Profile image
Altres Molins de Rei
SEGUEIX
NIVELL EDUCATIU

Batxillerat

ESPECIALITAT

Llengua anglesa

INTERES PRINCIPAL

Idiomes

Matèries d'especialització

Llengua alemanya Llengua anglesa

Nivells educatius

Educació secundària obligatòria

Interessos generals

Fotografia
Viatges
Geolocalització
Realitat virtual
Edició d’imatge
Intel·ligències Múltiples
Expressió oral

La meva bio

Professor d'ensenyament secundari de llengua anglesa. Formador de professorat, autor de llibres de text i editor web.

Valoracions associades a Ricard Garcia

  

Machinarium

8

Machinarium és una aventura gràfica on un robot ha de superar una sèrie de proves per aconseguir trobar la seva amiga capturada dins un món apocalíptic dominat per les màquines. Les proves són enigmes o accions de recollir i utilitzar objectes dels diferents escenaris.

Over

7,5

Over és un editor d’imatges que permet enriquir aquestes amb texts de diferents dissenys i tipografies.  Cal triar una imatge, decidir el text que es vol afegir i el disseny que s’hi aplicarà. Les creacions es poden compartir fora de l’aplicació.

DragonBox Elements

10

Dragon Box Elements és una aplicació per aprendre geometria d’una manera lúdica. Permet explorar les propietats de les formes geomètriques mitjançant Euclides: triangles, cercles i altres formes, angles i línies. Cal superar reptes triant angles, línies i formes. Quan encertem, pugem de nivell i assolim reptes més complicats.

Loot Pursuit: Tulum: The Fun, Free Mathematics Game for ages 11-14

8,5

Joc de càlcul per treballar les operacions bàsiques i el càlcul mental a través d'una història interactiva.

Rory´s Story Cubes

10

Versió mòbil del joc de daus d'escriptura creativa. Els jugadors hauran de construir la seva història a partir de les nou icones que obtinguin en el seu torn.

Nearpod

9

Plataforma educativa que permet crear presentacions, qüestionaris i enquestes, i compartir aquests recursos amb la comunitat d'usuaris.

Plotagon - Imagine, Create, Animate

9,5

Amb Plotagon podem crear històries animades, creant personatges o fent-ne servir els de Plotagon i combinant-los amb escenaris on farem passar històries creades per nosaltres. Cal escriure el diàleg i determinar qui diu què. Plotagon transforma el text en veu i dona vida als protagonistes de la història.

EDpuzzle

9,5

Edpuzzle permet generar activitats a partir de vídeos de Youtube. Podem triar-ne un i incorporar preguntes de diversa tipologia, afegir comentaris i fins i tot crear una història tot afegint una banda sonora amb àudio creat per l'usuari.

Rocket Science 101

10

Joc desenvolupat per la NASA entorn la tecnologia aeroespacial que estan desenvolupant. L'objectiu del jugador és dissenyar un coet segons un model. S'inclouen descripcions tècniques de cadascun d'aquests models. El joc està dividit en nivells educatius.

Twelve a Dozen

8,5

Twelve a Dozen és un joc de plataformes on un personatge numèric ('12') ha de superar una sèrie d'obstacles tot fent servir màquines que sumen o resten altres números per tal de superar aquests obstacles.

Musyc

9,5

Musyc és una aplicació que permet tocar música d’una manera diferent. Enlloc d’utilitzar teclats i partitures, dibuixem figures i escoltem cançons mentre veiem com els objectes es mouen i reboten a la pantalla generant sons i melodia amb el seu moviment gravitacional. Estan disponibles 88 instruments organitzats en 22 grups.

Busy Shapes

9

Busy Shapes ajuda els nens i nenes petits a millorar la seva capacitat per manipular objectes senzills mitjançant una sèrie de puzles, en els quals han de canviar formes simples i col·locar-les als forats correctes. L'app es renova regularment amb noves formes per mantenir l'interès dels nens.

3D Brain

8

Descobreix com funciona cada regió del cervell, què passa quan és danyada i com l'afecta una malaltia mental. Explicacions detallades de cada part del cervell, amb les seves característiques fisiològiques i les seves funcions.

Anatomy 4D

8

Anatomy 4D és una aplicació de realitat augmentada que permet una visualització interactiva del cos humà i dels seus organs. Els seus usuaris hauran d'imprimir els marcadors de RA des del lloc web del desenvolupador per accedir a les funcionalitats de l'aplicació

Google Street View

8,5

Amb Google Street View podem crear panoràmiques 360º i publicar-les a Google Maps. Podem explorar un mapa mundial on trobarem altres fotografies esfèriques de grans dimensions per explorar en qualsevol direcció.

Virtuoso Piano 4

8,5

Virtuoso Piano és una aplicació que simula el teclat d'un piano amb el qual podem tocar peces musicals. Podem triar diferents tipus d'instrument per obtenir sonoritats diferents i podem compartir allò que toquem.

Phrasal Verbs Machine

8,5

Phrasal Verbs Machine ajuda a practicar l'ús dels 'Phrasal verbs' anglesos mitjançant una màquina que ens mostra les possibles combinacions de verb i preposició i el significat que aquesta combinació té. Podem practicar i jugar amb la màquina per veure si hem après els diferents verbs.

Scribblenauts Remix

8,5

Scribblenauts Remix és una aplicació on hem d'ajudar un personatge a superar una sèrie de proves. Cal que escrivim el nom de l'objecte que pensem el pot ajudar, i l'aplicació crea l'objecte per que l'utilitzem amb el personatge o amb altres elements del joc.

World Citizen: Geography quiz

6,5

Joc de preguntes i respostes sobre geografia política. El jugador pot triar entre diferents modalitats de participació segons la tipologia de pregunta (país, bandera o capital) i nivell de dificultat.

Sock Puppets

9

Editor d'animacions que permet crear diàlegs amb titelles de mitjó. Els usuaris poden posar la seva veu als personatges i escollir els escenaris i altres elements visuals.

PicsArt Photo Studio

6,5

Editor de fotografia per a dispositius mòbils amb diferents tipus de màscares, efectes, filtres, capes,... Els usuaris poden exportar les seves creacions o posar-les directament a la galeria de l'aplicació.

Cargo-Bot

9,5

Cargo-Bot té com objectiu ajudar a aprendre els conceptes bàsics de programació mitjançant un joc engrescador on hem d'aconseguir transportar capses d'un lloc a altre mitjançant ordres programades. Hi ha diferents nivells que ens permeten anar assolint reptes cada vegada més difícils.

