Profile image
Altres no assignat
SEGUEIX
NIVELL EDUCATIU

Educació secundària obligatòria

ESPECIALITAT

TIC (Informàtica)

INTERES PRINCIPAL

Aplicacions col·laboratives

Matèries d'especialització

Llengua anglesa Tecnologia

Nivells educatius

Educació primària

Interessos generals

Còmics
Arts plàstiques
Robòtica
Codis QR

La meva bio

Tècnic docent a l'àrea TAC del Departament d'Ensenyament. Consultor de la Universitat Oberta de Catalunya

Valoracions associades a Ramon Pavia

  

Mindomo (mind mapping)

7,5

Aplicació per realitzar mapes conceptuals, recollir idees i desenvolupar presentacions. L'usuari també té diferents opcions d'exportació i compartició.

Over

7

Over és un editor d’imatges que permet enriquir aquestes amb texts de diferents dissenys i tipografies.  Cal triar una imatge, decidir el text que es vol afegir i el disseny que s’hi aplicarà. Les creacions es poden compartir fora de l’aplicació.

Kids Memory Game Lite

8

Paquet de jocs classificats per centres d'interès per treballar la memòria i la concentració. Aplicació dirigida a nens d'educació infantil

Fit Brains Trainer

8,5

Col·lecció de jocs ràpids per treballar el desenvolupament de les habilitats mentals bàsiques; discriminació perceptiva, memòria visual, relacions espacials,...

PicPac Stop Motion Pro

8

Editor de vídeo i fotografia per generar clips amb la tècnica "time-lapse" i "stop-motion". L'usuari pot capturar imatges per processar-les, o bé, produir els clips a partir d'imatges emmagatzemades. Es pot definir l'interval de captura, la velocitat de reproducció i les diferents opcions d'exportació.

Machinarium

7,5

Machinarium és una aventura gràfica on un robot ha de superar una sèrie de proves per aconseguir trobar la seva amiga capturada dins un món apocalíptic dominat per les màquines. Les proves són enigmes o accions de recollir i utilitzar objectes dels diferents escenaris.

Notegraphy

8

Notegraphy és una aplicació mòbil que dóna un estil predeterminat a un text a partir d'un catàl·leg de 30 col·leccions. Amb aquesta app, l'usuari pot personalitzar des de frases curtes a novel·les senceres amb els diferents dissenys que s'ofereixen. Notegraphy també presenta la possibilitat de crear galeries personalitzades. Publicació instantània a Facebook i Twitter.

Boom Goggles

8

Aplicació de dibuix i editor d'animacions dirigit a l'alumnat d'infantil i primers cursos de primària. A través d'un menú d'icones adaptat a l'edat, el nen interactua amb un espai de creació. Boom Googles també contempla possibilitats d'exportació i compartició.

LearnEnglish Audio & Video

6,5

Aplicació del British Council que ofereix de manera gratuïta els primers episodis d'àudio en anglès de les seccions oferides en la versió de pagament d'aquesta aplicació. Podem escoltar els àudios i llegir el text. Hi ha un glossari amb el significat de les paraules més importants de cada paràgraf.

Edmodo

8,5

Edmodo és una plataforma social d'aprenentatge. Aquesta aplicació permet la comunicació entre docents, alumnes i familiars en un entorn tancat i privat en format de microblogging i d'entorn virtual d'aprenentatge gràcies a les funcionalitats que ofereix.

El gran dictat

7,5

Joc basat en el programa de tel·levisió. El concursant del joc pot triar entre dues modalitats de participació, "La frase desfeta" i "El gran dictat". L'objectiu de la primera prova és ordenar les paraules d'una frase i l'objectiu de la segona és escriure 15 paraules correctament. L’aplicació inclou “El gran dictat en directe”, el joc que et permet jugar durant l’emissió del programa, cada vespre de dilluns a divendres per TV3, escrivint en directe les paraules dictades pel presentador.

Explain Everything™

6,5

Aplicació per crear presentacions amb diapositives i enregistrar exposicions visuals en temps real. Les produccions es poden exportar i compartir. L'usuari disposa de diferents ocpions per configurar el seu entorn de treball i les eines de treball.

