliminar tasques repetitives del professor.
Punts Febles
  1. La politica de privacitat de Telegram amb el control de dades.

1 Experiència a classe

Objectius
  • Treballar la creativitat i la comunicació creant xat bots senzills. Els alumnes són creadors digitals.
  • Treballar la resolució de problemes i el pensament computacional. La lògica i la programació com a eines transversals.
  • Ús del telèfon mòbil i de la missatgeria instantània amb finalitats educatives. Aprenentatge actiu i automàtic.
  • Dinamitzar les activitats de classe fent continguts més atractius o engrescadors i flexibilitzar el procés d’aprenentatge.
  • Ús d’un xat bot con assessor virtual dels alumnes en un projecte d’aprenentatge ABP. El xat bot com ajudant del professor.
Escriu la teva experiència

Descarrega l'app

Versió gratuïta