Profile image
Escola Joan Salvat i Papasseit
NIVELL EDUCATIU

Educació primària

ESPECIALITAT

Comunicació i llenguatge

INTERES PRINCIPAL

Expressió oral

Matèries d'especialització

Diverses matèries

Nivells educatius

Educació infantil

Interessos generals

Edició de vídeo
Geolocalització
Realitat virtual
Ràdio i TV (producció)
Edició d’imatge
Codis QR

La meva bio

Mestra d'Educació Infantil. Al principi vaig treballar en aquesta especialitat, després durant uns anys vaig estar a Primària i ara des de fa sis cursos, estic a l’aula d’acollida.

Valoracions associades a Virgínia Rodríguez Vidal

  

MHM

8,3

MHM és l'aplicació del projecte de georeferenciació col·laborativa del patrimoni recollit per l'alumnat de les escoles de Catalunya. Els usuaris poden consultar les entrades georeferenciades des del seu dispositiu mòbil a través d'aquesta app.

Pic Collage

8,8

Editor d'imatges que permet la creació de collages a partir de les fotografies de l'usuari i els gràfics i tipografies que ofereix l'aplicació. Aquest procés d'edició es realitza a través d'una interfície que permet la selecció dels diferents elements de composició. L'usuari també disposa d'opcions de compartició.

Tellagami

8,5

Tellagami permet crear personatges virtuals (avatars) que podem fer parlar amb la nostra veu o bé podem fer que transformin en veu el text que introduïm. Podem editar el personatge com home o dona i donar-li característiques (cara, cabell, ulls...) El resultat es pot exportar com a vídeo.

Anatomy 4D

8,3

Anatomy 4D és una aplicació de realitat augmentada que permet una visualització interactiva del cos humà i dels seus organs. Els seus usuaris hauran d'imprimir els marcadors de RA des del lloc web del desenvolupador per accedir a les funcionalitats de l'aplicació

Lensoo Create

7,5

Aplicació que converteix la tauleta en una pissarra virtual; l'usuari pot enregistrar l'explicació que realitza en pantalla amb l'exposició oral corresponent. Possibilitat d'exportar la producció a xarxes socials.

Chromville

8,8

Joc interactiu basat en l'experimentació amb realitat augmentada. El nen entra al món de Chromville pintant els personatges i veient com aquests es converteixen en gràfics tridimensionals mitjançant el seu dispositiu.

VideoFX Music Video Maker

9

Editor de vídeo amb efectes incorporats directament a l'espai d'edició i accés a la carpeta de d'àudio. L'aplicació està dirigida a la producció de videoclips senzills.

BuddyPoke 3D Avatar Creator

9,3

Aplicació per generar i personalitzar avatars animats. Els avatars es poden intregar en fotografies i vídeos, i compartir amb altres usuaris.

FaceQ

9

Editor d'avatars d'aspecte infantil que incorpora possibilitats d'edició en parella i compartició. Menú icònic.

AutoRap by Smule

8,3

L'aplicació AutoRap permet convertir l'enregistrament d'un text o discurs oral a un tema de rap. El sistema relaciona les síl·labes amb el ritme que l'usuari seleccioni.

ThingLink

9

Editor de pósters digitals que permet enriquir les imatges amb notes, enllaços o clips de vídeo. ThingLink permet compartir el contingut a les xarxes socials

SoundCloud - Music & Audio

8,3

SoundCloud és una aplicació de gestió de podcasting que, paral·lelament, permet crear un canal d'enregistrament i seguir les produccions de tota la comunitat d'usuaris. Aquesta plataforma ofereix a la seva comunitat diferents gèneres musicals i programes de ràdio temàtics. L'usuari pot configurar el seu canal d'emissió, així com les llistes de reproducció i preferits.

Book Creator

9,3

Editor de llibres electrònics. Adient per al disseny de llibres infantils, llibres de text, manuals,etc. Permet treballar amb so, vídeo i imatge.

Zoobe - cartoon voice messages

9

Zoobe permet posar la veu de l'usuari a personatges de dibuixos animats, per tal de crear, pubicar i compartir missatges de vídeo.

VideoShow: Video Editor &Maker

9

Editor de vídeo i presentacions amb funcionalitats bàsiques dirigit als usuaris amb menys experiència.

VivaVideo: Free Video Editor

7,8

Editor de vídeo amb múltiples efectes i recursos per crear composicions audiovisuals. Els videos es poden exportar i compartir directament a xarxes socials.

