Profile image
Altres
SEGUEIX
NIVELL EDUCATIU

Educació infantil

ESPECIALITAT

Comunicació i llenguatge

INTERES PRINCIPAL

Educació infantil

Matèries d'especialització

Comunicació i llenguatge Descoberta d'un mateix i dels altres Descoberta de l'entorn

Nivells educatius

Educació primària

Interessos generals

La meva bio

Tona encara no ha omplert la seva experiència

Valoracions associades a Tona Castell

  

DragonBox Elements

5,5

Dragon Box Elements és una aplicació per aprendre geometria d’una manera lúdica. Permet explorar les propietats de les formes geomètriques mitjançant Euclides: triangles, cercles i altres formes, angles i línies. Cal superar reptes triant angles, línies i formes. Quan encertem, pugem de nivell i assolim reptes més complicats.

Rory's Story Cubes

9,5

Versió mòbil del joc de daus d'escriptura creativa. Els jugadors hauran de construir la seva història a partir de les nou icones que obtinguin en el seu torn.

Fiete – A day on the farm

10

Escenari interactiu ambientat en un entorn rural amb diferents pantalles i jocs per a nens. Les pantalles d'aquest escenari presenten una sèrie de personatges i objectes que guiaran l'usuari en aquest passeig interactiu.

Kids Math

9

Aplicació que genera operacions aritmètiques bàsiques a partir d'una configuració predeterminada, segons nivell de dificultat i tipologia d'operació.

Chromville

9

Joc interactiu basat en l'experimentació amb realitat augmentada. El nen entra al món de Chromville pintant els personatges i veient com aquests es converteixen en gràfics tridimensionals mitjançant el seu dispositiu.

Explain Everything™

9,5

Aplicació per crear presentacions amb diapositives i enregistrar exposicions visuals en temps real. Les produccions es poden exportar i compartir. L'usuari disposa de diferents ocpions per configurar el seu entorn de treball i les eines de treball.

Kids Memory Game Lite

10

Paquet de jocs classificats per centres d'interès per treballar la memòria i la concentració. Aplicació dirigida a nens d'educació infantil

Remind: Free, Safe Messaging

4,5

Entorn de treball dirigit a la comunicació entre docents, alumnes i famílies. Aquesta aplicació permet penjar missatges a un tauler, enviar missatges privats i adjuntar arxius i avisos.

El gran dictat

9,5

Joc basat en el programa de tel·levisió. El concursant del joc pot triar entre dues modalitats de participació, "La frase desfeta" i "El gran dictat". L'objectiu de la primera prova és ordenar les paraules d'una frase i l'objectiu de la segona és escriure 15 paraules correctament. L’aplicació inclou “El gran dictat en directe”, el joc que et permet jugar durant l’emissió del programa, cada vespre de dilluns a divendres per TV3, escrivint en directe les paraules dictades pel presentador.

Boom Goggles

9,5

Aplicació de dibuix i editor d'animacions dirigit a l'alumnat d'infantil i primers cursos de primària. A través d'un menú d'icones adaptat a l'edat, el nen interactua amb un espai de creació. Boom Googles també contempla possibilitats d'exportació i compartició.

Anatomy 4D

7,5

Anatomy 4D és una aplicació de realitat augmentada que permet una visualització interactiva del cos humà i dels seus organs. Els seus usuaris hauran d'imprimir els marcadors de RA des del lloc web del desenvolupador per accedir a les funcionalitats de l'aplicació

Día a Día

9

Dia a dia és un diari visual pensat especialment per a persones amb autisme o dificultats de comunicació. Permet anticipar el que passarà els propers dies, revisar el que hem fet de forma gràfica i fomentar la comunicació. Podem afegir al nostre diari persones del nostre entorn i llocs freqüents.

Coursera

6,5

Coursera és una aplicació que connecta amb cursos gratuïts en línia de les universitats i institucions educatives més importants. Permet participar a cursos o simplement visitar-los. Abasta tots els àmbits i matèries, i permet entrar als cursos en qualsevol moment. Els cursos consisteixen en documentació i lectures així com xerrades en vídeo.

