Avaluant amb Socrative

gener de 2017 Escola Taula Rodona
0 Comentaris
Matèria
Llengua anglesa
Temporització
1-2 sessions
Metodologia(s)
Aprenentatge basat en problemes
0 | Et sembla útil l'experiència?
0

Síntesi de la proposta

Socrative és una app que permet al docent crear activitats d'avaluació formativa d'un grup d'alumnes.El docent obre una classe amb el seu alumnat i tria una activitat proposada. Una de les més populars és Space Race. És una activitat on el docent planteja un problema que l'alumnat ha de resoldre utilitzant diferents dispositius. Es mostra en pantalla una carrera entre els alumnes que van avançant a mida que responen els problemes plantejats. Socrative proporciona al docent, un report dels resultats obtinguts.

Objectius

  • Avaluar el procés d'aprenentatge de l'alumnat. Reflexionar sobre el procés d'aprenentatge. Adquirir dades objectives d'avaluació de l'alumnat.

Pas a pas (seqüència d'activitats)

  1. El docent prepara una activitat de Socrative. L'alumnat utilitza l'app per anar responent les qüestions plantejades. El docent mostra els resultats obtinguts en pantalla i l'alumnat pot reflexionar sobre les respostes donades. Al final de l'activitat, el docent pot utilitzar els resultats obtinguts en un report que utilitzarà per avaluar al seu alumnat.

Observacions

No disponible...

Referències


0 | Et sembla útil l'experiència?
0

Comentaris

Sigues el primer a comentar aquesta experiència


per escriure el teu comentari