QUÈ HE APRÉS DEL PROJECTE DE LA GIRAFA

juny de 2018 Escola Sant Miquel del Cros
0 Comentaris Experiència participant MLA 2019
Temporització
Projecte
Metodologia(s)
Aprenentatge per projectes
0 | Et sembla útil l'experiència?
0

Síntesi de la proposta

He utilitzat una APP, que es diu Lensoo Create, per sistema Android, per fer el tancament del projecte de la girafa, en un grup de P5. Aquet programa permet gravar al mateix temps la veu i el dibuix i el resultat és un pel·lícula on es va veient com el nen/a crea el seu dibuix i va explicant allò que ha aprés del projecte, contestant les preguntes de la mestra. He fet una pel·lícula per cada alumne, que deprés hem visionat de manera conjunta. En l'entrega del projecte de la Girafa, un petit recull en paper, la última página és una captura de pantalla de la pel·lícula i hi he incrustat un codi QR, per compartir aprenentatges amb les famílies.

Objectius

  • -ampliar la competència digital dels alumnes.
  • -descobrir l'aplicació Lensoo Create.
  • -prendre consciència de l'aprenentatge del contingut del projecte.
  • -relacionar la parlar i el dibuix de manera lògica i coherent.

Pas a pas (seqüència d'activitats)

  1. -Aquesta proposta és la última activitat del projecte de la girafa. Ja que recull el "Què he après".
  2. -És necessari un espai en silenci, una Tablet per que l'alumne pugui anar fent el dibuix de la girafa, les seves parts, el seu hábitat mentre ho va verbalitzant. La mestra si cal va fent preguntes orals per estimular l'explicació i el dibuix.
  3. -La pe·lícula pot durar entre 5 i 7 minuts, que és el temps que el nen/a necesita per explicar i dibuixar allò que recordar del projecte. L'aplicació permet parar i continuar.
  4. -Quan ja ha acabat, es visualitza i s'escolta de manera individual allò que ha aprés del projecte.
  5. -Per acabar, s'adjunta en un full, en el recull en paper del projecte, l'apartat del "Què he après" amb un codi QR, perquè les famílies hi puguin accedir des de casa i poder així compartir aprenetatges.

Observacions

Les famílies van valorar molt positivament l'experiència de tenir la pel·lícula i poder compartir els aprenentatges de projecte de la girafa.

Referències


0 | Et sembla útil l'experiència?
0

Comentaris

Sigues el primer a comentar aquesta experiència


per escriure el teu comentari