Flipagram

8,8

Flipagram és la manera més senzilla de crear i compartir presentacions i històries genials en vídeo amb les teves fotos, vídeos i música (actualment els vídeos només són compatibles amb la majoria de dispositius Android 5 Lollipop). Té desenes de milions d´usuaris mensuals arreu del món i aquest nombre va en augment, perquè Flipagram és la manera preferida a tot el món d´explicar una història al·lucinant.Comparteix les teves històries en privat o amb la comunitat de Flipagram i molt més. Aconsegueix visibilitat i converteix-te en un fenomen viral i en Flipastar! Els nostres editors sempre estan buscant flipagrams divertits, inspiradors o creatius per donar-los visibilitat entre la nostra comunitat, que creix vertiginosament.
Després explora el món navegant pels canals, les etiquetes de tendència o seguint tota mena de músics, famosos i flipagrammers interessants, per estar al dia de les seves històries inspiradores d´arreu del món.
Flipagram en 3 senzills passos:1. Selecciona: fotografies i vídeos de l´aplicació Fotos, del Facebook o Instagram.2. Crea - afegeix les teves cançons preferides, configura els temps, afegeix filtres genials i text per explicar la teva història.3. Comparteix - a Flipagram o Instagram, Facebook, Twitter, WhatsApp o d´altres.
FUNCIONS+ Afegeix fotos.+ Afegeix vídeos (compatible amb la majoria de dispositius Android 5 Lollipop).+ Fes servir clips musicals populars de franc.+ Temps automàtic per a Instagram o Vine.+ Dóna estil amb 15 filtres al·lucinants.+ Aconsegueix M´agrada i comentaris.+ Reflipeja els flipagrams públics i aconsegueix més M´agrada quan et reflipegin.+ Canals, com ara selfies, diversió, animals i timelapse per ajudar-te a descobrir continguts populars a Flipagram.+ Llistes de fans de Flipagram amb els 50 artistes que més agraden a l´aplicació.+ Tipus de fonts meravelloses.+ Cerca amics a qui seguir.+ Notificacions d´activitat interessant.+ Explora usuaris, #etiquetes i les seleccions de l´editor.+ Controla la privadesa del teu perfil i de tots els flipagrams que creïs.+ Fàcil de compartir a totes les teves aplicacions preferides: Instagram, Facebook, Twitter, YouTube, Vine, Tumblr, Email, Text, Pinterest, FB Messenger, WhatsApp, KIK o LINE.
NOTA: l´opció d´afegir videoclips als flipagrams està en fase beta i en aquests moments només és compatible amb la majoria de dispositius Android 5 Lollipop. Estem treballant perquè estigui disponible aviat per als altres. I no ens confungueu amb Flipgram, flipogram o una senzilla aplicació de collages.

Com-Phone Story Maker

9

Com-Phone Story Maker permet crear narratives multimèdia a partir d'imatges, arxius d'àudio i text. Aquestes petites produccions es poden exportar en format de vídeo o compartir directament a Youtube.

Comic Strip Creator

8,5

Editor per crear tires còmiques, en el qual l'usuari té diferents opcions sobre l'expressivitat dels personatges i altres elements de la tira. Possibilitat d'exportar i compartir les produccions amb altres usuaris.

Memories: Photo Book Creator

8,3

Aplicació per dissenyar un llibre de fotografies i imatges, a partir de diferents opcions de configuració. L'usuari té la possibilitat de compartir i imprimir el llibre en PDF.

Experiències publicades per Virgínia Rodríguez Vidal

  

Llistes creades per Virgínia Rodríguez Vidal

Realitat augmentada

2 elements
Llista creada el 27-11-2015

Aquesta llista encara no té descripció

vídeo

4 elements
Llista creada el 27-11-2015

Aquesta llista encara no té descripció

Medi

6 elements
Llista creada el 27-11-2015

Aquesta llista encara no té descripció

Expressió oral

5 elements
Llista creada el 27-11-2015

Aquesta llista encara no té descripció

Expressió escrita a l'aula

7 elements
Llista creada el 27-11-2015

Històries, historietes, narracions, relats, frases, missatges curts, missatges llargs, contes...

Póster

3 elements
Llista creada el 27-11-2015

Aquesta llista encara no té descripció

Presentacions

2 elements
Llista creada el 27-11-2015

Aquesta llista encara no té descripció

Àudio

1 elements
Llista creada el 27-11-2015

Aquesta llista encara no té descripció

Contes

1 elements
Llista creada el 27-11-2015

Aquesta llista encara no té descripció