Hopscotch: Programación diseñada para todo el mundo: Codificación para niños

10

Hopscotch permet aprendre a programar en codi mitjançant blocs de construcció simples i intuïtius. Es poden crear jocs, animacions i altres programes en un entorn interactiu. Podem programar els personatges i fer que es moguin, dibuixin i entrin en contacte els uns amb els altres. Podem fer que reaccionin quan sacsegem la tauleta, quan la inclinem i fins i tot quan cridem. L’aplicació està inspirada en l’editor multimèdia del MIT Scratch.

Daisy the Dinosaur

10

Aplicació per ensenyar les bases de la programació als més petits. L'usuari haurà de controlar el dinosaure d'aquesta app a través del conjunt d'accions de la interfície.

Make it para profesores y maestros

9,5

Make it per a docents és una aplicació que permet crear les nostres pròpies activitats. Podem crear jocs de memòria, puzles i jocs d'associació. Make it proporciona una galeria d'imatges i ens permet pujar les nostres pròpies. Podem exportar les nostres activitats per tal que els nens puguin fer-les als seus dispositius.

Let´s Create! Pottery HD Lite

9

Aquesta aplicació ens permet simular com crear peces de ceràmica a un torn. Podem donar forma al fang i afegir dissenys i colors. Les nostres creacions passen a un mercat simulat... si es venen bé, amb les monedes virtuals aconseguides podem comprar més dissenys i colors per a les nostres futures creacions.

goREACT

10

goREACT permet els nens esdevenir químics virtuals. Tot arrossegant elements dins l’àrea de reacció, podem iniciar gairebé tres-centes reaccions químiques. Així mateix, podem conèixer la informació més important del elements de la taula periòdica, i de com aquesta està organitzada. Tot està il·lustrat amb imatges i vídeos per tal de fer l’experiència més engrescadora.

Star Chart

9

Star Chart permet visualitzar el cel amb les constel·lacions. Enfocant la tauleta vers el cel, Star Chart ens mostra i posa nom a les estrelles i altres objectes que hi podem veure, i ens il·lustra el firmament amb les constel·lacions que veiem, els seus noms i característiques.

Godus

8

Godus és un joc on hem de crear una societat i ajudar-la a expandir-se tot i portant-los a explorar noves terres i conrear terrenys. Cal estar atents per tal de que els nostres ciutadans estiguin contents amb nosaltres, el seu deu creador, i tinguin prou energia per tal de dur a terme les seves tasques. Podem transformar el terreny per tal de facilitar les accions dels habitants de la terra.

The Room Two

9

Joc d'enigmes on cal aconseguir arribar a un objectiu final tot superant puzles, trobar objectes i combinar-los amb altres. Està ambientat en escenaris de fantasia... des d'un vaixell pirata a temples de religions desconegudes, i passarem d'un a l'altre quan superem els enigmes plantejats ea cada escenari.

Civilization Revolution Lite

7,5

Civilization Revolution Lite és la versió gratuïta d'un joc que permet gestionar països i fer-los créixer i expandir-se tot prenent decisions relacionades amb les millores socials, l'economia, la ciència o la diplomàcia. La civilització que aconsegueix una expansió més alta és la guanyadora.

Learn English with ABA English

8

Learn English with ABA és un aplicació que ofereix de manera gratuïta als usuaris registrats tots els vídeos d'explicacions gramaticals del curs de pagament ABA. POdem triar nivell i aspecte gramatical que volem revisar i visualitzarem un vídeo on un/a locutor/a ens explica el funcionament de l'aspecte gramatical en qüestió.

English Grammar Test

6,5

Aplicació amb 600 exercicis gramaticals de llengua anglesa en 30 tests. Adient per a nivell intermedi. En acabar cada test apareix el nostre progrés i hi ha explicacions per als errors comesos.

6 minute English Listening

7,5

6 Minute English Listening és una aplicació de més de 400 podcasts per escoltar en línia o descarregats amb temàtiques molt variades amb transcripció i glossari.

LearnEnglish Grammar (UK ed.)

8,5

Aquesta app ofereix a la seva versió gratuïta una sèrie d'exercicis de gramàtica en llengua anglesa de nivells elemental, intermedi i avançat, així com tests per comprovar allò que hem après. La versió de pagament ofereix l'ampliació d'exercicis i tests per a tots els nivells.

Learn English with Babbel

6

Curs d'anglès de la plataforma d'aprenentatge de llengües Babbel dirigit a principants i estudiants amb un nivell més avançat.

LearnEnglish Audio & Video

9

Aplicació del British Council que ofereix de manera gratuïta els primers episodis d'àudio en anglès de les seccions oferides en la versió de pagament d'aquesta aplicació. Podem escoltar els àudios i llegir el text. Hi ha un glossari amb el significat de les paraules més importants de cada paràgraf.

LearnEnglish Podcasts

9,5

Aplicació de podcast del British Council amb gravacions en anglès de nivell elemental. Podem escoltar i descarregar àudios de temàtica diversa. L'aplicació priporciona exercicis de comprensió per a cada episodi.

SPY mouse

8,5

Spy Mouse és un joc d'estratègia on l'usuari porta el control d'un ratolí que té l'objectiu d'evitar els gats que passegen per casa i agafar el seu tros de formatge. El jugador haurà d'evitar que el gat el vegi i esperar el moment oportú per canviar d'habitació

MHM

8

MHM és l'aplicació del projecte de georeferenciació col·laborativa del patrimoni recollit per l'alumnat de les escoles de Catalunya. Els usuaris poden consultar les entrades georeferenciades des del seu dispositiu mòbil a través d'aquesta app.

Big Day - Educational Game

7

Big Day és un joc amb elements propis de les aventures gràfiques pensat per treballar les activitats de vida quotidiana amb el més petits. L'aplicació proposa als nens petites proves i jocs, relacionades amb objectes i accions del seu entorn, que haurà d'anar superant.

Countries of the World

6

Countries of the world és una aplicació dissenyada per treballar aspectes generals de la geografia política global. Té una secció amb dades de referència de tots els continents i països, i un joc de preguntes i respostes personalitzable.