Finger Paint With Sounds

10

Finger Paint with Sounds ofereix una alternativa per ajudar nenes i nenes de necessitats especials a practicar per primera vegada amb pantalles tàctils. Triem un color i dibuixem acompanyats amb musica de l'aplicació, o bé amb efectes sonors o sense cap tipus de so.

Kids Numbers and Math FREE

9

Col·lecció de minijocs de càlcul, numeració i seriació per a nens de segon cicle d'educació infatil i cicle inicial d'educació primària.

Sketch-a-Song Kids

4

App per fer composicions musicals amb patrons musicals i amb 40 instruments diferents. Utilitza els colors per crear la música, expressar la creativitat i aprendre els fonaments de la composició musical.

Trello - Organize Anything

7,5

Aplicació que permet generar taulers amb contingut de diferent format (text, fitxers, imatges, documents, vincles externs,...) per organitzar informació i compartir amb altres usuaris

Evernote

7

Evernote és un espai de treball que permet sincronitzar les nostres tasques amb tots els nostres dispositius. Permet escriure notes, crear llistes, organitzar els nostres favorits i compartir l’experiència amb altres en temps real. Podem emmagatzemar arxius i etiquetar tot allò que hi tenim.

FxGuru: Movie FX Director

8,5

Col·lecció d'efectes especials cinematogràfics per incorporar als enregistraments de vídeo de l'usuari. Els clips resultants es poden exportar i compartir sota diferents plataformes. Els efectes especials es poden descarregar individualment o per paquets.

Flow Free

9,5

Joc estratègic en el qual el jugador haurà d'unir dos punts del mateix color a través de línies rectes sense que aquestes es creuïn. Flow Free permet triar entre diferents nivells de dificultat.

Magisto Video Editor & Maker

9,5

Editor de vídeo que transforma un grup de clips de vídeo en pel·lícules editades en un format professional, incorporant efectes, filtres i banda de so. Magisto també incorpora la tecnologia de reconeixement facial. L'aplicació ofereix a l'usuari la descàrrega de la pel·lícula i diferents opcions de compartició.

Layar

9,5

Aplicació per visualitzar imatges amb realitat augmentada associada. Layar ens permet escanejar imatges amb capes de contingut relacionades per tenir una experiència de realitat augmentada a través del dispositiu mòbil.

Viewer for Khan Academy

8

Videoteca educativa amb més de 4000 entrades. Els usuaris poden trobar petits clips de l'àmbit de la física, la química, l'economia, la història i les humanitats, entre d'altres. Possibilitat de descarregar els clips per visualitzar-los sense connexió.

lino - Sticky & Photo Sharing

6

Lino ens permet crear llençols o pósters virtuals on podem penjar etiquetes i notes amb text o imatges. Així mateix, podem enganxar o inserir vincles a documents o a llocs web.

Pica Lletres

9,5

Joc lingüístic per perfeccionar l'ús de la llengua catalana. L'aplicació inclou diferents minijocs lingüístics per treballar l'ortografia i el vocabulari.

Unblock Me FREE

9

Joc de trencaclosques estructurat per nivells de dificultat. L'objectiu d'Unblock Me és desbloquejar peces d'un tauler amb el mínim de desplaçaments possibles.

Toca Kitchen

9

Toca Kitchen permet cuinar per a uns personatges els àpats que ens demanen. Cal triar els ingredients i manipular-los de la manera correcta per tal de crear els plats més saborosos per tal de satisfer els personatges de l'aplicació.

What's Different - Odd One Out

9

What's Different és una aplicació per als més petits en la qual cal trobar l'intrús dins un grup de quatre objectes. Una àmplia galeria d'objectes associats permet jugar amb diverses variacions d'agrupacions generades per l'aplicació.

Sonidos Instrumentos Musicales

8,5

Amb Musical instrument Sounds aprendrem els noms i els sons dels instruments musicals més coneguts jugant a combinar-los i reptar els nostres amics a endevinar de quin instrument es tracta. Cada instrument està vinculat a l'article de la Wikipèdia que dona informació sobre ell.