UAB Falsos Amics

5,5

Falsos Amics és in aplicació de referència infomativa que ens mostra el concepte de "Falsos amics" dins del grup de llengües romàniques exemplificant-ho amb frases.

Lightbot One Hour Coding

10

Lightbot One Hour Coding és un joc de programació que utilitza la mecànica lúdica arrelada als conceptes de programació. Permet als jugadors obtenir els coneixements bàsics sobre codificació: seqüenciació, procediments... cal guiar un robot per tal que faci una sèrie de tasques assignades.

Snapseed

8

Snapseed és una aplicació per editar imatges amb variades possibilitats de filtres i canvis de paràmetres.  Podem afegir marcs i aplicar capes a la imatge sempre comparant el resultat amb la imatge original. Permet aplicar canvis a zones concretes de la imatge.

MyScript Calculator

9,5

My Script Calculator és una calculadora amb reconeixement d’escriptura. Podem escriure xifres i símbols d’operacions de càlcul simple (suma, resta, multiplicació, divisió, arrel, potència, trencat) i l’aplicació calcula el resultat. La imatge del càlcul es pot exportar i compartir.

Tellagami

9

Tellagami permet crear personatges virtuals (avatars) que podem fer parlar amb la nostra veu o bé podem fer que transformin en veu el text que introduïm. Podem editar el personatge com home o dona i donar-li característiques (cara, cabell, ulls...) El resultat es pot exportar com a vídeo.

Aprendre els colors

9

Learning colors for kids és un joc senzill, pensat per als usuaris més petits, que té l'objectiu d'identificar els colors i aprendre el seu nom. El joc presenta la possibilitat de configurar l'àudio en diferents idiomes.

HomeWork

5

Homework és un organitzador d'horari i tasques escolars dirigit a estudiants. Els seus usuaris tindran diferents opcions com configurar l'horari, registrar qualificacions o controlar els lliuraments pendents. També hi ha opcions de configuració personal i sincronització amb Google Calendar.

Nearpod

8

Plataforma educativa que permet crear presentacions, qüestionaris i enquestes, i compartir aquests recursos amb la comunitat d'usuaris.

CreAPPCuentos Create stories

8

Editor de contes dissenyat per a què els més petits puguin crear les seves narracions aprofitant els recursos que ofereix l'entorn. Els nens hauran d'afegir els escenaris, objectes, personatges i diàlegs a la seva història a través del menú d'icones. Es tenen en compte diferents opcions de compartició.

Hoopa City - Free Edition

9

Joc de construcció per a nens. L'objectiu de Hoopa City és construir una ciutat mitjançant diferents opcions d'edificació i ajardinament que s'ofereixen.

FxGuru: Movie FX Director

9

Col·lecció d'efectes especials cinematogràfics per incorporar als enregistraments de vídeo de l'usuari. Els clips resultants es poden exportar i compartir sota diferents plataformes. Els efectes especials es poden descarregar individualment o per paquets.

Flow Free

7,5

Joc estratègic en el qual el jugador haurà d'unir dos punts del mateix color a través de línies rectes sense que aquestes es creuïn. Flow Free permet triar entre diferents nivells de dificultat.

Star Chart

8,5

Star Chart permet visualitzar el cel amb les constel·lacions. Enfocant la tauleta vers el cel, Star Chart ens mostra i posa nom a les estrelles i altres objectes que hi podem veure, i ens il·lustra el firmament amb les constel·lacions que veiem, els seus noms i característiques.

Where's My Water? 2

8,5

Joc d'estratègia de la factoria Disney en el qual el jugador haurà de desbloquejar diferents escenaris amb l'objectiu de fer arribar aigua a la dutxa del cocodril protagonista.

Triple Town

7,5

Joc de trencaclosques en el qual el jugador haurà de seleccionar i agrupar diferents elements d'un escenari per construir el seu poble.

Lensoo Create

7

Aplicació que converteix la tauleta en una pissarra virtual; l'usuari pot enregistrar l'explicació que realitza en pantalla amb l'exposició oral corresponent. Possibilitat d'exportar la producció a xarxes socials.

LearnEnglish Podcasts

7

Aplicació de podcast del British Council amb gravacions en anglès de nivell elemental. Podem escoltar i descarregar àudios de temàtica diversa. L'aplicació priporciona exercicis de comprensió per a cada episodi.

