Kahoot els planetes c.inicial

gener de 2017
0 Comentaris
Temporització
1-2 sessions
Metodologia(s)
Aprenentatge basat en el joc
1 | Et sembla útil l'experiència?
0

Síntesi de la proposta

Per tal de saber els coneixements sobre el tema del curs (projecte) els planetes vam fer un test amb 5 preguntes sobre el tema treballat al primer trimestre. Els alumnes les han de respondre per parelles. Activitat per refrescar coneixements i com a test de la app ja que es la primera vegada que l'utilitzo.

Objectius

  • - Aprendre aspectes del projecte del curs. - Gamificar l'ensenyament, que s'ho passin bé per tal de poder donar pas a l'aprenentatge. - Preparar el joc amb eines informàtiques (introduir codi, escriure nom equip,...)

Pas a pas (seqüència d'activitats)

  1. 1. El mestre es dona d'alta a lapp get kahoot i en genera un introduint preguntes i marcant les respostes correctes.
  2. 2. El mestre selecciona l'opció de començar el concurs i apareix un codi.(aquest codi serà el que necessitaran els alumnes per accedir desde el seu dispositiu al joc, kahoot)
  3. 3. El mestre prepara tots els portàtils a sobre de les taules i els encèn, per tal d'optimitzar el temps.
  4. 4.El mestre projecta el codi a la PDI i ara es el moment en que els nens accedeixen a kahoot it i introdueixen el codi al portàtil.
  5. 5. Seguir els passos que demanen: (cada alumne en el seu dispositiu) Introduir nom dequip. Introduir noms de components dequip
  6. 6. Quan tots els participants shan inscrit comença el concurs.
  7. 7. En finalitzar el concurs el mestre te l'opció de rebre totes les respostes a un drive.

Observacions

Experiència molt positiva, va agradar tant que ho farem un cop per setmana. A més es poden generar kahoot nous o bé crear còpia d'un kahoot realitzat i editar-ho per adaptar a les pròpies necessitats. Fet que va molt bé perquè ja n'hi ha molts de kahoots realitzats i es poden adaptar (estalvies tempts)

1 | Et sembla útil l'experiència?
0

Comentaris

Sigues el primer a comentar aquesta experiència


per escriure el teu comentari