Quis Est Quis

febrer de 2014 Institut Illa de Rodes
0 Comentaris
Etapa
Batxillerat
Temporització
Projecte
Metodologia(s)
Aprenentatge per projectes
Aprenentatge per projectes
0 | Et sembla útil l'experiència?
0

Síntesi de la proposta

En el món clàssic els actors utilitzaven màscares i interpretaven diversos papers La màscara et força a adoptar un rol, jugar a viure per un moment en la pell d’un altre personatge. A QEQ ens proposem crear un Qui és Qui? a disposició de totes les escoles, sense limitacions ni de tema ni d’idioma.

Objectius

  • Conèixer referents d’interès històric o social i la seva herència en el nostre patrimoni cultural.
  • Participar i divertir-nos amb la creació col·laborativa d’un joc i la seva disseminació a escoles i xarxes socials.
  • Aprendre a superar en equip i amb actitud positiva els reptes i dificultats tècniques que ens trobem.
  • Promoure un ús efectiu dels dispositius mòbils, apps d’animació en 3D i realitat augmentada.

Pas a pas (seqüència d'activitats)

  1. 1r trimestre. Creació d’equips, presentació del projecte illARgonauta (origen del QEQ), curs de formació al professorat del centre.
  2. 2n trimestre (fase actual). Inici del Quis Est Quis i preparació dels primers tests del joc amb les eines kahoot o typeform. Ús de dispositius mòbils per a animacions o RA: Motion Portrait, Aurasma, FaceStealer, Metaio-Junaio.
  3. 3r trimestre i 2n BAT. Incorporació progressiva de més personatges, difusió i ampliació dels tests a les escoles, experimentació amb RA interactiva, disseny d’una app del projecte.

Observacions

1r trimestre: Creació d’equips, presentació del projecte illARgonauta (origen del QEQ), curs de formació al professorat del centre. 2n trimestre (fase actual): Inici del Quis Est Quis i preparació dels primers tests del joc amb les eines kahoot o typeform. Ús de dispositius mòbils per a animacions o RA: Motion Portrait, Aurasma, FaceStealer, Metaio-Junaio... 3r trimestre i 2n BAT: Incorporació progressiva de més personatges, difusió i ampliació dels tests a les escoles, experimentació amb RA interactiva, disseny d’una app del projecte.

Referències


0 | Et sembla útil l'experiència?
0

Comentaris

Sigues el primer a comentar aquesta experiència


per escriure el teu comentari