Profile image
Universidad Abat Oliba CEU barcelona Futur Docent
ESPECIALITAT

Llengua i literatura castellana

INTERES PRINCIPAL

Contes

Matèries d'especialització

Interessos generals

La meva bio

Sara encara no ha omplert la seva experiència

Valoracions associades a Sara Jiménez

  

iMotion

9,5

Editor de vídeo per produir clips mitjançant la tècnica de l'stop-motion i time-lapse

Daily Tasks

8

Joc per treballar hàbits d'higiene i salut amb els més petits a través d'activitats interactives

Kahoot!

9,3

Controlador per participar als jocs de Kahoot, una plataforma d'aprenentatge basada en jocs de preguntes i respostes. Kahoot permet que tant docents com alumnes investiguin, creïn, col·laborin i comparteixin coneixement a través d'un procés de gamificació.

Touch-Emotions

8

Aplicació dissenyada per treballar les habilitats comunicatives i el reconeixement d'emocions a partir de la identificació d'expressions facials

José Aprende

8,8

Col·lecció de contes interactius adaptats a pictogrames. El protagonista de la història guia el nen en el procés d'aprenentatge i treball d'hàbits i emocions.

GeoGebra

7,8

El GeoGebra (www.geogebra.org) és un programa gratuït de matemàtiques dinàmiques per a tots els nivells educatius, integrant en un únic paquet i de manera molt senzilla geometria, àlgebra, full de càlcul, gràfiques, estadística i anàlisi matemàtica. Els recursos i materials interactius creats amb el GeoGebra per a aprendre, ensenyar i avaluar es poden compartir i poden ser usats per tothom a l´adreça www.geogebratube.org.El GeoGebra és el programa que treballa dinàmicament amb matemàtiques preferit arreu del món, ha rebut molts premis en l´àmbit educatiu i dona suport en l´aprenentatge, l´ensenyament, la recerca i la innovació en Ciències, Matemàtiques, Tecnologia i Enginyeria arreu del món.
Uneix-te tu també. Posem les matemàtiques dinàmiques a l´abast de tothom.
* Programa gratuït per a l´aprenentatge, l´ensenyament i l´avaluació* Absolutament interactiu, molt senzill d´utilitzar i amb eines molt potents* Accés a un immens i sempre creixent banc de recursos www.geogebratube.org* Disponible en moltes llengües* Una manera divertida per veure i experimentar matemàtiques i ciències* Adaptable a qualsevol currículum o projecte* Utilitzat per milions de persones arreu del món

Experiències publicades per Sara Jiménez

  

Llistes creades per Sara Jiménez