1 | Et sembla útil la valoració?
0 | No t'agrada la valoració?

Per a què serveix l'app?

Quina és la seva aplicació didàctica?

Blynk esdevé una aplicació fàcil, flexible i personalitzable que pot treballar amb diferents maquinaris i que funciona com un centre mòbil per a serveis IoT (Internet de les coses). Blynk permet controlar dispositius electrònics com Arduino o d’altres dispositius, de manera remota amb el telèfon, editant una aplicació o projecte en menys de 5 minuts per mitjà d’Internet. Amb aquesta app podem programar de manera molt rapida i senzilla sense necessitat d’ordinador.

Avaluació feta el 08-01-2018
Punts Forts
  1. Acosta la programació i el control digital als alumnes d’una manera fàcil, intuïtiva i atractiva.
  2. Els alumnes que utilitzen el núvol d’Internet i fan ús dels telèfons mòbils a l’aula milloren els seus coneixements en programació i creació d’aplicacions
  3. Fomenta l’aprenentatge en ciències i matemàtiques, afavorint la creativitat i el control remot d’equips amb l’ús de dispositius mòbils. L’alumne/a adquireix competències i habilitats per preparar-se en un món on cada cop resulta més necessari saber interaccionar amb aparells, entorns virtuals, xarxes i ginys programables.
Punts Febles
  1. Requereix connexió a Internet.

1 Experiència a classe

Objectius
  • Interconnexió digital. Introducció a la interconnexió digital (Internet de les coses) amb sistemes electrònics fàcils d’aprendre, fent ús educatiu dels dispositius mòbils i del núvol de dades d’Internet.
  • Lògica i programació. Aprendre a resoldre problemes de forma lògica i ordenada (algorítmica), introduint l'alumnat en la base de la programació.
  • Aprenentatge des del moment zero. Ús de maquinari, eines o plataformes digitals que permetin a l'alumne/a crear dispositius connectats i amb certa "intel·ligència" de manera ràpida, des del moment zero.
  • Ciències i matemàtiques. Fomentar l'aprenentatge en ciències i matemàtiques potenciant la creativitat. Treballar la creativitat implica desenvolupar la intel·ligència.
  • Internet de les coses com a eina de canvi social i professional. Sensibilitzar sobre la importància d'estar tecnològicament al dia com a valor fonamental, en el treball i en les relacions socials, en un món que canvia molt ràpidament.
Escriu la teva experiència

Descarrega l'app

Versió gratuïta