Profile image
Institut Baix Camp Reus
SEGUEIX
NIVELL EDUCATIU

Cicles formatius de formació professional

ESPECIALITAT

TIC (Informàtica)

INTERES PRINCIPAL

Programació

Matèries d'especialització

Tots

Nivells educatius

Cicles formatius de formació professional

Interessos generals

Idiomes
Edició de vídeo
Edició d’imatge
Codis QR
Aplicacions col·laboratives
Resolució de problemes
Xarxes socials
Medi ambient

La meva bio

Em considero pro actiu i pro escola pública. - Professor informàtica (últimament especialitzat en Java i Android). - Coordinador d’FP Dual. - Responsable de l’FCT d’informàtica. - Responsable d’emprenedoria al centre. - Responsable de manteniment infòrmàtic. - Responsable del Moodle. - Responsable d’InnovaFP. - Responsable de la borsa treball. - Responsable de canviar les piles del micròfon del teatre.

Valoracions associades a Òscar Òdena

  

sumes per a nens

6,3

Joc educatiu per a nens en el qual repassen les sumes jugant, interactuant amb els objectes del joc.

Unblock Me FREE

5,3

Joc de trencaclosques estructurat per nivells de dificultat. L'objectiu d'Unblock Me és desbloquejar peces d'un tauler amb el mínim de desplaçaments possibles.

Draw a Stickman: EPIC Free

6,8

Draw a Stickman Epic Free és la versió gratuïta d'una aplicació on l'usuari ha de dibuixar caricatures i elements que permeten seguir una història on cal superar obstacles per aconseguir una fita.

Pica Lletres

8,3

Joc lingüístic per perfeccionar l'ús de la llengua catalana. L'aplicació inclou diferents minijocs lingüístics per treballar l'ortografia i el vocabulari.

Anatomy 4D

9

Anatomy 4D és una aplicació de realitat augmentada que permet una visualització interactiva del cos humà i dels seus organs. Els seus usuaris hauran d'imprimir els marcadors de RA des del lloc web del desenvolupador per accedir a les funcionalitats de l'aplicació

English Central

9,5

English Central és una app per aprendre anglès mitjançant una àmplia galeria de vídeos. Cada vídeo ofereix la seva transcripció que permet conèixer les paraules i frases que no coneixem fent un clc a sobre d'elles.

Enginyeria Elèctrica

1,5

Aquesta aplicació gratuïta consta de 3 eines útils electricitat, una calculadora, una calculadora elèctrica del circuit elèctric i fórmules elèctriques.Calculadora elèctrica: Vostè és capaç de calcular les mides elèctrics més importants. Es pot calcular l´energia elèctrica, resistència elèctrica, càrrega elèctrica, treballs d´electricitat i del corrent elèctric.
Circuit elèctric: Vostè és capaç de calcular el corrent en circuits paral · lels (total i parcial), el voltatge en circuits en sèrie (total i parcial) i la resistència en paral · lel i circuits en sèrie.
Fórmules elèctriques: Vostè pot veure les fórmules per a l´energia elèctrica, resistència elèctrica, electricitat, corrent de càrrega elèctrica i elèctrica.
Enginyeria Llibres elèctrics: Podeu veure una llista dels millors llibres i comprar-los.
Enginyeria elèctrica E-Llibres: Vostè pot veure una llista dels millors llibres electrònics i comprar-los.
Altres calculadores: També podeu calcular la durada de la bateria, l´energia emmagatzemada en un condensador, la inductància i la capacitància, la tensió de sortida d´un divisor de tensió.
La millor aplicació per a l´escola, la universitat i la feina! Si vostè és un estudiant que ajuda a aprendre.
Nota: Enginyeria elèctrica cobreix una àmplia gamma de sub-camps com l´electrònica, els ordinadors digitals, enginyeria d´energia, telecomunicacions, sistemes de control, enginyeria de radiofreqüència, i processament de senyals.

123D Catch

8

Aplicació per generar imatges en 3D a partir de la combinació de fotografies d'un objecte. 123D Catch té una galeria associada que permet compartir les creacions.

Pica't

9,5

Aplicació educativa basada en un joc de preguntes i respostes desenvolupada a l'Institut Baix Camp de Reus.

Monument Valley

7,5

Joc en el qual s'haurà de guiar una princesa per un món màgic d'arquitectura impossible que desobeix les lleis de la física.

Lumosity

7,3

Conjunt de minijocs i activitats dissenyats per exercitar les habilitats mentals bàsiques. El nivell dels jocs s'adapta al ritme de l'usuari.

Quento

7

Trencaclosques matemàtic per treballar la suma i la resta. El jugador haurà de trobar el resultat a partir de la combinació de xifres i els signes de la suma i de la resta.

Numerity

7

Joc en el qual l'usuari ha de destacar unes determinades xifres per visualitzar una imatge amagada.

Desa a Google Drive

8,3

Aplicació d'emmagatzematge d'arxius de Google. Podem guardar i organitzar documents, imatges, vídeos al núvol Google de manera gratuïta i accedir-hi per veure'ls o editar-los des de qualsevol dispositiu.

Experiències publicades per Òscar Òdena

  

Llistes creades per Òscar Òdena