Profile image
Altres Barcelona
SEGUEIX
NIVELL EDUCATIU

Tots

ESPECIALITAT

Llengua anglesa

INTERES PRINCIPAL

Idiomes

Matèries d'especialització

Llengua francesa TIC (Informàtica) Llengua anglesa

Nivells educatius

Educació primària Educació secundària obligatòria

Interessos generals

Salut i forma física
Música (edició)
Codis QR
Geocaching
Intel·ligències Múltiples
Aplicacions col·laboratives
Xarxes socials

La meva bio

Susan Dreger holds a degree in Education from the University of Regina (Saskatchewan, Canada). She has been teaching English in Barcelona since 1991 and has had experience with all ages. Along with teaching EFL, she has also taught Science, Geography and ICT to all ages within the Primary division. She holds a Masters degree in ‘Technology and Tesol’ from the University of Manchester and is currently working at the ‘Departament d’Ensenyament’ in the TAC (technology for learning and knowledge) unit. She also teaches a ELT Methodology course at the UB.

Valoracions associades a Susan Dreger

  

Fiete – A day on the farm

9,5

Escenari interactiu ambientat en un entorn rural amb diferents pantalles i jocs per a nens. Les pantalles d'aquest escenari presenten una sèrie de personatges i objectes que guiaran l'usuari en aquest passeig interactiu.

Notegraphy

8

Notegraphy és una aplicació mòbil que dóna un estil predeterminat a un text a partir d'un catàl·leg de 30 col·leccions. Amb aquesta app, l'usuari pot personalitzar des de frases curtes a novel·les senceres amb els diferents dissenys que s'ofereixen. Notegraphy també presenta la possibilitat de crear galeries personalitzades. Publicació instantània a Facebook i Twitter.

Plotagon - Imagine, Create, Animate

10

Amb Plotagon podem crear històries animades, creant personatges o fent-ne servir els de Plotagon i combinant-los amb escenaris on farem passar històries creades per nosaltres. Cal escriure el diàleg i determinar qui diu què. Plotagon transforma el text en veu i dona vida als protagonistes de la història.

Zappar

8

Aplicació per visualitzar experiències de realitat augmentada. La pròpia app té l'opció de connectar amb el lloc web de Zappar per dissenyar l'experiència.

Edmodo

9

Edmodo és una plataforma social d'aprenentatge. Aquesta aplicació permet la comunicació entre docents, alumnes i familiars en un entorn tancat i privat en format de microblogging i d'entorn virtual d'aprenentatge gràcies a les funcionalitats que ofereix.

Hoopa City - Free Edition

8,5

Joc de construcció per a nens. L'objectiu de Hoopa City és construir una ciutat mitjançant diferents opcions d'edificació i ajardinament que s'ofereixen.

Coursera

9

Coursera és una aplicació que connecta amb cursos gratuïts en línia de les universitats i institucions educatives més importants. Permet participar a cursos o simplement visitar-los. Abasta tots els àmbits i matèries, i permet entrar als cursos en qualsevol moment. Els cursos consisteixen en documentació i lectures així com xerrades en vídeo.

Rush Hour Free

10

Rush Hour Free és un joc on cal fer passar un vehicle per un embús de trànsit tot desplaçant amunt i avall i a dreta i esquerra els vehicles que bloquegen la seva sortida en una superfície quadriculada. Hi ha diferents nivells de dificultat amb 35 reptes.

3D Brain

9,5

Descobreix com funciona cada regió del cervell, què passa quan és danyada i com l'afecta una malaltia mental. Explicacions detallades de cada part del cervell, amb les seves característiques fisiològiques i les seves funcions.

Chromville

7,5

Joc interactiu basat en l'experimentació amb realitat augmentada. El nen entra al món de Chromville pintant els personatges i veient com aquests es converteixen en gràfics tridimensionals mitjançant el seu dispositiu.

Phrasal Verbs Machine

7

Phrasal Verbs Machine ajuda a practicar l'ús dels 'Phrasal verbs' anglesos mitjançant una màquina que ens mostra les possibles combinacions de verb i preposició i el significat que aquesta combinació té. Podem practicar i jugar amb la màquina per veure si hem après els diferents verbs.

Virtuoso Piano Free 3

8,5

Virtuoso Piano és una aplicació que simula el teclat d'un piano amb el qual podem tocar peces musicals. Podem triar diferents tipus d'instrument per obtenir sonoritats diferents i podem compartir allò que toquem.

Scribblenauts Remix

8

Scribblenauts Remix és una aplicació on hem d'ajudar un personatge a superar una sèrie de proves. Cal que escrivim el nom de l'objecte que pensem el pot ajudar, i l'aplicació crea l'objecte per que l'utilitzem amb el personatge o amb altres elements del joc.