Planeta Dinosaures - joc nens

8

Planeta Dinosaures és un paquet de jocs educatius per a nens d'entre 3 i 6 anys protagonitzat per dinosaures. El nen treballarà habilitats mentals bàsiques i entrarà en contacte amb el món i les característiques principals d'aquests animals prehistòrics

Sprinkle Islands Free

8

Sprinkle Islands és un joc d'estratègia on el jugador ha de conduir i dirigir un vehicle de fusta amb una grua articulada, per apagar petits incendis que anirà trobant en els diferents nivells de dificultat. La versió gratuïta està limitada a uns escenaris i nivells de joc concrets.

Mathway

6,5

Eina per resoldre problemes i exercicis de matemàtiques a diversos nivells; operacions aritmètiques bàsiques, àlgebra, trigonometria, estadística, química,...

Earth-Now

7,5

Earth Now és un recurs d'informació climàtica desenvolupat per la NASA. Les dades enviades pels satèl·lits de l'agència s'actualitzen regularment amb informació de la temperatura de l'aire de la superfície, el diòxid de carboni o els nivells d'ozó. Paral·lelament, també ofereix una descripció dels satèl·lits.

Scribblenauts Remix

8,5

Scribblenauts Remix és una aplicació on hem d'ajudar un personatge a superar una sèrie de proves. Cal que escrivim el nom de l'objecte que pensem el pot ajudar, i l'aplicació crea l'objecte per que l'utilitzem amb el personatge o amb altres elements del joc.

Anatomy 3D - Anatronica

7

Anatomy 3D és una guia educativa de l'esquelet humà i de l'anatomia muscular que mostra els músculs i els ossos en 3D. La versió de pagament ofereix també els altres sistemes del cos humà.

Draw a Stickman: EPIC Free

6,5

Draw a Stickman Epic Free és la versió gratuïta d'una aplicació on l'usuari ha de dibuixar caricatures i elements que permeten seguir una història on cal superar obstacles per aconseguir una fita.

TinyTap, Make & Play Fun Apps!

8

Tiny Tap és una aplicació que ens permet fer els nostres jocs i combinar imatges pròpies o de l'usuari, fotografia, texts i enganxines predissenyades i transformar-ho tot en activitats interactives.

How much do you know about His

4

How much do you know about History és un aplicació de preguntes i respostes d'història universal. Cal respondre preguntes de resposta múltiple de temàtica històrica. Finalment mostra la puntuació i fa una descripció del teu perfil d'acord amb les respostes.

UAB Falsos Amics

5

Falsos Amics és in aplicació de referència infomativa que ens mostra el concepte de "Falsos amics" dins del grup de llengües romàniques exemplificant-ho amb frases.

MyScript Calculator

9

My Script Calculator és una calculadora amb reconeixement d’escriptura. Podem escriure xifres i símbols d’operacions de càlcul simple (suma, resta, multiplicació, divisió, arrel, potència, trencat) i l’aplicació calcula el resultat. La imatge del càlcul es pot exportar i compartir.

Snapseed

8

Snapseed és una aplicació per editar imatges amb variades possibilitats de filtres i canvis de paràmetres.  Podem afegir marcs i aplicar capes a la imatge sempre comparant el resultat amb la imatge original. Permet aplicar canvis a zones concretes de la imatge.

Lightbot One Hour Coding

10

Lightbot One Hour Coding és un joc de programació que utilitza la mecànica lúdica arrelada als conceptes de programació. Permet als jugadors obtenir els coneixements bàsics sobre codificació: seqüenciació, procediments... cal guiar un robot per tal que faci una sèrie de tasques assignades.

English Monstruo

8,5

English Monstruo és un recull d'exercicis i jocs interactius pensat per treballar les errades gramaticals més comunes en l'aprenentatge de la llengua anglesa. L'usuari accedeix a nous nivells a mesura que es van superant les preguntes amb èxit.

QuizUp

9,5

QuizUp és un joc de preguntes i respostes online i multijugador amb una àmplia comunitat d'usuaris. L'aplicació té un banc amb més de 100.000 preguntes, repartides entre uns 200 temes de diversa tipologia (literatura infantil, Bollywood, gramàtica, Jocs Olímpics, dinosaures,...). L'usuari pot jugar online amb els seus contactes o qualsevol membre de la comunitat.

Aprendre els colors

6

Learning colors for kids és un joc senzill, pensat per als usuaris més petits, que té l'objectiu d'identificar els colors i aprendre el seu nom. El joc presenta la possibilitat de configurar l'àudio en diferents idiomes.

HomeWork

1,5

Homework és un organitzador d'horari i tasques escolars dirigit a estudiants. Els seus usuaris tindran diferents opcions com configurar l'horari, registrar qualificacions o controlar els lliuraments pendents. També hi ha opcions de configuració personal i sincronització amb Google Calendar.

Duolingo: Learn Languages Free

8,5

Aplicació d'aprenentatge d'idiomes multillenguatge i grtauïta on triem la llengua que volem aprendre i anem superant etapes d'aprenentatge de vocabulari i expressions a nivell llegit, escrit i oral.

MediaKids

6

Mediakids té com a objectiu fomentar una actitud crítica dels menors pel que fa a l’ús de les TIC i l’univers audiovisual. Mediakids concentra totes les possibilitats de queixa, denúncia, i opinió sobre qualsevol contingut multimèdia present al món digital que pugui ser inadequat, lesiu o fins i tot il·legal per al menor.

Kinito Music Puzzle

7

Kinito Music Puzzle és una aplicació que ajuda els nens a familiaritzar-se amb les melodies més conegudes de la música clàssica. Un puzle musical de quaranta obres mestres. Les melodies apareixen dividides en peces desordenades que cal col·locar en ordre correcte per tal de poder sentir la melodia correctament. Un joc de puzle per aguditzar al màxim la nostra audició.

Tellagami

10

Tellagami permet crear personatges virtuals (avatars) que podem fer parlar amb la nostra veu o bé podem fer que transformin en veu el text que introduïm. Podem editar el personatge com home o dona i donar-li característiques (cara, cabell, ulls...) El resultat es pot exportar com a vídeo.

MyScript Calculator - Calculadora de escritura manual

8

My Script Calculator és una calculadora amb reconeixement d’escriptura. Podem escriure xifres i símbols d’operacions de càlcul simple (suma, resta, multiplicació, divisió, arrel, potència, trencat) i l’aplicació calcula el resultat. La imatge del càlcul es pot exportar i compartir.

