Learning English with kahoot

gener de 2016 Vedruna Immaculada
0 Comentaris
Matèria
Llengua anglesa
Temporització
1-2 sessions
Metodologia(s)

Sense especificar

0 | Et sembla útil l'experiència?
0

Síntesi de la proposta

Mitjançant l'aplicació repassem els continguts treballats a l'aula de l'anglès. Els alumnes s'agrupen en equips de 4 alumnes i responen a les preguntes que apareixen a l'aplicació.

Objectius

  • Revisar els continguts apresos a l'àrea d'anglès de manera lúdica i motivadora per l'alumnat
  • Afavorir la competència digital de l'alumnat
  • Promoure el treball en equip

Pas a pas (seqüència d'activitats)

  1. En primer lloc s'explica als nens com funciona la dinàmica del joc, com s'introdueix el PIN d'accès a l'activitat i es fa una petita demostració a mode de prova.
  2. Tot seguit s'inicia el joc en equips de 4/5 alumnes. Tots els equips accedeixen a l'aplicació i es comença el joc. Una vegada han contestat s'observen els resultats obtinguts i es comenten les possibles errades comeses. En cas de comptar amb més dispositius a l'aula, també es pot optar per fer uns agrupaments més reduït o també joc individua.
  3. Finalment apareixen els resultats globals i fem una petita revisió oral de l'activitat. Els alumnes poden accedir a l'activitat en d'altres estones possibilitant el repàs dels continguts treballats.

Observacions

Aquesta app resulta molt motivadora per l'alumnat. A mode de gamificació es poden treballar diferents continguts amb anglès o qualsevol altra àrea. L'activitat ha estat realitzada per la mestra d'infantil, primària i especialista d'anglès Alba Porta. Es pot accedir a dues de les activitats mitjançant els enllaços "fonts d'informació".

Referències


0 | Et sembla útil l'experiència?
0

Comentaris

Sigues el primer a comentar aquesta experiència


per escriure el teu comentari