Finger Paint With Sounds

9,5

Finger Paint with Sounds ofereix una alternativa per ajudar nenes i nenes de necessitats especials a practicar per primera vegada amb pantalles tàctils. Triem un color i dibuixem acompanyats amb musica de l'aplicació, o bé amb efectes sonors o sense cap tipus de so.

ClassDojo

10

Aplicació dirigida a la gestió d'un grup d'alumnes dins d'un entorn educatiu. Els professors poden utilitzar aquesta app per donar als seus alumnes reforç de comportaments positius i advertir sobre els aspectes a millorar mitjançant icones representatives. L'administrador disposa de diferents opcions per personalitzar l'entorn.

Evernote

7,5

Evernote és un espai de treball que permet sincronitzar les nostres tasques amb tots els nostres dispositius. Permet escriure notes, crear llistes, organitzar els nostres favorits i compartir l’experiència amb altres en temps real. Podem emmagatzemar arxius i etiquetar tot allò que hi tenim.

YAKiT Kids

9

Yakit Kids permet donar vida a fotografies tot afegint objectes i elements per decorar-les. Podem fer-les parlar tot gravant la nostra veu amb el micròfon i creant moviment a la boca del personatge. Permet compartir allò que hem creat.

Make it para profesores y maestros

8

Make it per a docents és una aplicació que permet crear les nostres pròpies activitats. Podem crear jocs de memòria, puzles i jocs d'associació. Make it proporciona una galeria d'imatges i ens permet pujar les nostres pròpies. Podem exportar les nostres activitats per tal que els nens puguin fer-les als seus dispositius.

Magisto – Editor mágico de vídeo

9,5

Editor de vídeo que transforma un grup de clips de vídeo en pel·lícules editades en un format professional, incorporant efectes, filtres i banda de so. Magisto també incorpora la tecnologia de reconeixement facial. L'aplicació ofereix a l'usuari la descàrrega de la pel·lícula i diferents opcions de compartició.

Math Heroes 1 Gratis - Matemáticas divertidas para niños

9,5

Math Heroes 1 és un joc per nivells on s’aprenen operacions matemàtiques bàsiques i agilitat mental mitjançant activitats amb operacions de suma, resta, multiplicació i divisió. La dificultat del joc augmenta a mesura que superen nivells fins arribar al nivell final on han de derrotar l’enemic mitjançant operacions de càlcul. Math heroes 1 permet les famílies seguir el progrés dels nens dins el joc en relació als aprenentatges.

Khan Academy: tú puedes aprender cualquier cosa

8

Khan Academy permet aprendre nocions i conceptes de moltes matèries mitjançant més de 5000 vídeos i 150.000 articles i exercicis interactius amb correcció instantània i ajudes pas a pas. L’aplicació permet descarregar vídeos per veure’ls en local.

2Create a Story

9,5

2Create a Story permet crear històries animades mitjançant el dibuix de traç i la inclusió de fons i d'imatges fetes amb la càmera. Podem crear històries amb diverses pàgines i guardar-les al dispositiu.

Wunderlist: To-Do List & Tasks

6,5

Aplicació per crear llistes. Permet compartir aquestes llistes amb altres usuaris per poder col·laborar en la seva elaboració, i així mateix permet sincronitzar la llista a diversos aparells. Podem afegir imatges i comentar amb altres usuaris.

Where's My Water? 2

9,5

Joc d'estratègia de la factoria Disney en el qual el jugador haurà de desbloquejar diferents escenaris amb l'objectiu de fer arribar aigua a la dutxa del cocodril protagonista.

Triple Town

7,5

Joc de trencaclosques en el qual el jugador haurà de seleccionar i agrupar diferents elements d'un escenari per construir el seu poble.

Learn English with Babbel

7,5

Curs d'anglès de la plataforma d'aprenentatge de llengües Babbel dirigit a principants i estudiants amb un nivell més avançat.

LearnEnglish Grammar (UK ed.)

4,5

Aquesta app ofereix a la seva versió gratuïta una sèrie d'exercicis de gramàtica en llengua anglesa de nivells elemental, intermedi i avançat, així com tests per comprovar allò que hem après. La versió de pagament ofereix l'ampliació d'exercicis i tests per a tots els nivells.

LearnEnglish Podcasts

8

Aplicació de podcast del British Council amb gravacions en anglès de nivell elemental. Podem escoltar i descarregar àudios de temàtica diversa. L'aplicació priporciona exercicis de comprensió per a cada episodi.

Learn English with ABA English

9

Learn English with ABA és un aplicació que ofereix de manera gratuïta als usuaris registrats tots els vídeos d'explicacions gramaticals del curs de pagament ABA. POdem triar nivell i aspecte gramatical que volem revisar i visualitzarem un vídeo on un/a locutor/a ens explica el funcionament de l'aspecte gramatical en qüestió.

