Video dia de la pau

gener de 2016 Escola Montserrat
0 Comentaris
Temporització
1-2 sessions
Metodologia(s)
Aprenentatge per projectes
0 | Et sembla útil l'experiència?
0

Síntesi de la proposta

Aquesta proposta estava més enfocada en un principi per mestres, ja que es volia elaborar un vídeo o pel·lícula del dia de la pau per posteriorment visualitzar ho amb tots els alumnes de l'escola. Disposant de recursos (iPad per grups de 3-4 alumnes) també podem elaborar un vídeo del dia de la pau en petits grups d'alumnes amb imatges trobades a la xarxa, guardades a l'ipad o fetes al moment pels propis alumnes. És una experiència enfocada en un principi pels alumnes de cicle superior. Tot i que amb paciència també la podríem treballar amb alumnes més petits.

Objectius

  • Respectar i valorar les creacions audiovisuals dels companys/es.
  • Facilitar l'autonomia i la creativitat dels alumnes.
  • Introduir l'ús de l'ipad a l'aula.

Pas a pas (seqüència d'activitats)

  1. Selecció d'imatges: Fer fotos o seleccionar-les del carret o buscades a la xarxa. Aquest pas cal fer-lo abans de començar a fer servir l'app, ja que facilitarà la posterior creació.
  2. Selecció de Musica: Escollir música per afegir-la a la nostra creació. La música en aquesta experiència seria adequat que tingues relació amb la pau.
  3. Creació vídeo: fent servir les imatges i la música prèviament escollida, farem el nostre propi vídeo relacionat amb el dia de la pau.
  4. Sincronització: abans de donar per finalitzada la nostra pel·lícula iMovie, caldrà que totes les imatges i l'àudio estigui correctament sincronitzat. A cadascuna de les imatges també podem afegir-hi lletra que estigui correctament sincronitzada amb l'àudio.
  5. Visualització: un cop elaborades les pel·lícules o vídeos creats pels alumnes veurem el resultat de cadascuna d'aquestes creacions i farem els últims retocs.
  6. Compartir: el vídeo o pel·lícula Creat serà compartit amb la resta de companys ( transferir-los a altres dispositius mitjançant AirDrop. Així tothom podrà tornar a visualitzar cadascuna de les creacions.

Autor

Eduard  Gibrat

Eduard Gibrat

Escola Montserrat

Apps

Tecnologies Emprades

iOS

Paraules Clau

Pau

Observacions

Es una App en que en un principi sembla molt difícil d'utilitzar, però amb paciència i intuïció es poden crear verdaderes obres d'art. Ràpidament els alumnes agafen molta fluïdesa en la utilització d'aquesta App. També podem fer servir vídeos per crear la nostra pròpia pel·lícula iMovie, no només fotos. Aquesta App te múltiples possibilitats.

Referències


0 | Et sembla útil l'experiència?
0

Comentaris

Sigues el primer a comentar aquesta experiència


per escriure el teu comentari