QuizUp

7,5

QuizUp és un joc de preguntes i respostes online i multijugador amb una àmplia comunitat d'usuaris. L'aplicació té un banc amb més de 100.000 preguntes, repartides entre uns 200 temes de diversa tipologia (literatura infantil, Bollywood, gramàtica, Jocs Olímpics, dinosaures,...). L'usuari pot jugar online amb els seus contactes o qualsevol membre de la comunitat.

MHM

6,5

MHM és l'aplicació del projecte de georeferenciació col·laborativa del patrimoni recollit per l'alumnat de les escoles de Catalunya. Els usuaris poden consultar les entrades georeferenciades des del seu dispositiu mòbil a través d'aquesta app.

SoundCloud - Music & Audio

8,5

SoundCloud és una aplicació de gestió de podcasting que, paral·lelament, permet crear un canal d'enregistrament i seguir les produccions de tota la comunitat d'usuaris. Aquesta plataforma ofereix a la seva comunitat diferents gèneres musicals i programes de ràdio temàtics. L'usuari pot configurar el seu canal d'emissió, així com les llistes de reproducció i preferits.

Pic Collage

9

Editor d'imatges que permet la creació de collages a partir de les fotografies de l'usuari i els gràfics i tipografies que ofereix l'aplicació. Aquest procés d'edició es realitza a través d'una interfície que permet la selecció dels diferents elements de composició. L'usuari també disposa d'opcions de compartició.

English Monstruo

9,5

English Monstruo és un recull d'exercicis i jocs interactius pensat per treballar les errades gramaticals més comunes en l'aprenentatge de la llengua anglesa. L'usuari accedeix a nous nivells a mesura que es van superant les preguntes amb èxit.

Duolingo: Learn Languages Free

8,5

Aplicació d'aprenentatge d'idiomes multillenguatge i grtauïta on triem la llengua que volem aprendre i anem superant etapes d'aprenentatge de vocabulari i expressions a nivell llegit, escrit i oral.

HomeWork

7

Homework és un organitzador d'horari i tasques escolars dirigit a estudiants. Els seus usuaris tindran diferents opcions com configurar l'horari, registrar qualificacions o controlar els lliuraments pendents. També hi ha opcions de configuració personal i sincronització amb Google Calendar.

Sprinkle Islands Free

9,5

Sprinkle Islands és un joc d'estratègia on el jugador ha de conduir i dirigir un vehicle de fusta amb una grua articulada, per apagar petits incendis que anirà trobant en els diferents nivells de dificultat. La versió gratuïta està limitada a uns escenaris i nivells de joc concrets.

Aprendre els colors

8

Learning colors for kids és un joc senzill, pensat per als usuaris més petits, que té l'objectiu d'identificar els colors i aprendre el seu nom. El joc presenta la possibilitat de configurar l'àudio en diferents idiomes.

Planeta Dinosaures - joc nens

9

Planeta Dinosaures és un paquet de jocs educatius per a nens d'entre 3 i 6 anys protagonitzat per dinosaures. El nen treballarà habilitats mentals bàsiques i entrarà en contacte amb el món i les característiques principals d'aquests animals prehistòrics

MediaKids

6

Mediakids té com a objectiu fomentar una actitud crítica dels menors pel que fa a l’ús de les TIC i l’univers audiovisual. Mediakids concentra totes les possibilitats de queixa, denúncia, i opinió sobre qualsevol contingut multimèdia present al món digital que pugui ser inadequat, lesiu o fins i tot il·legal per al menor.

TinyTap, Make & Play Fun Apps!

6

Tiny Tap és una aplicació que ens permet fer els nostres jocs i combinar imatges pròpies o de l'usuari, fotografia, texts i enganxines predissenyades i transformar-ho tot en activitats interactives.

How much do you know about His

5,5

How much do you know about History és un aplicació de preguntes i respostes d'història universal. Cal respondre preguntes de resposta múltiple de temàtica històrica. Finalment mostra la puntuació i fa una descripció del teu perfil d'acord amb les respostes.

Anatomy 3D - Anatronica

7

Anatomy 3D és una guia educativa de l'esquelet humà i de l'anatomia muscular que mostra els músculs i els ossos en 3D. La versió de pagament ofereix també els altres sistemes del cos humà.