English Grammar Test

7,5

Aplicació amb 600 exercicis gramaticals de llengua anglesa en 30 tests. Adient per a nivell intermedi. En acabar cada test apareix el nostre progrés i hi ha explicacions per als errors comesos.

6 minute English Listening

8

6 Minute English Listening és una aplicació de més de 400 podcasts per escoltar en línia o descarregats amb temàtiques molt variades amb transcripció i glossari.

Aurasma

7

Sistema de realitat augmentada que permet crear i visualitzar escenes des de qualsevol dispositiu mòbil. L'usuari d'aquesta aplicació podrà enriquir els punts i objectes amb diferents tipologies de contingut digital; vídeo, animacions o gràfics 3D. Les experiències creades també es poden compartir.

SoundCloud - Music & Audio

8

SoundCloud és una aplicació de gestió de podcasting que, paral·lelament, permet crear un canal d'enregistrament i seguir les produccions de tota la comunitat d'usuaris. Aquesta plataforma ofereix a la seva comunitat diferents gèneres musicals i programes de ràdio temàtics. L'usuari pot configurar el seu canal d'emissió, així com les llistes de reproducció i preferits.

Pic Collage

10

Editor d'imatges que permet la creació de collages a partir de les fotografies de l'usuari i els gràfics i tipografies que ofereix l'aplicació. Aquest procés d'edició es realitza a través d'una interfície que permet la selecció dels diferents elements de composició. L'usuari també disposa d'opcions de compartició.

Homestyler Interior Design

8

Aplicació per dissenyar interiors amb un catàleg ampli de mobiliari i objectes decoratius. L'usuari té diferents opcions per configurar i personalitzar l'espai i els elements que hi podrà incorporar. Possibilitat de treballar amb dimensions proporcionals.

SPY mouse

9,5

Spy Mouse és un joc d'estratègia on l'usuari porta el control d'un ratolí que té l'objectiu d'evitar els gats que passegen per casa i agafar el seu tros de formatge. El jugador haurà d'evitar que el gat el vegi i esperar el moment oportú per canviar d'habitació

QuizUp

10

QuizUp és un joc de preguntes i respostes online i multijugador amb una àmplia comunitat d'usuaris. L'aplicació té un banc amb més de 100.000 preguntes, repartides entre uns 200 temes de diversa tipologia (literatura infantil, Bollywood, gramàtica, Jocs Olímpics, dinosaures,...). L'usuari pot jugar online amb els seus contactes o qualsevol membre de la comunitat.

English Monstruo

7,5

English Monstruo és un recull d'exercicis i jocs interactius pensat per treballar les errades gramaticals més comunes en l'aprenentatge de la llengua anglesa. L'usuari accedeix a nous nivells a mesura que es van superant les preguntes amb èxit.

Explain Everything™

8,5

Aplicació per crear presentacions amb diapositives i enregistrar exposicions visuals en temps real. Les produccions es poden exportar i compartir. L'usuari disposa de diferents ocpions per configurar el seu entorn de treball i les eines de treball.

PE Shake - Games for Teachers

7

Recopilació de 100 jocs i activitats fàcils d'organitzar per dinamitzar classes i sessions de treball. La selecció és aleatòria, ja que es realitza saccejant el dispositiu.

Let's Create! Pottery Lite

9,5

Aquesta aplicació ens permet simular com crear peces de ceràmica a un torn. Podem donar forma al fang i afegir dissenys i colors. Les nostres creacions passen a un mercat simulat... si es venen bé, amb les monedes virtuals aconseguides podem comprar més dissenys i colors per a les nostres futures creacions.

Musyc

8

Musyc és una aplicació que permet tocar música d’una manera diferent. Enlloc d’utilitzar teclats i partitures, dibuixem figures i escoltem cançons mentre veiem com els objectes es mouen i reboten a la pantalla generant sons i melodia amb el seu moviment gravitacional. Estan disponibles 88 instruments organitzats en 22 grups.

LearnEnglish Audio & Video

8

Aplicació del British Council que ofereix de manera gratuïta els primers episodis d'àudio en anglès de les seccions oferides en la versió de pagament d'aquesta aplicació. Podem escoltar els àudios i llegir el text. Hi ha un glossari amb el significat de les paraules més importants de cada paràgraf.

Aprendre els colors

8

Learning colors for kids és un joc senzill, pensat per als usuaris més petits, que té l'objectiu d'identificar els colors i aprendre el seu nom. El joc presenta la possibilitat de configurar l'àudio en diferents idiomes.

MHM

8,5

MHM és l'aplicació del projecte de georeferenciació col·laborativa del patrimoni recollit per l'alumnat de les escoles de Catalunya. Els usuaris poden consultar les entrades georeferenciades des del seu dispositiu mòbil a través d'aquesta app.

