Pràctica de l'alfabet en anglès

febrer de 2016 Escola L'Arenal de Llevant
0 Comentaris
Matèria
Llengua anglesa
Temporització
1-2 sessions
Metodologia(s)

Sense especificar

0 | Et sembla útil l'experiència?
0

Síntesi de la proposta

Els infants practiquen les diferents lletres de l'alfabet en anglès: reconeixement de la lletra, escolta de la pronunciació i comprensió oral en jocs proposats.

Objectius

  • Repassar i consolidar la comprensió oral de les lletres de l'alfabet en anglès
  • Practicar la pronunciació de les letres de l'alfabet en anglès
  • Ampliar el vocabulari d'objectes quotidians relacionats amb l'experiència immediata dels infants a través de les lletres de l'alfabet

Pas a pas (seqüència d'activitats)

  1. Repàs del vocabulari relatiu a l'us de tabletes en anglès.
  2. Recordatori de la manera d'accedir a les aplicacions d'anglès de les tabletes de l'escola: seqüència d'instruccions en anglès.
  3. Presentació de l'activitat i modelatge: entrem junts a l'aplicació i triem les diferents possibilitats de jocs proposats a l'aplicació, començant per l'escolta i pronunciació de les lletres fins a arribar a mostrar un exemple dels jocs de vocabulari. Demanarem la participació dels infants en aquest modelatge i ens assegurarem que tothom ho ha entés abans de continuar amb l'activitat.
  4. Pràctica de les activitats proposades a l'app: cada infant comença individualment a triar les propostes de l'app. Aqui el mestre actua monitoritzant l'activitat, com a assessor o per tal de solucionar dubtes o problemes tècnics que es derivin de l'us de l'app.
  5. Recull final de la pràctica en forma de conversa amb el grup classe. Posada en comú del vocabulari repassat o adquirit durant la pràctica, relació amb les lletres inicials de cada paraula.

Autor

Imma Torres

Imma Torres

Escola L'Arenal de Llevant

Tecnologies Emprades

Android

Paraules Clau

anglès
cicle inicial
alfabet
comprensió oral

Observacions

L'experiencia es realitza en grup partit de 12-13 alumnes amb una sola mestra L'activitat està pensada com a part de la seqüència de la unitat centrada en l'aprenentatge i l'us de l'alfabet anglès en tasques significatives. Es relaciona amb altres jocs orals de la unitat.

0 | Et sembla útil l'experiència?
0

Comentaris

Sigues el primer a comentar aquesta experiència


per escriure el teu comentari