ZooKazam

7

Zookazam és una aplicació de realitat augmentada mitjançant la qual podem donar vida a animals de diferents espècies i gèneres. Proporciona informació sobre l'animal i podem configurar l'escena de manera que aparegui en diferents condicions climàtiques.

Play Ópera: Obras maestras de la ópera para niños

9

Play Ópera és una aventura audiovisual que presenta cinc fragments de cinc belles òperes il·lustrades per reconeguts artistes. Una experiència on caldrà escoltar de manera activa. Podrem accedir a fitxes dels personatges i una sinòpsi de l’òpera a la que pertanyen.

¡Vamos a la Ópera! El mayor espectáculo del mundo

9,5

¡Vamos a la Ópera! apropa els nens al món del Bel canto. Ens porta a una visita per les parts més importants de l'Òpera: cantants, figurants, escenari, orquestra... Una manera interactiva de conèixer millor aquest art.

Canva - Graphic Design & Photo Editing

9

Canva permet combinar imatges de la nostra biblioteca o de la pròpia biblioteca de Canva amb text en diferents formats, per poder crear pósters digitals o imatges enriquides.

Barcelona 1714

7,3

L’app BCN1714 és una audioguia que acompanya l'usuari per 14 llocs emblemàtics del centre de Barcelona relacionats amb la guerra de Successió i el setge de 1713-1714. Per enriquir aquest passeig sonor per la història, l'app inclou una selecció d'àudios de Catalunya Ràdio. Pensada per a barcelonins i turistes, la interfície de l'app està disponible en català, castellà o anglès.

Arloon Solar System

9,5

Aplicació interactiva sobre el Sistema Solar i els seus elements i característiques, amb gràfics 3D i opcions de visualització de realitat augmentada.

Bridge Constructor Playground FREE

7,3

Joc de construcció amb l'objectiu de construir un pont resistent a la circulació de vehicles pesats. El jugador té l'opció d'escollir entre diferents elements per construir una estructura sòlida que respecti els principis de l'enginyeria. L'usuari avançarà pel joc superant diferents nivells de dificultat.

Plantas por Tinybop

8

Descobreix els secrets del regne verd. Explora els biomes del món dins aquest diorama interactiu. Controla les estacions i el clima, provoca incendis i interactua amb animals i plantes. Un entorn digital per a nenes i nenes de 4 a 10 anys.

Phoster

8,3

Aplicació de disseny per crear cartells digitals, pósters, targetes de presentació, díptics, tríptics o altres tipus de documents gràfics. Les creacions es poden compartir, exportar i imprimir.

Barcino 3D

6,8

Aplicació sobre els origens de la ciutat de Barcelona, la petita ciutat romana Colonia Iulia Augusta Faventia Paterna Barcino. L'usuari pot explorar i passejar pels carrers de la Barcelona romana de finals del segle III dC amb aquesta recreació en 3D. L'app també ofereix descripcions de les parts principals de la ciutat romana, un glossari amb el contingut destacat i una proposta de rutes i itineraris.

The Room Two

9

Joc d'enigmes on cal aconseguir arribar a un objectiu final tot superant puzles, trobar objectes i combinar-los amb altres. Està ambientat en escenaris de fantasia... des d'un vaixell pirata a temples de religions desconegudes, i passarem d'un a l'altre quan superem els enigmes plantejats ea cada escenari.

LearnEnglish Grammar | gramática inglesa (edición británica)

8,5

Aquesta app ofereix a la seva versió gratuïta una sèrie d'exercicis de gramàtica en llengua anglesa de nivells elemental, intermedi i avançat, així com tests per comprovar allò que hem après. La versió de pagament ofereix l'ampliació d'exercicis i tests per a tots els nivells.

Animoto Video Maker

8,8

Animoto és un editor de vídeo que permet inserir imatges, clips i música. L'aplicació també permet definir l'estil de producció de les creacions audiovisuals. L'usuari té la possibilitat de compartir els vídeos editats a través de les xarxes socials i el correu electrònic

Pocket: Save Articles and Videos to View Later

8

Pocket és una aplicació per poder guardar i ordenar tota aquella informació web que podem trobar interessant i volem tenir guardada, bé perquè no podem llegir-la al moment o bé perquè pensem que ens serà útil més endavant. Una vegada enmagatzemada, podem etiquetar la pàgina web i així la podrem agrupar amb altres del mateix tipus.

Little Hero

9

Little Hero permet pares i docents crear missions relacionades amb valors i civisme i assignar-les a fills o alumnes. Una vegada les han complert això els atorga punts que els permeten configurar els seu personatge virtual i pujar de nivell. Les missions poden estar relacionades amb qualsevol tema que tingui a veure amb la ciutadania, el civisme o les bones conductes.

Phrasal Nerds: Phrasal Verbs

6,3

Phrasal Nerds té com objectiu ajudar l'alumnat a aprendre el significat dels verbs preposicionals anglesos més utilitzats. Cal respondre preguntes sobre el seu significat després d'haver fet uns exercicis pràctics. Les preguntes/test estan ambientades en un joc d'arcade que te com finalitat crear un coet per tal de fer un viatge a l'espai

Lumio Kids

9

Lumio Kids és una aplicació amb la qual els nens aprenen i practiquen les operacions matemàtiques bàsiques i així mateix aprenen els conceptes més bàsics de geometria. Tot això ho fan mitjançant jocs d'operacions i de formes. Cal anar superant nivells dins d'una ambientació d'aventura i fantasia

WWF Together

10

Aplicació de referència del WWF amb informació sobre les espècies animals en perill d'extinció. L'aplicació ofereix interactius amb dades i vídeos informatius sobre cada animal.

DIVII

8,5

DIVII és una manera diferent d'adquirir nou vocabulari. MItjançant vídeos, podem conèixer el significat de paraules en context. Podem subscriure'ns a canals de temàtica concreta, tant temàtica com lèxico/gramatical. Els vídeos permeten llegir la transcripció per parts i anar a aquella part que ens interessa.

Seesaw: The Learning Journal

8,5

Seesaw és una aplicació que permet organitzar contingut digital de manera individual o en grup. Permet mostrar vídeos, àudios, text, dibuixar o inserir pàgines web. Podem crear portafolis digitals d'aprenentatge.