Countries of the World

9,5

Countries of the world és una aplicació dissenyada per treballar aspectes generals de la geografia política global. Té una secció amb dades de referència de tots els continents i països, i un joc de preguntes i respostes personalitzable.

Big Day - Educational Game

8

Big Day és un joc amb elements propis de les aventures gràfiques pensat per treballar les activitats de vida quotidiana amb el més petits. L'aplicació proposa als nens petites proves i jocs, relacionades amb objectes i accions del seu entorn, que haurà d'anar superant.

Planeta Dinosaures - joc nens

9,5

Planeta Dinosaures és un paquet de jocs educatius per a nens d'entre 3 i 6 anys protagonitzat per dinosaures. El nen treballarà habilitats mentals bàsiques i entrarà en contacte amb el món i les característiques principals d'aquests animals prehistòrics

Sprinkle Islands Free

9

Sprinkle Islands és un joc d'estratègia on el jugador ha de conduir i dirigir un vehicle de fusta amb una grua articulada, per apagar petits incendis que anirà trobant en els diferents nivells de dificultat. La versió gratuïta està limitada a uns escenaris i nivells de joc concrets.

Mathway

7

Eina per resoldre problemes i exercicis de matemàtiques a diversos nivells; operacions aritmètiques bàsiques, àlgebra, trigonometria, estadística, química,...

HomeWork

5

Homework és un organitzador d'horari i tasques escolars dirigit a estudiants. Els seus usuaris tindran diferents opcions com configurar l'horari, registrar qualificacions o controlar els lliuraments pendents. També hi ha opcions de configuració personal i sincronització amb Google Calendar.

Earth-Now

8,5

Earth Now és un recurs d'informació climàtica desenvolupat per la NASA. Les dades enviades pels satèl·lits de l'agència s'actualitzen regularment amb informació de la temperatura de l'aire de la superfície, el diòxid de carboni o els nivells d'ozó. Paral·lelament, també ofereix una descripció dels satèl·lits.

Duolingo: Learn Languages Free

9

Aplicació d'aprenentatge d'idiomes multillenguatge i grtauïta on triem la llengua que volem aprendre i anem superant etapes d'aprenentatge de vocabulari i expressions a nivell llegit, escrit i oral.

Anatomy 3D - Anatronica

9,5

Anatomy 3D és una guia educativa de l'esquelet humà i de l'anatomia muscular que mostra els músculs i els ossos en 3D. La versió de pagament ofereix també els altres sistemes del cos humà.

How much do you know about His

4,5

How much do you know about History és un aplicació de preguntes i respostes d'història universal. Cal respondre preguntes de resposta múltiple de temàtica històrica. Finalment mostra la puntuació i fa una descripció del teu perfil d'acord amb les respostes.

MediaKids

4,5

Mediakids té com a objectiu fomentar una actitud crítica dels menors pel que fa a l’ús de les TIC i l’univers audiovisual. Mediakids concentra totes les possibilitats de queixa, denúncia, i opinió sobre qualsevol contingut multimèdia present al món digital que pugui ser inadequat, lesiu o fins i tot il·legal per al menor.

Draw a Stickman: EPIC Free

8,5

Draw a Stickman Epic Free és la versió gratuïta d'una aplicació on l'usuari ha de dibuixar caricatures i elements que permeten seguir una història on cal superar obstacles per aconseguir una fita.

TinyTap, Make & Play Fun Apps!

10

Tiny Tap és una aplicació que ens permet fer els nostres jocs i combinar imatges pròpies o de l'usuari, fotografia, texts i enganxines predissenyades i transformar-ho tot en activitats interactives.

Snapseed

6,5

Snapseed és una aplicació per editar imatges amb variades possibilitats de filtres i canvis de paràmetres.  Podem afegir marcs i aplicar capes a la imatge sempre comparant el resultat amb la imatge original. Permet aplicar canvis a zones concretes de la imatge.

Lightbot One Hour Coding

8

Lightbot One Hour Coding és un joc de programació que utilitza la mecànica lúdica arrelada als conceptes de programació. Permet als jugadors obtenir els coneixements bàsics sobre codificació: seqüenciació, procediments... cal guiar un robot per tal que faci una sèrie de tasques assignades.

UAB Falsos Amics

4,5

Falsos Amics és in aplicació de referència infomativa que ens mostra el concepte de "Falsos amics" dins del grup de llengües romàniques exemplificant-ho amb frases.

MyScript Calculator

9,5

My Script Calculator és una calculadora amb reconeixement d’escriptura. Podem escriure xifres i símbols d’operacions de càlcul simple (suma, resta, multiplicació, divisió, arrel, potència, trencat) i l’aplicació calcula el resultat. La imatge del càlcul es pot exportar i compartir.

