Taking care of our planet

setembre de 2018 Escola La Trama
0 Comentaris Experiència participant MLA 2019
Matèria
Llengua anglesa
Temporització
Sense definir
Metodologia(s)
Aprenentatge per projectes
Aprenentatge basat en problemes
0 | Et sembla útil l'experiència?
0

Síntesi de la proposta

Després de treballar el dia de la terra i el dia dels oceans, els alumnes de sisè van tenir l'oportunitat de compartir les accions a les que s'havien compromès per protegir el planeta. Per tal de fer-ho visible a la resta de companys, van fer-ho a través d'un mur interactiu que es va compartir al blog d'anglès. Cadascú va descriure la seva promesa i va pujar la imatge que ho demostrava.

Objectius

  • Accedir al blog del curs i familiaritzar-se amb el mur interactiu Padlet i amb el Thinglink.
  • Crear una entrada en el padlet adjuntant una imatge.
  • Descriure amb correcció i en llengua anglesa l'acció de la imatge.
  • Visualitzar i conèixer les accions que podem portar a terme per protegir el nostre planeta.

Pas a pas (seqüència d'activitats)

  1. Partim de la celebració del dia de la Terra el 22 d'abril. Els alumnes revisen les accions dutes a terme per tal de protegir el planeta. Treball al voltant de les 3R's
  2. Per tal de fer-ho més visible, els alumnes decideixen centrar-se en les aixetes de l'escola. Calculen els litres d'aigua que cauen quan premen les aixetes de les aules i dels wc's. Per grups, fan propostes de millora.
  3. Els alumnes fan presentacions orals a les aules explicant les propostes de mesures per tal d'estalviar l'aigua de l'escola.
  4. Celebració del dia dels oceans, 8 de juny. Conscienciació de l'estat dels nostres oceans a través de "Poseidon and the man on the beach".
  5. Què podem fer cadascun de nosaltres. Què podem fer a casa i al nostre entorn per tal de protegir el planeta? Compromís individual. Creació d'un "thinglink" que es comparteix al blog d'anglès
  6. S'obre el mur col.laboratiu al mateix blog per tal de que tothom tingui l'oportunitat de compartir el seu compromís acompanyat d'una imatge que així ho constati durant l'estiu.

Autor

Ines Rosado

Ines Rosado

Escola La Trama

Tecnologies Emprades

iOS,Chrome

Paraules Clau

Terra
Mur col·laboratiu

Observacions

No disponible...

Comentaris

Sigues el primer a comentar aquesta experiència


per escriure el teu comentari