PROJECTE HISTÒRIA

gener de 2016 Escola Charles Darwin
0 Comentaris
Temporització
Sense definir
Metodologia(s)
Aprenentatge per projectes
0 | Et sembla útil l'experiència?
0

Síntesi de la proposta

El grup-classe de sisè curs ha de fer un projecte interdisciplinari al llarg d'aquest curs. Han escollit les diferents etapes de la història com a tema conductor. El resultat final ha de ser una presentació en Drive d'alguns aspectes de l'etapa escollida. Al final de la presentació ha d'haver un enllaç a un Kahoot (FET PER ELLS MATEIXOS) per tal d'avaluar a la resta de grups presents.

Objectius

  • Conèixer aspectes rellevants de cada una de les etapes de la història.
  • Conèixer algunes app's que poden ajudar a la cerca i tractament de la informació i a avaluar l'atenció dels companys.
  • Utilitzar una eina potent per a compartir i elaborar informació, així com compartir-la.

Pas a pas (seqüència d'activitats)

  1. Hi ha una primera sessió on es busca un centre d'interès comú a la majoria de companys. A continuació es creen grups d'unes cinc persones i acorden els objectius que es voldran aconseguir en al llarg del seu projecte.
  2. Els alumnes fan la cerca d'informació utilitzant dispositius mòbils i pc's amb eines de cerca ( Google,flipboard...) i posar-la en comú.
  3. Amb el Google Drive comparteixen i creen les diferents diapositives amb la eina de presentació i la comparteixen amb el mestre.
  4. Una vegada organitzada la informació, pensen i creen 10 preguntes amb el Kahoot per tal de posar a prova la resta de companys després d'haver fet la presentació.

Observacions

Pel que fa a les aplicacions, s'intenta que sigui novedós la utilització del Kahoot des d'un altre punt de vista; són els alumnes els que creen qüestionaris i s'esforcen en trobar preguntes adients amb bones respostes. A la presentació hi ha un enllaç al Kahoot fet pels alumnes, però no es pot publicar per ser l'usuari menor de 16 anys.

Comentaris

Sigues el primer a comentar aquesta experiència


per escriure el teu comentari