Estudiem el cos humà amb realitat augmentada.

gener de 2016 Escola Castell de Farners
0 Comentaris
Temporització
3-5 sessions
Metodologia(s)
Aprenentatge per projectes
1 | Et sembla útil l'experiència?
0

Síntesi de la proposta

Utilització de l'aplicació Arloon Anatomy per a la introducció i consolidació dels conceptes del cos humà que treballem a l'àrea de medi Natural. Els alumnes exploren, investiguen i manipulen ossos, músculs, etc i els projecten a sobre un company amb l'ajuda de la realitat augmentada.

Objectius

  • Reconèixer i identificar els principals ossos del cos humà.
  • Reconèixer i identificar els principals músculs del cos humà.
  • Observar la relació entre els diferents elements que componen els sistemes del cos humà.

Pas a pas (seqüència d'activitats)

  1. En les sessions en què ha servit per a introduir un nou sistema, demanem als alumnes que investiguin i manipulin els diferents elements que componen aquell sistema i en facin una exposició dels seus descobriments.
  2. En les sessions en què ha servit per a aprofundir en un sistema ja treballat, plantegem als alumnes un repte: identificar l'os més llarg del cos, descobrir com es diuen els dos ossos de l'avantbraç, etc. Cal que la investigació sigui cooperativa entre els dos membres de la parella i en recullin els resultats en el full de treball.
  3. Finalment, fem ús de la realitat augmentada per a situar, sobre el nostre propi cos, el sistema treballat a l'aula (locomotor, respiratori, circulatori i digestiu).

Autor

Eulàlia Canet

Eulàlia Canet

Escola Puig de les Cadiretes

Tecnologies Emprades

Android

Paraules Clau

realitat augmentada
Cos humà

Observacions

L'experiència ha resultat molt satisfactòria i motivadora per als alumnes. L'ús de la realitat augmentada els ha ajudat molt a situar sobre el propi cos les diferents parts que anàvem estudiant, la qual cosa abans els costava força assimilar.

Referències


1 | Et sembla útil l'experiència?
0

Comentaris

Sigues el primer a comentar aquesta experiència


per escriure el teu comentari