Learn English with ABA English

8

Learn English with ABA és un aplicació que ofereix de manera gratuïta als usuaris registrats tots els vídeos d'explicacions gramaticals del curs de pagament ABA. POdem triar nivell i aspecte gramatical que volem revisar i visualitzarem un vídeo on un/a locutor/a ens explica el funcionament de l'aspecte gramatical en qüestió.

Aurasma

5,5

Sistema de realitat augmentada que permet crear i visualitzar escenes des de qualsevol dispositiu mòbil. L'usuari d'aquesta aplicació podrà enriquir els punts i objectes amb diferents tipologies de contingut digital; vídeo, animacions o gràfics 3D. Les experiències creades també es poden compartir.

SoundCloud - Music & Audio

5,8

SoundCloud és una aplicació de gestió de podcasting que, paral·lelament, permet crear un canal d'enregistrament i seguir les produccions de tota la comunitat d'usuaris. Aquesta plataforma ofereix a la seva comunitat diferents gèneres musicals i programes de ràdio temàtics. L'usuari pot configurar el seu canal d'emissió, així com les llistes de reproducció i preferits.

Pic Collage

7,5

Editor d'imatges que permet la creació de collages a partir de les fotografies de l'usuari i els gràfics i tipografies que ofereix l'aplicació. Aquest procés d'edició es realitza a través d'una interfície que permet la selecció dels diferents elements de composició. L'usuari també disposa d'opcions de compartició.

Homestyler Interior Design

7

Aplicació per dissenyar interiors amb un catàleg ampli de mobiliari i objectes decoratius. L'usuari té diferents opcions per configurar i personalitzar l'espai i els elements que hi podrà incorporar. Possibilitat de treballar amb dimensions proporcionals.

QuizUp

8

QuizUp és un joc de preguntes i respostes online i multijugador amb una àmplia comunitat d'usuaris. L'aplicació té un banc amb més de 100.000 preguntes, repartides entre uns 200 temes de diversa tipologia (literatura infantil, Bollywood, gramàtica, Jocs Olímpics, dinosaures,...). L'usuari pot jugar online amb els seus contactes o qualsevol membre de la comunitat.

English Monstruo

9,5

English Monstruo és un recull d'exercicis i jocs interactius pensat per treballar les errades gramaticals més comunes en l'aprenentatge de la llengua anglesa. L'usuari accedeix a nous nivells a mesura que es van superant les preguntes amb èxit.

PE Shake - Games for Teachers

5

Recopilació de 100 jocs i activitats fàcils d'organitzar per dinamitzar classes i sessions de treball. La selecció és aleatòria, ja que es realitza saccejant el dispositiu.

Anatomy 4D

8

Anatomy 4D és una aplicació de realitat augmentada que permet una visualització interactiva del cos humà i dels seus organs. Els seus usuaris hauran d'imprimir els marcadors de RA des del lloc web del desenvolupador per accedir a les funcionalitats de l'aplicació

Rocket Science 101

8,5

Joc desenvolupat per la NASA entorn la tecnologia aeroespacial que estan desenvolupant. L'objectiu del jugador és dissenyar un coet segons un model. S'inclouen descripcions tècniques de cadascun d'aquests models. El joc està dividit en nivells educatius.

Remind: Free, Safe Messaging

7,5

Entorn de treball dirigit a la comunicació entre docents, alumnes i famílies. Aquesta aplicació permet penjar missatges a un tauler, enviar missatges privats i adjuntar arxius i avisos.

Kids Numbers and Math FREE

8

Col·lecció de minijocs de càlcul, numeració i seriació per a nens de segon cicle d'educació infatil i cicle inicial d'educació primària.

Layar

8,5

Aplicació per visualitzar imatges amb realitat augmentada associada. Layar ens permet escanejar imatges amb capes de contingut relacionades per tenir una experiència de realitat augmentada a través del dispositiu mòbil.

Magisto Video Editor & Maker

8

Editor de vídeo que transforma un grup de clips de vídeo en pel·lícules editades en un format professional, incorporant efectes, filtres i banda de so. Magisto també incorpora la tecnologia de reconeixement facial. L'aplicació ofereix a l'usuari la descàrrega de la pel·lícula i diferents opcions de compartició.