PicPac Stop Motion Pro

9

Editor de vídeo i fotografia per generar clips amb la tècnica "time-lapse" i "stop-motion". L'usuari pot capturar imatges per processar-les, o bé, produir els clips a partir d'imatges emmagatzemades. Es pot definir l'interval de captura, la velocitat de reproducció i les diferents opcions d'exportació.

Kinito Music Puzzle

6,5

Kinito Music Puzzle és una aplicació que ajuda els nens a familiaritzar-se amb les melodies més conegudes de la música clàssica. Un puzle musical de quaranta obres mestres. Les melodies apareixen dividides en peces desordenades que cal col·locar en ordre correcte per tal de poder sentir la melodia correctament. Un joc de puzle per aguditzar al màxim la nostra audició.

Haiku Deck - Creador de presentaciones y diapositivas con bonitas tablas y gráficas

9

Haiku Deck és una aplicació que permet crear presentacions per desenvolupar idees, transmetre coneixements i crear històries. Les presentacions les creem utilitzant les plantilles disponibles a Haiku Deck, on podem triar la tipologia i format de text i inserir fotografies a partir de l’opció de cerca que proporciona l’aplicació.

Kids Math

6

Aplicació que genera operacions aritmètiques bàsiques a partir d'una configuració predeterminada, segons nivell de dificultat i tipologia d'operació.

eduDroid

7,8

Conjunt de jocs i activitats interactives vinculades a diferents continguts curriculars i dirigides al desenvolupament competencial. La majoria de recursos estan centrats en l'aprenentatge de la lectoescriptura i en el treball del càlcul i la numeració. EduDroid també disposa de control parental.

¡Vamos a la Ópera! El mayor espectáculo del mundo

8,8

¡Vamos a la Ópera! apropa els nens al món del Bel canto. Ens porta a una visita per les parts més importants de l'Òpera: cantants, figurants, escenari, orquestra... Una manera interactiva de conèixer millor aquest art.

LokLok: Connected Lock Screen

7,5

Eina de comunicació per compartir missatges visuals i textuals entre usuaris a partir de les pantalles de bloqueig.

Kids Measurement Science Lite

9,8

Col·lecció de minijocs per treballar l'estimació i les unitats de mesura (mida, temps, diners, pes). Aquestes mesures es corresponen amb el sistema nord-americà.

My Scene

9

My Scene és una aplicació per a què els més petits puguin crear escenes interactives a partir d'un catàleg d'objectes i personatges. El nen també té la possibilitat de vincular un so amb aquests elements del catàleg.

My Scene

9,3

My Scene és una aplicació per a què els més petits puguin crear escenes interactives a partir d'un catàleg d'objectes i personatges. El nen també té la possibilitat de vincular un so amb aquests elements del catàleg.

Science Experiments

8,8

Una col·lecció interactiva que mostra els experiments clàssics de la història de la Ciència. Està pensada per a l’alumnat de secundària i pels amants de la Ciència de totes les edats. A través d’animacions i preguntes, l’alumnat pot observar i intentar entendre les teories més conegudes del món científic. Cada teoria inclou un experiment, la teoria i una bibliografia del científic que va fer el descobriment.

Retos de Escritura Junior

7

Aplicació per treballar la creativiat en l'expressió escrita. L'usuari haurà d'anar teixint una història a partir de les idees que va aportant l'aplicació.

Play Ópera: Obras maestras de la ópera para niños

8

Play Ópera és una aventura audiovisual que presenta cinc fragments de cinc belles òperes il·lustrades per reconeguts artistes. Una experiència on caldrà escoltar de manera activa. Podrem accedir a fitxes dels personatges i una sinòpsi de l’òpera a la que pertanyen.

Plantas por Tinybop

7,8

Descobreix els secrets del regne verd. Explora els biomes del món dins aquest diorama interactiu. Controla les estacions i el clima, provoca incendis i interactua amb animals i plantes. Un entorn digital per a nenes i nenes de 4 a 10 anys.

Pictoword Free: 2 Pics, Guess What´s the 1 Word?

9,8

Joc de vocabulari en el qual l'usuari ha d'esbrinar una paraula a partir de la pista de dues imatges. El banc de paraules està en anglès.

Practice English Grammar

9,3

Recurs educatiu per a l'aprenentatge de la gramàtica de la llengua anglesa a través d'exercicis interactius i jocs interactius. Practice English Grammar està pensat per treballar els continguts gramaticals de proves oficials com TOEFL, GSET, IELTS, TOEIC, FCE o CAE. L'aplicació, a part de les activitats d'aprenentatge, també conté temes de caràcter expositiu.

Dyson Balloon

8,5

Un joc de física dissenyat pels enginyers de Dyson. Cal utilitzar els ventiladors per fer arribar els globus fins l'objectiu fent que evitin els obstacles. Cal pensar com un enginyer, aprendre dels errors i perfeccionar habilitats.

