Profile image
TAC-MVO Caldes de Montbui
SEGUEIX
NIVELL EDUCATIU

Educació primària

ESPECIALITAT

TIC (Informàtica)

INTERES PRINCIPAL

Aplicacions col·laboratives

Matèries d'especialització

Llengua catalana i literatura Coneixement del medi social i cultural Educació artística: visual i plàstica Educació en valors socials i cívics Educació Física Matemàtiques

Nivells educatius

Educació infantil Educació secundària obligatòria

Interessos generals

Idiomes
Salut i forma física
Realitat virtual
Edició d’imatge
Codis QR
Resolució de problemes
Càlcul matemàtic

La meva bio

Des del 2003, mestra d'educació física a primària. Actualment, al CRP com a referent TAC. Confio en que la formació és un factor clau per avançar cap al canvi metodològic. M'interessa aprendre i crear xarxa entre els centres engrescant-los a compartir experiències.

Valoracions associades a Sandra Gay Boelle

  

Anatomy 4D

9

Anatomy 4D és una aplicació de realitat augmentada que permet una visualització interactiva del cos humà i dels seus organs. Els seus usuaris hauran d'imprimir els marcadors de RA des del lloc web del desenvolupador per accedir a les funcionalitats de l'aplicació

PicsArt Photo Studio

5,5

Editor de fotografia per a dispositius mòbils amb diferents tipus de màscares, efectes, filtres, capes,... Els usuaris poden exportar les seves creacions o posar-les directament a la galeria de l'aplicació.

Fit Brains Trainer

7,5

Col·lecció de jocs ràpids per treballar el desenvolupament de les habilitats mentals bàsiques; discriminació perceptiva, memòria visual, relacions espacials,...

Math Fight

8

Joc de matemàtiques dissenyat per a dos jugadors. L'aplicació divideix la pantalla del dispositiu en dos taulers per enfrontar els usuaris en un concurs de càlcul. Els jugadors competiran entre ells per resoldre correctament les diferents proves.

Chromville

8,3

Joc interactiu basat en l'experimentació amb realitat augmentada. El nen entra al món de Chromville pintant els personatges i veient com aquests es converteixen en gràfics tridimensionals mitjançant el seu dispositiu.

Quadern del Professor Additio

8,3

Additio és un quadern de notes per a professors que permet gestionar el dia a dia de les classes sense necessitat de connexió a Internet. El professor pot crear quaderns de notes, realitzar càlculs de mitjanes de forma senzilla, gestionar l’assistència dels alumnes i realitzar la teva planificació de cada classe de forma diària o setmanal.

DrawExpress Diagram Lite

6

DrawExpress és una aplicació per fer diagrames a tauletes. Una manera senzilla de crear gràfiques i diagrames a la pantalla tàctil del dispositiu.

Sopa de Lletres

7

Versió virtual d'una sopa de lletres amb les paraules de cerca agrupades per diferents categories.

QuizUp

6,8

QuizUp és un joc de preguntes i respostes online i multijugador amb una àmplia comunitat d'usuaris. L'aplicació té un banc amb més de 100.000 preguntes, repartides entre uns 200 temes de diversa tipologia (literatura infantil, Bollywood, gramàtica, Jocs Olímpics, dinosaures,...). L'usuari pot jugar online amb els seus contactes o qualsevol membre de la comunitat.

AR Flashcards

8,8

Aplicació de realitat augmentada per aprendre l'alfabet en anglès a través del nom dels animals i la seva animació en 3D. És necessari descarregar les targetes des del lloc web del desenvolupador.

Palabras Domino Free - juegos de letras para los niños y los mayores (lectura, vocabulario)

8,5

Aplicació de l'àmbit de la logopèdia per treballar el vocabulari i la lectura. L'objectiu del joc és formar paraules amb les síl·labes proposades.

Popplet

9

Aplicació que permet organitzar idees de forma gràfica per crear mapes conceptuals. El contingut té diferents opcions d'exportació.

Pinterest

6,8

Pinterest és una xarxa social orientada a la marcació social que permet trobar, filtrar, organitzar i compartir contingut. Els usuaris poden crear i organitzar per temes col·leccions d'imatges, esdeveniments, interessos, aficions, etc. Tots aquests continguts es distribueixen en forma del que s'anomenen pinboards, que visualment són com taulers d'anuncis.

Inspiration Maps™

8,8

Editor de mapes conceptuals, diagrames i esquemes de flux de dades amb possibilitat d'integració d'arxius de so. L'aplicació té diferents opcions de personalització per enriquir les funcionalitats d'aquesta tipologia de recurs de treball.

Math Champions - Juegos de mates para los niños y los grandes

8,3

Col·lecció de jocs de càlcul per treballar les operacions aritmètiques bàsiques. Possibilitat d'administrar diferents perfils d'usuari. La versió completa del programa inclou vuit modalitats de joc.