ClassDojo

9

Aplicació dirigida a la gestió d'un grup d'alumnes dins d'un entorn educatiu. Els professors poden utilitzar aquesta app per donar als seus alumnes reforç de comportaments positius i advertir sobre els aspectes a millorar mitjançant icones representatives. L'administrador disposa de diferents opcions per personalitzar l'entorn.

Countries of the World

7

Countries of the world és una aplicació dissenyada per treballar aspectes generals de la geografia política global. Té una secció amb dades de referència de tots els continents i països, i un joc de preguntes i respostes personalitzable.

Sprinkle Islands Free

9

Sprinkle Islands és un joc d'estratègia on el jugador ha de conduir i dirigir un vehicle de fusta amb una grua articulada, per apagar petits incendis que anirà trobant en els diferents nivells de dificultat. La versió gratuïta està limitada a uns escenaris i nivells de joc concrets.

Big Day - Educational Game

7

Big Day és un joc amb elements propis de les aventures gràfiques pensat per treballar les activitats de vida quotidiana amb el més petits. L'aplicació proposa als nens petites proves i jocs, relacionades amb objectes i accions del seu entorn, que haurà d'anar superant.

Planet Dinos - Dinousaur games

8,5

Conjunt de minijocs per treballar les habilitats mentals bàsiques, la creativitat i apropar-se al món dels dinosaures.

Mathway

7

Eina per resoldre problemes i exercicis de matemàtiques a diversos nivells; operacions aritmètiques bàsiques, àlgebra, trigonometria, estadística, química,...

TinyTap, Make & Play Fun Apps!

8,5

Tiny Tap és una aplicació que ens permet fer els nostres jocs i combinar imatges pròpies o de l'usuari, fotografia, texts i enganxines predissenyades i transformar-ho tot en activitats interactives.

Draw a Stickman: EPIC Free

7

Draw a Stickman Epic Free és la versió gratuïta d'una aplicació on l'usuari ha de dibuixar caricatures i elements que permeten seguir una història on cal superar obstacles per aconseguir una fita.

Anatomy 3D - Anatronica

7

Anatomy 3D és una guia educativa de l'esquelet humà i de l'anatomia muscular que mostra els músculs i els ossos en 3D. La versió de pagament ofereix també els altres sistemes del cos humà.

How much do you know about His

5

How much do you know about History és un aplicació de preguntes i respostes d'història universal. Cal respondre preguntes de resposta múltiple de temàtica històrica. Finalment mostra la puntuació i fa una descripció del teu perfil d'acord amb les respostes.

Kids Math

7,5

Aplicació que genera operacions aritmètiques bàsiques a partir d'una configuració predeterminada, segons nivell de dificultat i tipologia d'operació.

Fiete – A day on the farm

9

Escenari interactiu ambientat en un entorn rural amb diferents pantalles i jocs per a nens. Les pantalles d'aquest escenari presenten una sèrie de personatges i objectes que guiaran l'usuari en aquest passeig interactiu.

MHM

7,3

MHM és l'aplicació del projecte de georeferenciació col·laborativa del patrimoni recollit per l'alumnat de les escoles de Catalunya. Els usuaris poden consultar les entrades georeferenciades des del seu dispositiu mòbil a través d'aquesta app.

MediaKids

4,5

Mediakids té com a objectiu fomentar una actitud crítica dels menors pel que fa a l’ús de les TIC i l’univers audiovisual. Mediakids concentra totes les possibilitats de queixa, denúncia, i opinió sobre qualsevol contingut multimèdia present al món digital que pugui ser inadequat, lesiu o fins i tot il·legal per al menor.

DragonBox Elements

8

Dragon Box Elements és una aplicació per aprendre geometria d’una manera lúdica. Permet explorar les propietats de les formes geomètriques mitjançant Euclides: triangles, cercles i altres formes, angles i línies. Cal superar reptes triant angles, línies i formes. Quan encertem, pugem de nivell i assolim reptes més complicats.