Draw a Stickman: EPIC Free

3,5

Draw a Stickman Epic Free és la versió gratuïta d'una aplicació on l'usuari ha de dibuixar caricatures i elements que permeten seguir una història on cal superar obstacles per aconseguir una fita.

Lightbot One Hour Coding

9

Lightbot One Hour Coding és un joc de programació que utilitza la mecànica lúdica arrelada als conceptes de programació. Permet als jugadors obtenir els coneixements bàsics sobre codificació: seqüenciació, procediments... cal guiar un robot per tal que faci una sèrie de tasques assignades.

UAB Falsos Amics

4

Falsos Amics és in aplicació de referència infomativa que ens mostra el concepte de "Falsos amics" dins del grup de llengües romàniques exemplificant-ho amb frases.

Tellagami

9

Tellagami permet crear personatges virtuals (avatars) que podem fer parlar amb la nostra veu o bé podem fer que transformin en veu el text que introduïm. Podem editar el personatge com home o dona i donar-li característiques (cara, cabell, ulls...) El resultat es pot exportar com a vídeo.

Splice

7

Splice és un joc de puzles experimental i artístic. Cal submergir-se en el món dels microbis i començar a unir cel·les! Cada nivell ("cadena") consisteix en una sèrie de cel·les que caldrà reorganitzar en una estructura en diversos moviments ("entroncaments"). Exploració i experimentació són fonamentals per determinar com les cèl·lules reaccionen.

Google Classroom

8

Entorn de comunicació dissenyat per a la gestió i organització del grup-classe. Tant docents com estudiants poden fer el seguiment del procés de treball. L'accés està disponible per a qualsevol usuari de Google Apps per a educació.

Zappar

8

Aplicació per visualitzar experiències de realitat augmentada. La pròpia app té l'opció de connectar amb el lloc web de Zappar per dissenyar l'experiència.

Translator Speak & Translate

6,5

Traductor d'àudio amb un registre de gairebé 100 idiomes. La frase a traduir també es pot introduir mitjançant el teclat.

World Citizen: Geography quiz

8

Joc de preguntes i respostes sobre geografia política. El jugador pot triar entre diferents modalitats de participació segons la tipologia de pregunta (país, bandera o capital) i nivell de dificultat.

Letroca

8,5

Joc lingüístic, amb diferents modalitats de partida, on el jugador haurà de demostrar quin és el seu nivell de vocabulari. A partir d'una sèrie de lletres, el jugador haurà de construir el màxim de paraules possibles.

PicsArt Photo Studio

9

Editor de fotografia per a dispositius mòbils amb diferents tipus de màscares, efectes, filtres, capes,... Els usuaris poden exportar les seves creacions o posar-les directament a la galeria de l'aplicació.

Snapseed

7

Snapseed és una aplicació per editar imatges amb variades possibilitats de filtres i canvis de paràmetres.  Podem afegir marcs i aplicar capes a la imatge sempre comparant el resultat amb la imatge original. Permet aplicar canvis a zones concretes de la imatge.

Taffimai I tre porcellini

9

Història clàssica interactiva amb animacions i interaccions. Lectura i audició del conte per als més petits en quatre idiomes. Permet triar un final alternatiu.

La Diana menja sa

8

Conjunt de jocs educatius per ensenyar els nens a menjar sa. Els jocs són de diferent tipologia: puzzles, pinta i colora, jocs d'arrossegar, de trobar les diferències,... El contingut de l'aplicació està revisat per professionals mèdics especialitzats en nutrició. L'app és totalment gratuïta i funciona sense connexió a la xarxa