Haiku Poem

7,5

Haiku Poem permet crear poemes curts de format Haiku després de presentar de manera general l'estructura d'aquests poemes d'origen japonès. Proporciona un escriptori on desar les paraules que volem utilitzar amb el poema i fons d'estil japonès per poder guardar el poema acabat

BCNQuiz

6,8

Una aplicació per a nens i nenes barcelonins amb molts coneixements sobre la seva ciutat. Preguntes que ens van portant per la ciutat. Cultura, transport, esports, monuments... recorrem la ciutat i emmagatzemem punts que podrem bescanviar per premis.

Clips Video Editor

9

Clips és un senzill editor de vídeo on podem editar diversos vídeos junts i publicar-los. Permet escurçar, difuminar i ordenar talls dels nostres vídeos fins crear una narrativa coherent.

Story Creator

7,8

Story Creator permet als més petits crear llibres visuals on poden combinar d'una manera molt senzilla imatges, vídeos, text i àudio fent històries o explicant allò que ens ha passat.

Storehouse

8,5

Storehouse permet crear històries a partir d'imatges, vídeos i text en una disposició vertical. Podem també crear llistats o il·lustrar imatges amb informació, així com enriquir projectes.

Collins Big Cat: Playing Story Creator

9

Playing Story Creator permet crear històries d'una manera molt senzilla. Podem arrossegar elements de fons, objectes i personatges de la biblioteca inferior a l'àrea de treball i crear pàgines amb text o àudio gravat per nosaltres mateixos.

Toontastic

8,8

Toontastic permet crear animacions senzilles amb personatges i fons de la biblioteca que proporciona. Podem gravar la nostra veu i donar moviment als personatges. Fins i tot podem dibuixar-ne de nous i incloure'ls a la biblioteca de l'aplicació.

Touch Van Gogh

7,5

Aplicació de referència amb la qual podem aprendre conceptes bàsiques de l'art pictòric mitjançant quadres de Van Gogh. Inclou una petita part interactiva i una part de referència textual explicativa d'aquests conceptes

Grafio Lite - Diagrams & Ideas

7,3

Aplicació per crear infografies. Podem integrar imatges nostres o utilitzar les de la seva biblioteca. Permet crear notes de veu.

Fallout Shelter

7,8

Fallout Shelter és un joc de simulació on cal gestionar una comunitat de persones que viuen a un refugi al recer d'una món contaminat al que no es pot sortir fàcilment. Cal gestionar els recursos humans i energètics, donar feina a les persones, generar aliments i energia, estimular el creixement de les famílies...

MushTool - Bolets Setas

7,8

Aplicació amb una base de dades de bolets amb les seves característiques i classificació. Ofereix un joc d'identificació de bolets i així mateix un llistat de restaurants amb cuina de bolets

Arbolapp

9,8

Arbolapp és una aplicació gratuïta adreçada a tots els públics i basada en la investigació científica realitzada pel Reial Jardí Botànic del CSIC. Identifica arbres silvestres de la Península Ibèrica i les Illes Balears. L'app planteja diferents opcions de cerca a partir del nivell i tipologia d'informació que tingui l'usuari

Artpoetica - Una animada forma de aprender poesía ¡jugando!

9,8

Artpoética és una app dedicada a la poesia. Ens ofereix exemples de poemes originals en castellà o traduïts a aquesta llengua. Ofereix informació literària i bibliogràfica dels autors, així com vincles a la Wikipèdia. Podem llegir poemes o escoltar i veure vídeos amb aquests poemes. Hi ha un espai per crear la nostra pròpia poesia.

ChatterPix

10

Chatterpix és una aplicació de creació d'avatars parlants d'ús molt senzill. Permet fer una fotografia i fer-la parlar amb la nostra veu mentre va movent els llavis. Podem utilitzar fotos de la biblioteca i permet exportar la creació a diverses xarxes socials.

Classkick

8,3

Aplicació per a la gestió de l'aula amb la qual podem crear tasques amb diversos elements textuals i multimedia i assignar-les a l'alumnat. Podem avaluar les tasques i veure com les fan en temps real. L'alumnat pot fer preguntes i demanar ajuda, tant al professor com als seus companys.

Creative Kids

9,8

Aplicació de dibuix per als més petits, amb la qual podem pintar animals a un paper i donar-los vida amb la pantalla de l'iPad

Dark Forest - Living a Book

8,3

Llibre electrònic interactiu amb un història dins la qual hem d'anar prenent decisions i triar què passa. Està disponible en anglès i en castellà.

Suee and the Shadow Pt 1

8,5

Còmic amb quatre capítols amb les històries d'una nena de dotze anys que entra en contacte amb una misteriosa ombra que l'ajuda en el seu dia a dia.

KOMA KOMA for iPad

9,3

Koma Koma és una aplicació per crear vídeos de format "Stop Motion" molt senzilla i fàcil d'utilitzar. Podem anar afegint imatges i podem ajustar la velocitat i freqüència del vídeo. Podem exportar el vídeo a la nostra biblioteca o enviar les imatges per correu electrònic.

Tayasui Sketches

8,5

Aplicació de dibuix de gran qualitat amb diverses eines de dibuix. Podem dibuixar en diversos colors i la creació final pot ser exportada via diversos canals.

Kodable

5,5

Aplicació per als més petits on cal donar els comandaments correctes per fer moure un personatge per un camí determinat.

Cato´s Hike Lite: A Programming and Logic Odyssey

9,8

Aplicació per aprendre codi d'una manera molt visual i lúdica. Hem de fer moure un dels dos personatges per escenaris que podem configurar to introduint les ordres de codi correctes.

ScratchJr

9,5

Amb Scratch Jr, els nens poden aprendre noves destreses mentre programen les seves històries i jocs interactius. Poden fer que els personatges es moguin, saltin, ballin i altres accions tot programant blocs.

LEGO® MINDSTORMS® Fix the Factory

9,8

Aplicació per aprendre els conceptes bàsics de programació mitjançant un robot que l'usuari haurà de guiar i assignar accions. Hi ha diversos nivells que van oferint reptes cada vegada més complicats.

Lightbot One Hour Coding

10

Lightbot One Hour Coding és un joc de programació que utilitza la mecànica lúdica arrelada als conceptes de programació. Permet als jugadors obtenir els coneixements bàsics sobre codificació: seqüenciació, procediments... cal guiar un robot per tal que faci una sèrie de tasques assignades.