Math Practice Flash Cards

7,5

Col·lecció de sumes, restes, multiplicacions i divisions per treballar el càlcul matemàtic a primària. Les operacions es poden configurar segons el nivell dels estudiants

GEO App España FREE

8,5

Joc de preguntes i repostes per treballar la geografia de l'Estat espanyol

BCNQuiz

6,3

Una aplicació per a nens i nenes barcelonins amb molts coneixements sobre la seva ciutat. Preguntes que ens van portant per la ciutat. Cultura, transport, esports, monuments... recorrem la ciutat i emmagatzemem punts que podrem bescanviar per premis.

Booksy: learn to read platform

7,5

Booksy és una plataforma d'aprenentatge a la lectura dirigida a nens d'entre 4 i 9 anys amb un catàleg de llibres en llengua anglesa. Els nens poden seguir la lectura a partir d'una narració oral i enregistrar la lectura amb la seva veu.

King of Math

6,8

Joc de matemàtiques de preguntes i respostes que posa a prova els coneixements dels alumnes a contrarellotge. Les estan agrupades per continguts de l'assignatura.

Shadow Puppet Edu

9

Shadow Puppet permet crear vídeos de manera molt fàcil a partir de les nostres imatges i vídeos o els que trobem a Internet. Podem il·lustrar el projecte amb text i dibuixos, afegir títols i compartir-ho amb tothom. Es poden escriure històries o crear projectes de qualsevol temàtica.

AR Flashcards-Animal Alphabet

7,3

Aplicació de realitat augmentada per aprendre l'alfabet en anglès a través del nom dels animals i la seva animació en 3D. És necessari descarregar les targetes des del lloc web del desenvolupador.

Wordsalad

8

Aplicació per generar núvols de parauales a partir de definicions de la Viquipèdia, tuits a Twitter i texts senzills.

Kahoot!

8

Controlador per participar als jocs de Kahoot, una plataforma d'aprenentatge basada en jocs de preguntes i respostes. Kahoot permet que tant docents com alumnes investiguin, creïn, col·laborin i comparteixin coneixement a través d'un procés de gamificació.

Prezi

7,8

Una aplicació que serveix per a qualsevol matèria. podem crear presentacions dinàmiques amb efecte de moviment. Permet moltes plantilles i efectes. És ideal per enriquir projectes i presentar les nostres idees i informació. La presentació s'emmagatzema a l'entorn Prezi i es pot veure des de qualsevol dispositiu.

Presentaciones de Google

7

Eina de presentacions gratuïta de Google. Permet crear presentacions que s'emmagatzemen al Drive de Google. Així mateix permet exportar presentacions en format Power Point.

Padlet

7

Padlet és un espai col·laboratiu i creatiu on podem compartir arxius, prendre notes, penjar notícies i crear llistes.

Traductor de Google

8,3

Aquesta app aprofita la càmera del dispositiu mòbil per convertir-lo en un traductor automàtic de veu i de textos impresos. L'usuari també té l'opció d'introduir text via escriptura tàctil o a través del teclat virtual.

Movenote

7,5

Aplicació per crear i compartir presentacions a partir d'imatges i enregistrament de vídeo.

LetterSchool Free - write abc

8,3

Aplicació per aprendre els números i les lletres de l'alfabet tot jugant.

Niki Talk

9,5

Aplicació de comunicació augmentativa i alternativa. D'ús fàcil, poden utilitzar-la alumnes amb autisme o alguna discapacitat comunicativa.

MindMeister (mind mapping)

7,3

Editor de diferents tipologies de mapes conceptuals amb múltiples opcions d'exportació i compartició.

SimpleMind Free mind mapping

8

Recurs per crear mapes conceptuals des del dispositiu mòbil. Aquesta versió gratuïta incorpora les funcionalitats bàsiques per estructurar conceptes i idees.

i-nigma QR & Barcode Scanner

8,3

Aplicació per llegir codis QR i altres codis de barres. Possibilitat de compartir de forma directa el contingut escanejat.

Fruits Coloring Book & Drawing Book - Kids Game

8,5

Fruits Coloring Book & Drawing Book - Kids Game és un joc dissenyat perquè els més petits desenvolupin les seves capacitats de pintura. Els dibuixos que conté estan optimitzats per a la majoria de dispositius Android.

Experiències publicades per Sandra Gay Boelle

  

Llistes creades per Sandra Gay Boelle

Per aplicar!

4 elements
Llista creada el 27-02-2016

Experiències interessants

Gent a seguir

19 elements
Llista creada el 27-02-2016

Aquesta llista encara no té descripció

Racons amb tauletes a infantil

3 elements
Llista creada el 04-02-2019

Apps utilitzades per a treballar per racons a les aules d'infantil. Experiència a les aules de P4 a l'Escola Maria Cubí, Malgrat de mar en col.laboració amb Mònica Sobirana, tutora del grup, Júlia Aloy, fisioterapeuta de l'EAP a SE Alt Maresme i Sandra Gay, referent TAC al CRP. (2018)