Bert Save the Earth : Juegos educativos para niños

9,3

És un joc senzill per ajudar els més petits a entendre les petites accions que poden fer la Terra un lloc millor: poden ajudar els animals, estalviar electricitat i agua, etc… Hi ha imatges reals d’animals en el seu habitat natural i també inclou vídeos de nens fent les accions trobades en el joc en la vida real.

Stars Link

7,3

Stars Link és un joc infantil de trencaclosques en el qual el nen té l'objectiu d'unir estrelles per formar constel·lacions.

Tower Math™

7,8

Joc que combina el càlcul amb l'estratègia. El jugador haurà de protegir-se d'una invasió de xifres edificant torres defensives i canons. El nivell de dificultat de les operacions està condicionat pel tipus d'edificació que el jugador necessiti.

Peppa Pig i la seva família.

8,5

Joc infantil de trencaclosques en el qual el nen haurà d'avançar per diferents pantalles i identificar i relacionar els personatges de la sèrie de dibuixos animats.

Trivias Ciencia

5,3

Joc de preguntes i respostes de temes relacionat amb la ciència, amb preguntes de resposta múltiple on compta tant triar resposta correcta com fer-ho en el mínim temps possible.

Sock Puppets

9,3

Editor d'animacions que permet crear diàlegs amb titelles de mitjó. Els usuaris poden posar la seva veu als personatges i escollir els escenaris i altres elements visuals.

iXylophone Lite

8,3

iXilophone permet escoltar i tocar el xilòfon des de l’iPad. Podem tocar l’instrument de manera lliure o seguint melodies predeterminades. Podem compartir tot allò que toquem o escoltem. La versió completa de l’aplicació (de pagament), permet adquirir una selecció de més de 75 cançons, i així mateix permet controlar la reproducció per tocar i repetir de manera aleatòria.

The Room Two

7,5

Joc d'enigmes on cal aconseguir arribar a un objectiu final tot superant puzles, trobar objectes i combinar-los amb altres. Està ambientat en escenaris de fantasia... des d'un vaixell pirata a temples de religions desconegudes, i passarem d'un a l'altre quan superem els enigmes plantejats ea cada escenari.

Phoster

9

Aplicació de disseny per crear cartells digitals, pósters, targetes de presentació, díptics, tríptics o altres tipus de documents gràfics. Les creacions es poden compartir, exportar i imprimir.

Booksy: learn to read platform

8,5

Booksy és una plataforma d'aprenentatge a la lectura dirigida a nens d'entre 4 i 9 anys amb un catàleg de llibres en llengua anglesa. Els nens poden seguir la lectura a partir d'una narració oral i enregistrar la lectura amb la seva veu.

English Grammar Book

7,3

Recurs educatiu per millorar la competència gramatical en l'aprenentatge de l'anglès. L'aplicació té dues seccions principals; un conjunt d'unitats sobre la gramàtica de la llengua anglesa i una selecció d'exercicis autocorrectius.

Plickers

7,8

Aplicació per crear qüestionaris dirigida a docents. Els usuaris hi participen a través d'unes targetes amb un codi QR. Les respostes s'emmagatzemen automàticament.

Speech Assistant AAC

8,3

Aplicació de l'àmbit de la comunicació personal dirigida a persones que pateixen algun tipus de disfunció en l'expressió oral. Speech Assistant és capaç d'oralitzar emocions, accions o demandes des d'un plafó comunicatiu virtual.

Touch Pianist - Tap in Rhythm

7

Instrument virtual que permet reproduir una composició clàssica en piano a través del ritme de les pulsacions sobre la pantalla. Inclou peces de Bach, Beethoven, Chopin, Debussy i Satie.

Comic & Meme Creator

6,3

Aplicació de creació de còmics on podem utilitzar una biblioteca d'imatges per crear històries amb text de bafarades i compartir-ho a les xarxes socials. Podem afegir imatges de la nostra biblioteca

Coach´s Eye - Instant Replay Video Analysis

7,8

Una app per fer l’anàlisi immediata de vídeos, pensada per fer servir en l’àmbit de l’esport i poder mirar en càmera lenta tots els moviments amb l’objectiu de millorar el rendiment. Té eines per destacar els errors i es poden posar dos vídeos a la vegada per fer comparacions.

Shadow Puppet Edu

9,5

Shadow Puppet permet crear vídeos de manera molt fàcil a partir de les nostres imatges i vídeos o els que trobem a Internet. Podem il·lustrar el projecte amb text i dibuixos, afegir títols i compartir-ho amb tothom. Es poden escriure històries o crear projectes de qualsevol temàtica.

PhotoMath

7

Calculadora intel·ligent que resol operacions matemàtiques mitjançant la captura d'imatges. Possibilitat de resoldre operacions aritmètiques bàsiques, fraccions, logaritmes o equacions lineals.