Rocket Science 101

10

Joc desenvolupat per la NASA entorn la tecnologia aeroespacial que estan desenvolupant. L'objectiu del jugador és dissenyar un coet segons un model. S'inclouen descripcions tècniques de cadascun d'aquests models. El joc està dividit en nivells educatius.

Exoplanet

9,8

Una aplicació per conèixer els exoplanetes que hi ha identificats. Una gran base de dades amb simulacions d'òrbita i informació dels exoplanetes: situació, dimensions, òrbita.

Prezi

8,8

Una aplicació que serveix per a qualsevol matèria. Podem crear presentacions dinàmiques amb efecte de moviment. Permet moltes plantilles i efectes. La presentació s'emmagatzema a l'entorn Prezi i es pot veure des de qualsevol dispositiu.

Prezi

8,8

Una aplicació que serveix per a qualsevol matèria. podem crear presentacions dinàmiques amb efecte de moviment. Permet moltes plantilles i efectes. És ideal per enriquir projectes i presentar les nostres idees i informació. La presentació s'emmagatzema a l'entorn Prezi i es pot veure des de qualsevol dispositiu.

Adobe Spark Video

9,3

Aplicació per crear presentacions multimèdia i espais web, combinant text, imatges, video i so.

Neybers - Play with Interior Design

7,8

Aplicació per dissenyar interiors a partir d'una àmplia biblioteca d'objectes (mobles, terres, murs, papers pintats...)

AutoRap by Smule

8,5

L'aplicació AutoRap permet convertir l'enregistrament d'un text o discurs oral a un tema de rap. El sistema relaciona les síl·labes amb el ritme que l'usuari seleccioni.

Hakitzu Elite: Robot Hackers

7,5

Amb Hakitzu Elite hem de moure uns robots dins d'un terreny per tal de vèncer el nostre oponent. Cal moure'ls i fer-los lluitar mitjançant ordres similars a codi de programació.

Tickle

9,3

Llenguatge de programació per blocs que permet interacturar amb un escenari virtual i dispositius físics.

Presentaciones de Google

7,8

Eina de presentacions gratuïta de Google. Permet crear presentacions que s'emmagatzemen al Drive de Google. Així mateix permet exportar presentacions en format Power Point.

Celly

7,8

Celly permet crear entorns segurs de comunicació, on podem tenir converses i compartir opinions amb els alumnes d'una manera segura.

Novation Launchpad

7,5

Panell de pistes, efectes, ritmes i sons que permet crear temes de música electrònica i exportar la producció musical realitzada.

Story Wars

9,3

Aplicació per crear històries de manera col·laborativa. Comencem a escriure una història. Creem un primer capítol i esperem que altres la segueixin. La comunitat vota l'esborrany que més agrada per continuar la història. També podem participar col·laborant amb històries començades per altres.

YouLapse – Create hyper cool timelapse videos from your photos

8

App que permet realitzar vídeos a partir de fotografies i efectes time-lapse. Es pot incorporar pista de so i crèdits. Possibilitat de compartir les produccions a través de canals social media.

Kahoot!

9,5

Controlador per participar als jocs de Kahoot, una plataforma d'aprenentatge basada en jocs de preguntes i respostes. Kahoot permet que tant docents com alumnes investiguin, creïn, col·laborin i comparteixin coneixement a través d'un procés de gamificació.

1 Second Everyday

8,8

Editor de vídeo molt simple que permet capturar imatges i enregistrar vídeos per després recollir-los en un clip. El clip es genera a partir de la selecció d'un segon d'imatge o vídeo per dia.

Piulapp

5,3

Piulapp és una aplicació de comunicació privada a través de canals creats per un emissor. Això es pot generar des de l'escola, el tutor o un professor. Podem enviar missatges als usuaris inclosos al canal: notificacions, avisos o tasques.

Know Fast - Learn Something New, Fast!

9,3

Know fast ofereix la possibilitat de visualitzar cada dia un vídeo de curta durada sobre diverses temàtiques. cada dia varien les temàtiques oferides. Permet configurar una alarma que ens avisa quan el vídeo està disponible, sempre en un intèrval de 24 hores

Cinemagraph Pro

7,8

Cinemagraph Pro permet generar "cinemagraphs": clips que combinen imatge estàtica i imatge en moviment. Permet propostes molt creatives per a l'aula d'educació visual i plàstica. Pot utilitzar-se tant en exteriors com en interiors, i l'únic que cal és un trípod o que la gravació sigui força estable.

The Adventure Creator

7,8

The Adventure Creator permet crear, editar, jugar i compartir aventures gràfiques interactives. Podem afegir escenaris, objectes i dissenyar la navegabilitat entre les parts del joc. Podem també compartir-lo dins de la comunitat de l'aplicació.

Strikingly

8

Strikingly permet crear pàgines web de qualitat visual mot bona d'una maner fàcil i intuïtiva. Podem combinar imatges, text i vídeos tot aprofitant plantilles que ofereix l'aplicació. Tot i que originalment Strikingly és una eina web, des de l'iPad podem també crear i editar

Riu.net

9

Riu.net permet fer un interessant treball de camp per poder determinar la qualitat d'un riu en tot el seu ecosistema. Cal fer una avaluació de la qualitat hidromorfològica i de la qualitat biològica per obtenir un coficient de qualitat que s'envia a experts de la Universitat de Barcelona. Aquests fan un retorn amb la seva valoració.

Tigatrapp

8,8

TigaTrapp (Mosquito Alert) és una app per georeferenciar punts on trobem el mosquit tigre i el mosquit de la febre groga. Permet descriure la localització, geoposicionar-la i descriure si hi ha exemplars de larva, pupa o mosquit. Aquesta descripció és enviada al Centre d'Estudis Avançats de Blanes del CSIC i passa a aparèixer en un mapa de geolocalització del mosquit tigre.

MalariaSpot

9

Aquest joc permet aprendre a distingir el virus de la malària en cel·lules infectades i distingir-les de cel·lules sanes. Cal caçar els plasmòdiums, els paràsits que causen la malaltia tot identificant-los en imatges de mostres de sang

Jaunt VR - Experience Cinematic Virtual Reality

9,5

Jaunt VR proporciona experiències en realitat virtual (VR). Mitjançant les ulleres apropiades podem fer visites virtuals a escenaris i paisatges de 360º

Google Street View

8,5

Aplicació instal·lable a dispositius iOS que ja és nativa a dispositius Android d'última versió. Permet realitzar fotos esfèriques. Podem utilitzar aquestes imatges, integrables a Google Maps, per tal d'enriquir projectes amb elements geolocalitzables, tot documentant localitzacions amb la imatge

Riu.net

9

Riu.net permet fer un interessant treball de camp per poder determinar la qualitat d'un riu en tot el seu ecosistema. Cal fer una avaluació de la qualitat hidromorfològica i de la qualitat biològica per obtenir un coficient de qualitat que s'envia a experts de la Universitat de Barcelona. Aquests fan un retorn amb la seva valoració.

