Profile image
INS Institut d'Alpicat Lleida
SEGUEIX
NIVELL EDUCATIU

Educació secundària obligatòria

ESPECIALITAT

Tecnologia

INTERES PRINCIPAL

Programació

Matèries d'especialització

Biologia i geologia Física i química Matemàtiques Tecnologia Ciències aplicades a l’activitat professional TIC (Informàtica)

Nivells educatius

Batxillerat Cicles formatius de formació professional

Interessos generals

Fotografia
Edició de vídeo
Robòtica
Disseny
Resolució de problemes
Xarxes socials

La meva bio

Aquest curs 2017-2018 estic amb l'equip docent que engega un nou Institut a Alpicat (Lleida). El 1997 marca l'inici de la meva activitat docent. A l'ESO he treballat majoritàriament a l'àrea de Tecnologia i Informàtica, però alguns cursos també he estat docent en les àrees de Matemàtiques, Física i Química, Biologia i Geologia. A Batxillerat: Ciències pel món contemporani, Electrònica, Electrotècnica i Mecànica, però sobretot Tecnologia Industrial. A Cicles Formatius: mòduls relacionats amb l'especialitat de Sistemes Energètics. Des del 2013 al 2016 vaig treballar al CRP de la Noguera, principalment en l'àmbit de dinamització educativa i d'innovació i recerca de noves tecnologies. El 2016-2017 vaig treballar a la Secció de Serveis Educatius i Formació Permanent dels ST de Lleida.

Valoracions associades a Sara Cabello Ochoa

  

ScratchJr

9

Amb Scratch Jr, els nens poden aprendre noves destreses mentre programen les seves històries i jocs interactius. Poden fer que els personatges es moguin, saltin, ballin i altres accions tot programant blocs.

Lightbot One Hour Coding

8,5

Lightbot One Hour Coding és un joc de programació que utilitza la mecànica lúdica arrelada als conceptes de programació. Permet als jugadors obtenir els coneixements bàsics sobre codificació: seqüenciació, procediments... cal guiar un robot per tal que faci una sèrie de tasques assignades.

Glogster - Multimedia Posters

9

Editor de pósters i cartells en el qual l'usuari pot fer una personalització global de la seva composició. Glogster permet canviar la tipografia, les imatges, els fonts, així com la mida i el color de tots els elements.

ThingLink

9

Editor de pósters digitals que permet enriquir les imatges amb notes, enllaços o clips de vídeo. ThingLink permet compartir el contingut a les xarxes socials

Experiències publicades per Sara Cabello Ochoa

  

Llistes creades per Sara Cabello Ochoa