Barcelona 1714

7

L’app BCN1714 és una audioguia que acompanya l'usuari per 14 llocs emblemàtics del centre de Barcelona relacionats amb la guerra de Successió i el setge de 1713-1714. Per enriquir aquest passeig sonor per la història, l'app inclou una selecció d'àudios de Catalunya Ràdio. Pensada per a barcelonins i turistes, la interfície de l'app està disponible en català, castellà o anglès.

eduDroid

7,5

Conjunt de jocs i activitats interactives vinculades a diferents continguts curriculars i dirigides al desenvolupament competencial. La majoria de recursos estan centrats en l'aprenentatge de la lectoescriptura i en el treball del càlcul i la numeració. EduDroid també disposa de control parental.

Sopa de Lletres

7

Versió virtual d'una sopa de lletres amb les paraules de cerca agrupades per diferents categories.

El Món d'en Teo

9,5

Joc infantil en el qual el nen ha d'avançar per diferents escenaris mentre en Teo, protagonista d'aquesta aventura, va proposant l'ús de jocs per aprendre nou vocabulari, activitats per treballar operacions de càlcul, eines plàstiques virtuals i videojocs per consolidar hàbits d'higiene, alimentació i autonomia. L'aplicació també disposa d'una opció de control parental amb registre de temps i guies educatives.

Solar System

9,5

Aplicació interactiva sobre el Sistema Solar i els seus elements i característiques, amb gràfics 3D i opcions de visualització de realitat augmentada.

My Scene

8,5

My Scene és una aplicació per a què els més petits puguin crear escenes interactives a partir d'un catàleg d'objectes i personatges. El nen també té la possibilitat de vincular un so amb aquests elements del catàleg.

Writing Challenge for Kids

7,5

Aplicació per treballar la creativiat en l'expressió escrita. L'usuari haurà d'anar teixint una història a partir de les idees que va aportant l'aplicació.

La Diana menja sa

8,5

Conjunt de jocs educatius per ensenyar els nens a menjar sa. Els jocs són de diferent tipologia: puzzles, pinta i colora, jocs d'arrossegar, de trobar les diferències,... El contingut de l'aplicació està revisat per professionals mèdics especialitzats en nutrició. L'app és totalment gratuïta i funciona sense connexió a la xarxa

Bridge Constructor FREE

9,5

Joc de construcció amb l'objectiu de dissenyar un pont resistent a la circulació de vehicles pesats. El jugador té l'opció d'escollir entre diferents elements per construir una estructura sòlida que respecti els principis de l'enginyeria. L'usuari avançarà pel joc superant diferents nivells de dificultat.

Infinite Design Free

6,5

Editor de dibuix i posters digitals amb diverses possibilitats d'importació i exportació. L'usuari realitza les seves produccions a partir d'un menú basat en icones. Aquesta aplicació permet crear composicions, dibuixar figures geomètriques, traçar línies rectes, utilitzar diferents pinzells,...

WavePad Audio Editor Free

5

Editor de so amb opcions d'enregistrament i les pròpies dels entorns d'edició (seleccionar, retallar, afegir efectes, ...). Les produccions de so es poden exportar i compartir amb altres usuaris.

Ultimate Guitar Tools

8,5

Paquet d'utilitats per a aficionats de la guitarra. Aquesta aplicació inclou dos tipus d'afinadors digitals, un metrònom i un selector d'acords interactiu.

Storyboard Studio

9,5

Aplicació de l'àmbit de la comunicació audiovisual dirigida a la planificació i creació de storyboards (guions gràfics). L'entorn de treball permet incorporar múltiples tipus d'anotacions, imatges, figures i textualitats. L'app permet personalitzar a l'usuari el format de l'exportació.

Art Públic Barcelona

6,3

Aplicació que presenta els diferents elements de l’art públic de Barcelona. Aquests elements es presenten ordenats per proximitat en diferents formats. Informa de la ubicació, l’autor i l’any de construcció i/o actualització de cada element. També ofereix cròniques i comentaris d'experts per a cada element.

AutoRap by Smule

8,3

L'aplicació AutoRap permet convertir l'enregistrament d'un text o discurs oral a un tema de rap. El sistema relaciona les síl·labes amb el ritme que l'usuari seleccioni.