Letrix Català

7,3

Letrix Català: Per fi un joc en català per als aficionats als passatemps "de lletres"!!Letrix és una divertida combinació de Tetris i Scrabble per a totes les edats, amb opció multijugador, diverses maneres de joc i dificultat.
En el primer tipus, l´objectiu del joc és anar construint paraules amb les lletres que van apareixent, però cal donar-se pressa i pensar ràpid, abans que la pantalla s´ompli de lletres.
En el segon tipus, has de fer caure els blocs numerats de forma ordenada construint les paraules adequades ... abans que el temps s´esgoti!
En la manera multijugador, podràs desafiar als teus amics. Com més paraules construeixis tu, més difícil l´hi posaràs al teu oponent!
Quina és la paraula més llarga que ets capaç de formar?
Comparteix les teves puntuacions en ScoreLoop!!
Si t´agraden els jocs de paraules t´encantarà Letrix!!
Alguns modes de joc estan limitats en la versió Free.
Avantatges de la Versió Pro de Letrix:- Sense anuncis- No cal estar connectat a Internet- Totes les maneres de joc i nivells disponibles
Prova-ho ...!!
També disponible en Castellà, Anglès, Francès, Alemany, Italià i Portuguès.
Gràcies per jugar a Letrix!!
Tags: trencaclosques, lletres, paraules, tetris, scrabble, scoreloop, castellà, letris, mots encreuats, català, catalunya, diccionari, enginy, habilitat, pensar, didàctic, educatiu.____________________________________________________________
Letrix Catalán: Por fin un juego en catalán para los aficionados a los pasatiempos "de letras" !!
Letrix es una divertida combinación de Tetris y Scrabble para todas las edades, con opción multijugador!
Con varios modos de juego y dificultad.
En el primer tipo, el objetivo del juego es ir construyendo palabras con las letras que van apareciendo, pero hay que darse prisa y pensar rápido, antes de que la pantalla se llene de letras.
En el segundo tipo, debes hacer caer los bloques numerados de forma ordenada construyendo las palabras adecuadas... antes de que el tiempo se agote!
En el modo multijugador, podrás desafiar a tus amigos. Cuantas más palabras construyas tú, más difícil se lo pondrás a tu oponente!!
¿Cuál es la palabra más larga que eres capaz de formar?
Comparte tus puntuaciones en ScoreLoop!!
Si te gustan los juegos de palabras te encantará Letrix !!
Algunos modos de juego están limitados en la versión Free.
Ventajas de la Versión Pro de Letrix:- Sin anuncios- No es necesario estar conectado a Internet- Todos los modos de juego y niveles disponibles
Pruébalo...!!
También disponible en Castellano, Inglés, Francés, Alemán, Italiano y Portugués.
Gracias por jugar a Letrix!!
Tags: puzzle, letras, palabras, tetris, scrabble, scoreloop, castellano, letris, crucigrama, catalán, cataluña, diccionario, ingenio, habilidad, pensar, didáctico, educativo.Letrix Català: Per fi 1 joc en castellano per ALS Aficionats ALS Passatemps "de lletres"!!Letrix és una divertida Combinació de Tetris i Scrabble per a Totes Les edats, con opció multijugador, Diverses maneres de joc i dificultat.
En el primer Tipus, l´Objectiu del joc és anar construint paraules AMB les lletres que van apareixent; però cal donar-se pressa i pensar Ràpid, Abans que la pantalla s´ompli de lletres.
Al Segon Tipus, has de fermentació Caure a els blocs numerats de forma ordenada construint els paraules adequades ... Abans que el Temps s´esgoti!
En la manera multijugador, podràs desafiar ALS teus amics. Com Més paraules construeixis la teva, mes difícil l´hi posaràs al teu oponent!
Quina és la paraula Més llarga que ets Capac de formar?
Comparteix els Teves puntuacions en ScoreLoop!!
Si t´agraden a els jocs de paraules T´enCANTarà Letrix!!
Uns quants modes de joc estan limitats a la versió Free.
Avantatges de la Versió Pro de Letrix:- Sense ANUNCIS- No cal estar connectat a Internet- Totes les maneres de joc i Nivells disponibles
Prova-ho ...!!
També disponible en Castellà, Anglès, Francès, Alemany, Italià i Portuguès.
Gràcies per jugar a Letrix!!
Tags: Trencaclosques, lletres, paraules, tetris, scrabble, scoreloop, castellà, letris, mots encreuats, català, catalunya, diccionari, enginy, habilitat, pensar, didàctic, educatiu.____________________________________________________________
Letrix Català: Per fi un joc en català per als aficionats als passatemps "de lletres"!!
Letrix és una divertida combinació de Tetris i Scrabble per a totes les edats, amb opció multijugador!
Amb diverses maneres de joc i dificultat.
En el primer tipus, l´objectiu del joc és anar construint paraules amb les lletres que van apareixent, però cal donar-se pressa i pensar ràpid, abans que la pantalla s´ompli de lletres.
En el segon tipus, has de fer caure els blocs numerats de forma ordenada construint les paraules adequades ... abans que el temps s´esgoti!
En la manera multijugador, podràs desafiar als teus amics. Com més paraules construeixis tu, més difícil es el posaràs al teu oponent!!
Quina és la paraula més llarga que ets capaç de formar?
Comparteix les teves puntuacions en ScoreLoop!!
Si t´agraden els jocs de paraules t´encantarà Letrix!!
Alguns modes de joc estan limitats en la versió Free.
Avantatges de la versió Pro de Letrix:- Sense anuncis- No cal estar connectat a Internet- Totes les maneres de joc i nivells disponibles
Prova-ho ...!!
També disponible en Castellà, Anglès, Francès, Alemany, Italià i Portuguès.
Gràcies per jugar a Letrix!!
Tags: trencaclosques, lletres, paraules, tetris, scrabble, scoreloop, castellà, letris, mots encreuats, català, catalunya, diccionari, enginy, habilitat, pensar, didàctic, educatiu.