Mr Math - Hardcore speed game

7

Joc per resoldre operacions de càlcul mental a contrarellotge que inclou tres modalitats diferents. Es pot compartir el resultat.

Collaborize Classroom

8

Collaborize Classroom és un espai d'aprenentatge col·laboratiu on el professor/a pot establir comunicació escrita amb tots els alumnes i proposar temes de debat. Es tracta de proposar temes interessants i rellevants per als alumnes (segons l’edat i característiques del grup classe)

Català-Espanyol Diccionari

7,5

Diccionari català - castellà amb expressions i frases fetes que podem utilitzar tant en línia com sense connexió. Ens mostra les paraules i expressions en context per tal de poder facilitar la seva comprensió

ABA – Problem Solving – What does not belong?

10

App per als més petits o per als nens amb dificultats en la organització de conceptes. Ensenya conceptes bàsics com noves formes o conceptes avançats com els colors o característiques (per exemple, grans, petits, més petits, etc.). Hi ha centenars d’imatges pre-carregades i a més, també pots carregar les teves pròpies imatges.

Sketch-a-Song Kids

9

App per fer composicions musicals amb patrons musicals i amb 40 instruments diferents. Utilitza els colors per crear la música, expressar la creativitat i aprendre els fonaments de la composició musical.

Bee-Bot

9,5

Versió virtual del robot Bee-Bot. El nen pren contacte amb el concepte de la programació a través d'un menú icònic que li permetrà moure el robot cap a un punt concret del tauler.

e-Mintza

6,3

e-Mintza és un sistema personalitzable i dinàmic de comunicació augmentativa i alternativa dirigit a persones amb autisme o con barreres de comunicació oral o escrita.

Padlet

8,8

Padlet és un espai col·laboratiu i creatiu on podem compartir arxius, prendre notes, penjar notícies i crear llistes.

WavePad Audio Editor Free

8

WavePad Audio Editor Free és un editor d'àudio i música que permet gravar música, veu i altres gravacions. També permet afegir efectes sonors a les gravacions.

Vidstitch Video Collage for Instagram

8,5

Aplicació que permet combinar vídeos i imatges del nostre compte d'Instagram per crear un collage.

DIY Human Body

8,8

Aplicació per als més petits que els ajuda a conèixer el nostre organisme amb explicacions didàctiques i amb experiments i jocs.

KOMA KOMA for iPad

8,3

Koma Koma és una aplicació per crear vídeos de format "Stop Motion" molt senzilla i fàcil d'utilitzar. Podem anar afegint imatges i podem ajustar la velocitat i freqüència del vídeo. Podem exportar el vídeo a la nostra biblioteca o enviar les imatges per correu electrònic.

Think

9

Joc lingüístic en el qual el jugador ha de deduir el significat d'una icona o grup d'icones. El vocabulari està en anglès.

Photo Transfer App

5,8

Aplicació per transferir imatges i vídeos entre dispositius mòbils i ordinadors

VideoShow: Video Editor &Maker

9,3

Editor de vídeo i presentacions amb funcionalitats bàsiques dirigit als usuaris amb menys experiència.

Paper Artist

8,8

Converteix fotos en obres d’art personalitzades. Tria entre més de 40 estils artístics originals per transformar imatges.

Video Merger FREE - Combine Multiple Videos into One Video

6,3

Editor de vídeos per a dispositius mòbils que permet mesclar diferents clips i afegir efectes d'imatge predeterminats per l'aplicació. Les produccions es poden enregistrar i compartir a través de les xarxes socials.

Karaoke Sing & Record

9

Repositori de lletres de cançons per convertir el dispositiu mòbil en un karaoke. L'usuari té la possibilitat d'enregistrar i compartir els temes musicals.

Monster Heart Medic

7

Aventura gràfica on el jugador haurà d'ajudar a un monstre a tenir uns hàbits de vida més saludables.

Prezi

8,8

Una aplicació que serveix per a qualsevol matèria. podem crear presentacions dinàmiques amb efecte de moviment. Permet moltes plantilles i efectes. És ideal per enriquir projectes i presentar les nostres idees i informació. La presentació s'emmagatzema a l'entorn Prezi i es pot veure des de qualsevol dispositiu.

Prezi

9

Una aplicació que serveix per a qualsevol matèria. Podem crear presentacions dinàmiques amb efecte de moviment. Permet moltes plantilles i efectes. La presentació s'emmagatzema a l'entorn Prezi i es pot veure des de qualsevol dispositiu.

The Foos: Code for an Hour 5+

9,5

The Foos és un joc per aprendre els principis bàsics de la programació, dirigit a nens més grans de cinc anys. Aquesta aplicació té l'objectiu d'ensenyar la lògica de la programació real a través del joc

TeleStory

8,8

Telestory permet gravar-nos en vídeo i ens ofereix màscares per decorar la nostra aparença com presentadors de TV de diversos tipus de notícia.