Animoto Video Maker

7,5

Animoto és un editor de vídeo que permet inserir imatges, clips i música. L'aplicació també permet definir l'estil de producció de les creacions audiovisuals. L'usuari té la possibilitat de compartir els vídeos editats a través de les xarxes socials i el correu electrònic

Plants

9

Aplicació didàctica que gira entorn el cicle de vida de les plantes, les seves parts, les característiques de les diferents espècies i l'adaptació als ecosistemes. Inclou activitats, jocs interactius i gràfics en 3D. Arloon Plants està dissenyada per treballar els continguts i objectius del currículum d'educació primària

Bridge Constructor PG FREE

9,3

Joc de construcció amb l'objectiu de dissenyar un pont resistent a la circulació de vehicles pesats. El jugador té l'opció d'escollir entre diferents elements per construir una estructura sòlida que respecti els principis de l'enginyeria. L'usuari avançarà pel joc superant diferents nivells de dificultat.

Dr. Computer

8,3

Dr. Computer és una aplicació educativa de l'àmbit de la competència matemàtica. L'objectiu d'aquest recurs és generar una equació senzilla a partir d'un grup de xifres i un resultat. L'usuari té l'opció d'exercitació o de joc online amb altres usuaris de la comunitat.

Pictoword: Words with Family

9

Joc de vocabulari en el qual l'usauri ha d'esbrinar una paraula a partir de la pista de dues imatges. El banc de paraules està en anglès.

Periodic Table Educalabs

9

Taula periòdica interactiva i en 3D amb les característiques de cadascun dels seus elements. L'aplicació també inclou un gràfic 3D amb el model atòmic del element.

Practice English Grammar

6,3

Recurs educatiu per a l'aprenentatge de la gramàtica de la llengua anglesa a través d'exercicis interactius i jocs interactius. Practice English Grammar està pensat per treballar els continguts gramaticals de proves oficials com TOEFL, GSET, IELTS, TOEIC, FCE o CAE. L'aplicació, a part de les activitats d'aprenentatge, també conté temes de caràcter expositiu.

English Grammar Book

7

Recurs educatiu per millorar la competència gramatical en l'aprenentatge de l'anglès. L'aplicació té dues seccions principals; un conjunt d'unitats sobre la gramàtica de la llengua anglesa i una selecció d'exercicis autocorrectius.

Tower Math™

9

Joc que combina el càlcul amb l'estratègia. El jugador haurà de protegir-se d'una invasió de xifres edificant torres defensives i canons. El nivell de dificultat de les operacions està condicionat pel tipus d'edificació que el jugador necessiti.

Barcino 3D

6,8

Aplicació sobre els origens de la ciutat de Barcelona, la petita ciutat romana Colonia Iulia Augusta Faventia Paterna Barcino. L'usuari pot explorar i passejar pels carrers de la Barcelona romana de finals del segle III dC amb aquesta recreació en 3D. L'app també ofereix descripcions de les parts principals de la ciutat romana, un glossari amb el contingut destacat i una proposta de rutes i itineraris.

ArbolApp

7,8

Arbolapp és una aplicació gratuïta adreçada a tots els públics i basada en la investigació científica realitzada pel Reial Jardí Botànic del CSIC. Identifica arbres silvestres de la Península Ibèrica i les Illes Balears. L'app planteja diferents opcions de cerca a partir del nivell i tipologia d'informació que tingui l'usuari

Stars Link

8

Stars Link és un joc infantil de trencaclosques en el qual el nen té l'objectiu d'unir estrelles per formar constel·lacions.

Bee-Bot

8,8

Versió virtual del robot Bee-Bot. El nen pren contacte amb el concepte de la programació a través d'un menú icònic que li permetrà moure el robot cap a un punt concret del tauler.

Pinterest

7,5

Pinterest és una xarxa social orientada a la marcació social que permet trobar, filtrar, organitzar i compartir contingut. Els usuaris poden crear i organitzar per temes col·leccions d'imatges, esdeveniments, interessos, aficions, etc. Tots aquests continguts es distribueixen en forma del que s'anomenen pinboards, que visualment són com taulers d'anuncis.

Dinosaur Park Math

7,3

Entorn de joc de càlcul contextualitzat en l'univers dels dinosaures. Dino Park inclou minijocs per als més petits i una secció amb la classificació de les principals espècies. Aplicació en anglès.

