FEM UN CROMA AMB L’APP KINEMASTER

maig de 2019 Escola Pere Rosselló
0 Comentaris Experiència participant MLA 2020
Temporització
Projecte
Metodologia(s)
Aprenentatge cooperatiu
Aprenentatge per projectes
Aprenentatge basat en el joc
0 | Et sembla útil l'experiència?
0

Síntesi de la proposta

A parir de la visualització del curtmetratge "I WANT TO LIVE IN THE ZOO" (https://drive.google.com/file/d/1lqG-030mkkKt2P3xkW5yQfv4TRPX9EWj/view), hem elaborat unes màscares de cartró per caracteritzar-nos com l'animal que més ens agrada i hem gravat amb les tablets uns petits vídeos tot utilitzant un croma, després amb l'APP KineMaster hem projectat el paisatge on viuen aquests animals semblant així que realment hem viatjat a països molt llunyans i introduir així el concepte de croma. https://docs.google.com/document/d/e/2PACX-1vRbrBlj_6aVvhfan4DnVza_BHK5siPgF0eCOiuxhyWicS8KFzKerSiuhqzEVQUjIrkAK0d0lS4pkrt2/pub

Objectius

  • Conèixer què és i com es fa un croma. Utilitzar les tablets per enregistrar un petit vídeo tot parlant en anglès potenciant també aquesta llengua. Utilitzar l’APP KineMaster per fer el croma. Iniciar-se en el llenguatge audiovisual.

Pas a pas (seqüència d'activitats)

  1. Visualització del curtmetratge "I WANT TO LIVE IN THE ZOO" i conversa posterior. (Aquest curt és molt adequat per a l’etapa d’Educació Infantil, ja que permet treballar les normes establertes i reflexionar sobre la seva importància.
  2. Triar una animal i elaboració d'una màscara de cartró a l'àrea Visual i Plàstica.
  3. Enregistrament amb les tàblets d'un petit vídeo, caracteritzats amb les màscares realitzades, fent servir un croma i parlant en anglès.
  4. Utilització de l'APP KimeMaster per projectar el fons de l'hàbitat dels animals seleccionats.

Autor

Aurèlia De la Fuente

Aurèlia De la Fuente

Escola Pere Rosselló

Paraules Clau

croma
audiovisuals
app kine
Curtmetratge
treball amb t
les tic

Observacions

Els nens i nenes de la nostra escola visiten cada any el Girona Film Festival, on tenen l'oportunitat de gaudir i conèixer el món de l'animació i ser part del jurat que selecciona el film guanyador de la secció infantil del certamen. Després d'aquesta activitat aprofitem per treballar a l'aula algun dels curtmetratges seleccionats i aprofundir en les tècniques i el llenguatge audiovisual. En aquesta ocasió vam preparar un projecte entorn al curt "I WANT TO LIVE IN THE ZOO" Vam treballar des de diferents àmbits i/o àrees de manera globalitzada, tot potenciant al màxim les noves tecnologies. Els nens i nenes van gaudir molt amb l'experiència i van arribar a entendre que no tot el que veiem al cinema i/o a la televisió és real.

Comentaris

Sigues el primer a comentar aquesta experiència


per escriure el teu comentari