Profile image
CRP de Reus Tarragona
SEGUEIX
NIVELL EDUCATIU

Tots

ESPECIALITAT

TIC (Informàtica)

INTERES PRINCIPAL

Geolocalització

Matèries d'especialització

Tecnologia

Nivells educatius

Cicles formatius de formació professional

Interessos generals

Programació
Robòtica
Aplicacions col·laboratives
Xarxes socials

La meva bio

Assessor tècnic docent als Serveis Territorials a Tarragona i a l'Àrea TAC del Departament d'Ensenyament. Més informació sobre mi a about.me/xsune

Valoracions associades a Xavier Suñé

  

Kahoot!

9

Controlador per participar als jocs de Kahoot, una plataforma d'aprenentatge basada en jocs de preguntes i respostes. Kahoot permet que tant docents com alumnes investiguin, creïn, col·laborin i comparteixin coneixement a través d'un procés de gamificació.

Aumentaty VSearch

8

Aplicació de realitat augmentada basada en tecnologia de reconeixement òptic, que permet associar contingut multimèdia a qualsevol imatge gràfica, augmentant la informació amb descripcions, vídeos, imatges, enquestes, geolocalitzacions,...

Nearpod

7,5

Plataforma educativa que permet crear presentacions, qüestionaris i enquestes, i compartir aquests recursos amb la comunitat d'usuaris.

Imageen

9

L'app Imageen permet visualitzar mitjançant el dispositiu mòbil un enclavament arqueològic tal com era en el passat.

Handouts

8,3

Aplicació per gestionar el treball a l'aula i la comunicació entre docents i alumnes. Handouts permet crear diferetns aules i compartir el material d'aprenentatge.

Plickers

8,8

Aplicació per crear qüestionaris dirigida a docents. Els usuaris hi participen a través d'unes targetes amb un codi QR. Les respostes s'emmagatzemen automàticament.

Padlet

8,8

Padlet és un espai col·laboratiu i creatiu on podem compartir arxius, prendre notes, penjar notícies i crear llistes.

Espira Geo

8,5

Aplicació de realitat augmentada geolocalitzada dirigida específicament al món educatiu. Permet descobrir milers de punts d'interès creats per professorat i alumnat de qualsevol part del món sobre diversos temes, àrees i nivells educatius

Chromville

7,8

Joc interactiu basat en l'experimentació amb realitat augmentada. El nen entra al món de Chromville pintant els personatges i veient com aquests es converteixen en gràfics tridimensionals mitjançant el seu dispositiu.

Experiències publicades per Xavier Suñé

  

Llistes creades per Xavier Suñé

Gamificació

2 elements
Llista creada el 09-05-2016

APPS que permeten gamificar el procés e/a

RA

1 elements
Llista creada el 10-05-2016

Aquesta llista encara no té descripció