Musixmatch

7

Aquesta app escolta la cançó activa al nostre dispositiu mòbil i ens mostra la lletra. La lletra va apareixent conforme la cançó avança, de tal manera que podem seguir-la mentre l'escoltem.

Musixmatch music & lyrics

7

Aquesta app escolta la cançó activa al nostre dispositiu mòbil i ens mostra la lletra. La lletra va apareixent conforme la cançó avança, de tal manera que podem seguir-la mentre l'escoltem

Mammut #project360

9

Aplicació amb enregistraments i captures a 360º que ens permet fer un ascens virtual a deu cims diferents; Montblanc, Everest, Eiger, Matterhorn,...

Ascape Virtual Travel & 360 Video Tours

8,8

Aplicació que permet immergir l'usuari en vídeos de 360º i tours virtuals de diferents llocs del planeta. Es recomana l'ús d'un visor de realitat virtual. Els videos s'han de descarregar al dispositiu mòbil

InCell VR (Cardboard)

8,5

Joc de simulació de curses ambientat dins d'una cèl·lula humana. InCell permet identificar elements de la cèl·lula en un entorn de realitat virtual

Roundme

8

Aplicació que permet crear, compartir i explorar captures immersives en 360º de qulasevol part i espai del planeta. Es recomana l'ús d'ulleres de realitat virtual.

RYOT - VR

8,3

Reportatges i actualitat informativa en 360º. Els vídeos es poden visualitzar amb visors de realitat virtual i les Google Cardboard, per tal de potenciar l'experiència immersiva

¿Dónde está eso? - Prueba de Geografía

7,5

Aplicació de geografia on l'usuari ha de localitzar països, ciutats, aeroports i altres llocs senyalant-los al mapa. Es pot jugar de manera individual o en format multijugador.

ThingMaker Design

9,3

Aplicació per començar a treballar amb la impressió 3D. Thingmaker Design permet dissenyar personatges fantàstics, robots i complements. Les figures es dissenyen a partir d'un sistema d'encaixos.

LiquidText - PDF and Document Reader for Annotating, Researching, Highlighting and More

7,8

LiquidText és una aplicació que permet prendre notes sobre documents i espais webs. L'usuari té la possibilitat d'exportar i compartir tant el document original (PDF, DOC, PPT,...) com les corresponents modificacions.

Run Marco!

8,3

Joc d'introducció a la programació dirigit a nens. A partir d'instruccions visuals, el jugador haurà de guiar el recorregut d'un personatge per diferents escenaris.

Voki for Education

10

Versió mòbil de l'aplicació web per crear Avatars virtuals als quals podem fer parlar amb la nostra pròpia veu o fer-los dir allò que escrivim. Podem configurar l'aparença de l'avatar i canviar el fons de la imatge

Brain Aliens: Earth Invasion

7,5

És una aplicació amb la qual podem ajudar els nens a exercitar la memòria i l'agudesa visual. Hi ha diferents tipologies de jocs per poder associar imatges, sons i identificar seqüències.

BIC Kids DrawyBook, colorear dibujos

8,5

Dibuixar, acolorir i capturar dibuixos per personalitzar una història interactiva. Permet treballar la lectura i comprensió lectora, i dibuixar part dels elements que apareixen a la història amb els quals interectuarem. Triem el conte que volem llegir i ena apareixen elements que hem d'afegir. Dibuixem i fem una fotografia que incorpora l'element a la història.

iNaturalist

9,5

Aplicació de bioexploració que permet registrar observacions de la natura amb el dispositiu mòbil i compartir-les a iNaturalist, una xarxa social de naturalistes. Compartició d'imatge i text.

Toontastic 3D

9,3

Toontastic 3D és una aplicació de Google que permet dissenyar i crear històries animades a partir de la combinació d'escenaris i personatges. Enregistra àudio i produeix un clip de vídeo

Storyline: Group Stories - Audio, Photo, and Video

10

Storyline ens permet crear històries visuals amb imatge o vídeo. Podem afegir imatges que enriquim amb vincles a Internet, dibuix, text o contactes. Si el vídeo porta so, ens permet desenvolupar la destresa comunicativa oral.

MadLipz - Make a Voice Over Parody!

9,3

Aplicació que permet incorporar un doblatge alternatiu a clips de vídeo del catàleg de l'aplicació. L'usuari pot trobar una gran diversitat de gèneres (sports, dibuixos animats, comèdia, acció, festes, ...)

LearnEnglish Kids: Playtime

7,8

Recull de contes animats en llengua anglesa per als més petits. L'usuari també pot visualitzar els subtítols en anglès mentre està escoltant la narració. També s'hi inclouen paquets de jocs i cançons.

Assembly - Design graphics, stickers and logos

8

Aplicació que ens permet crear ensenyes i enganxines a partir de dissenys de formes i objectes disponibles a la seva biblioteca. Disposa de diverses col·leccions (formes, natura, menjar, vehicles, icones...). Cal subscriure's per poder afegir text o per exportar com a imatge png, tot i que ens permet guardar al rodet del dispositiu.

Cyberchase 3D Builder

8,8

Joc de geometria en 3D. Cal construir figures a partir de les seves cares i fer els plecs correctes. Podem avançar a través de 8 nivells de dificultat. Podem girar i rotar les figures per poder aconseguir la combinació correcta. Una aplicació per reforçar el coneixement de les estructures d'espai.

Comics Head Lite - Create your own comic

9,5

Editor de còmics que permet treballar amb storyboards, imatges i presentacions. Té plantilles predeterminades per començar a treballar sense necessitat d'aprofundir en les diferents funcionalitats. Possibilitats de compartició.

Ingage - Interactive Presentations

8,5

Aplicació per crear presentacions interactives que permet desar el contingut al núvol i compartir en línia

Quiz your English

8,5

App que proposa una metodologia lúdica per treballar, millorar i practicar el teu anglès.