Crayola Easy Animator

5,3

Aplicació per crear animacions personalitzades a partir d'uns models i uns moviments predeterminats. Crayola Easy Animator també permet personalitzar moviments a través d'un model de cos humà articulat

TuneTrain

10

Aplicació per apropar la composició musical als més petits. TuneTrain proposa una interfície interactiva per composar melodies

EDpuzzle

8,8

Edpuzzle permet generar activitats a partir de vídeos de Youtube. Podem triar-ne un i incorporar preguntes de diversa tipologia, afegir comentaris i fins i tot crear una història tot afegint una banda sonora amb àudio creat per l'usuari.

Educreations Interactive Whiteboard

9,3

App que converteix el dispositiu mòbil en un recurs per crear presentacions interactives i tutorials. Aquests recursos audiovisuals es poden compartir fàcilment amb els alumnes.

Yahoo News Digest

8,3

Sumari de les notícies més destacades del dia. El resum de notícies s'envia dues vegades al dia. Les notícies estan integrades per píndoles informatives de diferents fonts.

Adobe Slate

8,5

Aplicació per dissenyar narratives visuals i presentacions hipermèdia. Adobe Slate permet que l'usuari comenci a treballar a partir de pantilles predefinides.

1 Second Everyday

7,8

Editor de vídeo molt simple que permet capturar imatges i enregistrar vídeos per després recollir-los en un clip. El clip es genera a partir de la selecció d'un segon d'imatge o vídeo per dia.

ScreenChomp

9,5

És una aplicació per crear vídeo-tutorials de qualsevol tema o idea. Et permet posar una imatge i posteriorment, gravar una explicació amb l’ajut d'eines d’escriptura.

Know Fast - Learn Something New, Fast!

8,5

Know fast ofereix la possibilitat de visualitzar cada dia un vídeo de curta durada sobre diverses temàtiques. cada dia varien les temàtiques oferides. Permet configurar una alarma que ens avisa quan el vídeo està disponible, sempre en un intèrval de 24 hores

Barcode Generator

9,3

Aplicació gratuïta per generar codis QR i altres codis de barres (DataMatrix, AztecCode, Codabar, Code39,...)

Voki for Education

8,5

Versió mòbil de l'aplicació web per crear Avatars virtuals als quals podem fer parlar amb la nostra pròpia veu o fer-los dir allò que escrivim. Podem configurar l'aparença de l'avatar i canviar el fons de la imatge

TES Teach with Blendspace - Lesson Resources

8

Create digital lessons, presentations, and projects in 5 minutes!

TES Teach with Blendspace is a free, fun, and intuitive app for creating and delivering interactive lessons, projects, presentations, and more. Over 2 million educators, parents, and students worldwide use this tool for:
• Differentiated instruction
• Project-based learning
• Flipped learning

FEATURES:
• Free for educators, parents, and students
• Create unlimited interactive lessons, presentations, and projects by dragging-and-dropping web content, your own files, and assessments in one place
• Add photos from your camera roll
• Browse, bookmark, copy, and adapt lessons created by others in the Library
• Edit, view, and share your own lessons created on the web
• Discuss and comment directly on learning resources
• Take quizzes and instantly receive results

LESSONS, PROJECTS, PRESENTATIONS INCLUDE:
• TES Resources
• YouTube videos
• Quizzes
• Website links
• PDFs
• PowerPoint presentations
• Word documents
• Images
• Dropbox files
• Google Drive files
• Text

NEED HELP?
Visit our comprehensive help page at http://help.blendspace.com/. Email us at help@blendspace.com.

WE WANT TO HEAR FROM YOU:
We always appreciate your feedback and would love to hear from you! Connect with us on social media and get the latest app updates and lesson ideas!

Twitter: @blendspace
Facebook: facebook.com/blendspace

Visual Anatomy Free

8,8

Visual Anatomy Free és una aplicació de visualització del cos humà en 3D. Conté tots els sistemes del cos i totes les parts estan etiquetades. Podem realitzar preguntes i respostes amb els qüestionaris.

Quiz your English

8

App que proposa una metodologia lúdica per treballar, millorar i practicar el teu anglès.

Ingage - Interactive Presentations

7,8

Aplicació per crear presentacions interactives que permet desar el contingut al núvol i compartir en línia

Adobe Spark Video

10

Aplicació per crear presentacions multimèdia i espais web, combinant text, imatges, video i so.

Lily - Playful Music Creation

6,8

Lily és una aplicació per compondre melodies i experimentar amb harmonies sense necessitat de tenir coneixements avançats de música.

Over To You VocApp

7,8

Conjunt d'exercicis per treballar i consolidar el vocabulari vinculat al llibre de text de batxillerat Over to you.

Experiències publicades per Susan Dreger

  

Llistes creades per Susan Dreger