Profile image
Escola Serraparera
NIVELL EDUCATIU

Educació infantil

ESPECIALITAT

Diverses matèries

INTERES PRINCIPAL

Educació infantil

Matèries d'especialització

Nivells educatius

Educació infantil Educació primària

Interessos generals

Arts plàstiques
Edició d’imatge
Codis QR
Psicomotricitat

La meva bio

Verónica encara no ha omplert la seva experiència

Valoracions associades a Verónica García González

  

Memory Trainer: Matching Game

7,8

Joc de trencaclosques amb temàtica espacial per treballar la memòria visual. Apte per a totes les edats.

Chromville

9

Joc interactiu basat en l'experimentació amb realitat augmentada. El nen entra al món de Chromville pintant els personatges i veient com aquests es converteixen en gràfics tridimensionals mitjançant el seu dispositiu.

Nighty Night - Bedtime Story

8,8

Aplicació amb la qual els nens poden posar a dormir els animals de granja.

Glogster - Multimedia Posters

9,8

Editor de pósters i cartells en el qual l'usuari pot fer una personalització global de la seva composició. Glogster permet canviar la tipografia, les imatges, els fonts, així com la mida i el color de tots els elements.

i-nigma QR & Barcode Scanner

7,8

Aplicació per llegir codis QR i altres codis de barres. Possibilitat de compartir de forma directa el contingut escanejat.

Matific

8,8

Paquet de jocs matemàtics per treballar les operacions aritmètiques bàsiques a través d'una proposta gamificada.

Baby wooden blocks

9

Joc de trencaclosques per identificar formes inspirat en els taulers de fusta tradicionals. Recomanat per a nens d'educació infantil.

Blue-Bot

9,5

Versió virtual per a Android del robot-abella Blue-Bot. L'aplicació permet connexió via Bluetooth amb aquesta nova versió de Bee-Bot, per tal de controlar el robot des de la pròpia aplicació.

Magic Numbers 123

8,5

App per treballar la numeració a infantil i cicle inicial. Magic numers 123 té diferents grups de minijocs de diferent tipologia (trencaclosques, memory, escriptura de xifres, connectar punts,...)

Pàgines per pintar Mandala

9,8

Aplicació amb una col·lecció de 100 mandales per pintar. Pintar Mandales permet treballar amb diferents tipus de pinzells. Les produccions es poden desar i compartir amb altres usuaris.

Fun Farm Puzzle Games for Kids

8,5

Aplicació de trencaclosques per als més petits al voltant dels animals i la vida a la granja. L'objectiu del joc és resoldre correctament els trencaclosques, per tal de col·leccionar animals.

Farm Friends - Free Kids Games

8,5

Història interactiva sobre els animals de granja per a nens d'entre 3 i 6 anys amb diferents tipus de jocs i activitats (trencaclosques, dibuix lliure, pintar,...).

Happy Animals

7,8

Aplicació de jocs (memòria i trencaclosques) per als més petits per conèixer els animals de granja i identificar el seu so.

Fiete – A day on the farm

9,5

Escenari interactiu ambientat en un entorn rural amb diferents pantalles i jocs per a nens. Les pantalles d'aquest escenari presenten una sèrie de personatges i objectes que guiaran l'usuari en aquest passeig interactiu.

Experiències publicades per Verónica García González

  

Llistes creades per Verónica García González