Codeable Crafts

8,5

Joc de programació per blocs que permet la personalització dels objectes. Recomanat per a nens d'infantil i primers nivells de primària

Over To You VocApp

7,5

Conjunt d'exercicis per treballar i consolidar el vocabulari vinculat al llibre de text de batxillerat Over to you.

Notebook - Take Notes, Sync across devices

8

Aplicació d'organització personal que permet crear llistes, prendre notes, enregistrar àudios o inserir elements multimèdia. Sincronització entre dispositius.

Els nens de la meva escala

8,5

Set petites narracions que tracten sobre la vida quotidiana de un grupet de nens que conviuen a la mateixa escala al barri de la Barceloneta. La protagonista d’una part de les històries és la Salmoneta, filla de l’autor, Joan Salvat-Papasseit i nena de dos anys. Petites anècdotes, petites escenes de la vida quotidiana que Papasseit descriu com si las estigués veient. Com una crònica de les accions dels nens, quasi a la manera de un guió, pinta petites finestres i rescata elements de la narració oral de l’època. Cada història és com un breu flaix narratiu fet de la mirada tendra de un pare que gaudeix de les descobertes dels infants, de les seves pors, alegries i demandes d’afecte. Els nens de l’escala de Salvat-Papasseit, tot i estar lluny en el temps, tenen la mateixa innocència i les mateixes emocions que qualsevol nen. Llibre digital i interactiu de poesia de Joan Salvat-Papasseit amb il•lustracions de Maria Corte.
Aquest álbum digital és una publicació d’app_arte i té com a objectiu apropar l´obra d’escriptors i il•lustradors catalans als més petits.

journi

10

Aplicació per realitzar diaris de viatge interactius amb imatges, text, mapes, icones i informació actualitzada de vols i de temps.

Charades! Guess Words with Kids

9,8

Joc d'endevinar paraules, títols de llibres, pel·lícules o cançons per treballar el vocabulari en llengua anglesa.

Charades! Kids

9,8

Joc d'endevinar paraules, títols de llibres, pel·lícules o cançons per treballar el vocabulari en llengua anglesa.

Plum´s Creaturizer

8,8

*** 2016 Kidscreen Award - Best Learning App! ***

Go on a nature adventure with Plum´s Creaturizer! Kids and families can build wild creatures, then head outdoors to photograph them right in their own backyard. It´s part of PLUM LANDING, a PBS KIDS project that helps kids develop a love for this amazing, beautiful, and dramatic planet we call home.

The app provides opportunities for kids and their families to interact with nature in a thoughtful way and have fun exploring together.

Features
• Build a billion (really!) unique creatures using over a hundred body parts based on real animals.
• Customize each creature´s body, head, legs, eyes, tail, wings, ears, horns, and skin.
• Take photos of your creature outdoors, "photobombing" them into the scene.
• Complete missions for each creature in which you consider its needs (habitat, diet, and adaptations).
• Answer questions to get you thinking about how your creatures might live - how they hunt, eat, look for water, make homes, defend themselves, and raise their young.
• Watch a slideshow featuring a day in the life of your creature.
• Visit the gallery, displaying all your creatures, and add to, review, or edit your photos. Photos are saved to the in-app Gallery and your device´s camera roll.

For more learning adventures with Plum, visit pbskids.org/plumlanding
For more apps from PBS KIDS, visit http://to.pbs.org/kidsapps

About Plum Landing
Plum’s Creaturizer is based on the PBS KIDS web-original PLUM LANDING, developed by WGBH, producers of award-winning kids programs such as ARTHUR, CURIOUS GEORGE and MARTHA SPEAKS. Targeting kids ages 6-9, the app is designed to extend the series’ environmental science curriculum. WGBH worked closely with advisors (and kids!) to develop this app.

About PBS KIDS
Plum’s Creaturizer is part of PBS KIDS’ ongoing commitment to helping kids build the skills they need to succeed in school and in life. PBS KIDS, the number one educational media brand for kids, offers all children the opportunity to explore new ideas and new worlds through television and digital media, as well as community-based programs.

Privacy
Across all media platforms, PBS KIDS is committed to creating a safe and secure environment for children and families and being transparent about what information is collected from users. To learn more about PBS KIDS’ privacy policy, visit pbskids.org/privacy.

Funders
Major funding for PLUM LANDING is provided by the National Science Foundation, the Corporation for Public Broadcasting, and the Kendeda Fund. Additional funding is provided by the Northern Research Station, Forest Service, U.S. Department of Agriculture.

PLUM LANDING™ is produced by WGBH. This PLUM LANDING material is based upon work supported by the National Science Foundation under Grant No. DRL-1114515. Any opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed in this material are those of the author(s) and do not necessarily reflect the views of the National Science Foundation.

Plum´s Island Explorer

6,8

The Plum’s Island Explorer: Land and Water app offers early elementary students an opportunity to navigate around a virtual island as they explore and learn about landforms and water bodies.

Navigate around a virtual island to explore various landforms and water bodies in this interactive game from PLUM LANDING.
--Journey around the island and pick up trash to unlock information about specific landforms and water bodies.
--Innovative videos from WGBH and spectacular ground-view and aerial-view images from NASA offer a unique platform for classroom exploration of key elementary science concepts.
--Students use the interactive game and associated supports to observe, identify, and record characteristics of common landforms and water bodies as they use an aerial perspective on a map to navigate the landscape.
The content in the game is aligned to NGSS Earth Science curriculum. Learn more at pbslearningmedia.org and pbslearningmedia.org/universe.

Our host is Plum, a colorful alien who is featured at PLUM LANDING, an exciting environmental science project from WGBH in Boston. PLUM LANDING helps kids develop a love for and connection to this amazing and beautiful planet we call home, and it invites kids ages six to nine to get to know their world through a collection of fun and engaging games, apps, videos, and hands-on science activities. For more information, visit pbkskids.org/plumlanding.

Experiències publicades per Ricard Garcia

  

Llistes creades per Ricard Garcia

Creativitat

4 elements
Llista creada el 24-11-2015

Llista on mostrar aplicacions i experiències relacionades amb la creativitat a l'aula

Música

1 elements
Llista creada el 14-12-2015

Les meves aplicacions preferides per aprendre i jugar amb música

Narrativa

12 elements
Llista creada el 14-12-2015

Aplicacions per crear narracions digitals