ScratchJr

8,3

Amb Scratch Jr, els nens poden aprendre noves destreses mentre programen les seves històries i jocs interactius. Poden fer que els personatges es moguin, saltin, ballin i altres accions tot programant blocs.

Nighty Night - Bedtime Story

9,5

Aplicació amb la qual els nens poden posar a dormir els animals de granja.

MarcoPolo Weather

9

Aplicació interactiva en la qual els nens més petits experimenten, a través d'uns personatges, situacions provocades pels canvis de temps i temperatura.

Dr. Panda’s Restaurant: Asia

8,5

Simulador de cuina en el qual el jugador haurà de familiaritzar-se amb els ingredients i els passos de les receptes asiàtiques. Recomanable per a nens d'educació infantil.

Goodnight Caillou

9

Conjunt d'activitats interactives per treballar hàbits i rutines amb els més menuts. El personatge de dibuixos animats Caillou exerceix com a fil conductor.

Faces iMake - Right Brain Creativity

9,5

Faces iMake és una aplicació que permet crear cares i figures humanes a partir de diversos elements (fruites, objectes de cuina, d'escriptori...) Arrosseguem els objectes a la cara que triem i confegim cares plenes d'imaginació i originalitat. Després les podem compartir amb qui volem.

Monster Chorus

9,5

Aplicació per experimentar amb les notes musicals de forma lúdica a partir de tutorials visuals que permeten reproduir una melodia.

Game for KIDS: KIDS match'em

9,5

Aquesta app és el típic joc del memory: les imatges estan a l'inrevés, s'han de tocar dues. Si són iguals es queden amb les imatges amunt i sinó tornen a girar-se. Hi ha dos nivells: de 12 i de 28 imatges, amb sis temàtiques a escollirr: menjar, estiu, transports, barrets, animals i petits monstres de peluix.

Aprende la Hora

9

Aplicació per ensenyar a verbalitzar i reconèixer les hores. Aprende la Hora inclou contes, explicacions sobre el funcionament del rellotge, animacions i efectes de so. El nen també té la possibilitat de construir el seu propi rellotge.

Dinosaurs - Live!

8,5

App que permet tornar els dinoaures a la vida a través de la realitat augmentada. Per poder visualitzar les animacions en 3D, cal imprimir els marcadors de RA

Matrix Game 1

9,3

Joc per a nens d'educació infantil per desenvolupar la percepció visual. També permet treballar l'atenció, la concentració. l'orientació visual i la categorització.

Sami Apps Baby Coordination

9

Aplicació dirigida a nens d'entre 2 i 3 anys per experimentar els seus primers moviments amb els dits i coordinació sobre una tauleta. App desenvolupada per professionals de l'educació infantil

Sami Apps - Count

7,8

Aplicació per treballar la numeració amb nens d'educació infantil. El treball es realitza a partir de la relació entre la representació gràfica i el objectes.

Experiències publicades per Tona Castell

  

Llistes creades per Tona Castell

Experiències per a Infantil

5 elements
Llista creada el 15-12-2015

Selecció d'experiències