Stop Motion Maker - KomaDori L

7,5

Editor de vídeo amb una interfície molt senzilla dirigida a la producció de clips amb la tècnica "stop-motion".

VivaVideo: Free Video Editor

7,3

Editor de vídeo amb múltiples efectes i recursos per crear composicions audiovisuals. Els videos es poden exportar i compartir directament a xarxes socials.

StickDraw - Animation Maker

8,3

StickDraw és una aplicació de dibuix per crear animacions senzilles. L'usuari treballa les seves produccions frame a frame a partir del seu dibuix. Les animacions s'exporten als formats GIF i MP4.

Rory's Story Cubes

8,3

Versió mòbil del joc de daus d'escriptura creativa. Els jugadors hauran de construir la seva història a partir de les nou icones que obtinguin en el seu torn.

My Tracks

7,8

Aplicació de Google per registrar recorreguts i consultar les dades en temps real. L'usuari també pot fer anotacions, inserir imatges, compartir i exportar recorreguts, així com connectar sensors biomètrics per obtenir més dades.

Electronics For Kids

7

Simulador de disseny i construcció de circuits elèctrics per als més petits. Electronic for Kids proposa una sèrie de trencaclosques per entendre quin és el funcionament de l'electricitat i dels circuits elèctrics.

Light This Up - Learning Math for Circuit Free Flow

8,3

Joc de trencaclosques per construir circuits elèctrics a partir de la connexió dels seus elements. Light this Up té diferents nivells que es van obrint a mesura que el jugador va progressant.

Math Practice Flash Cards

7,3

Col·lecció de sumes, restes, multiplicacions i divisions per treballar el càlcul matemàtic a primària. Les operacions es poden configurar segons el nivell dels estudiants

QuickMark Barcode Scanner

7,8

Lector de codis QR i d'altres formats de codis de barres. L'aplicació també incorpora un menú d'opcions per generar codis QR.

King of Math

8

Joc de matemàtiques de preguntes i respostes que posa a prova els coneixements dels alumnes a contrarellotge. Les estan agrupades per continguts de l'assignatura.

BuddyPoke 3D Avatar Creator

8,8

Aplicació per generar i personalitzar avatars animats. Els avatars es poden intregar en fotografies i vídeos, i compartir amb altres usuaris.

FaceQ

8,3

Editor d'avatars d'aspecte infantil que incorpora possibilitats d'edició en parella i compartició. Menú icònic.

Write the Alphabet for Kids

8,5

Aplicació dirigida al treball del traç i de la grafomotricitat. Es presenten diferents estils de grafia. L'app planteja un treball basat en l'observació del traç de totes les lletres de l'abecedari.

Unit Converter

7,3

Multiconversor d'unitats de més de trenta magnituds diferents (pressió, velocitat, temperatura, volum, so, massa,...)

Las letras y yo

8,3

Conte infantil per entendre què és la dislèxia a través dels ulls d'una nena. Inclou àudio per facilitar la lectura als més petits. Està adreçat tant a nens amb dislèxia com a pares i educadors.

Kahoot!

9

Controlador per participar als jocs de Kahoot, una plataforma d'aprenentatge basada en jocs de preguntes i respostes. Kahoot permet que tant docents com alumnes investiguin, creïn, col·laborin i comparteixin coneixement a través d'un procés de gamificació.

Aldiko Book Reader

9

Lector de llibres electrònics per a Android. Aquesta aplicació té diferents opcions de configuració que permeten personalitzar la lectura

AirDroid: File & Notifications

7,3

Gestor d'arxius que permet sincronitzar l'ordinador amb el dispositiu mòbil. Segons el tipus d'instal·lació d'Android, també té l'opció de duplicar la pantalla del dispositiu a l'ordinador.

Chess for Android

8,3

Simulador d'escacs per a dispositius Android. Chess for Android registra els moviments de totes les jugades

Lumosity

8,8

Conjunt de minijocs i activitats dissenyats per exercitar les habilitats mentals bàsiques. El nivell dels jocs s'adapta al ritme de l'usuari.

Scanbot - PDF Document Scanner

7,5

Aplicació per escanejar documents amb la càmera i exportar-los a .jpg o .pdf. ScanBot permet compartir l'arxiu a través de diferents plataformes.

SimplePhysics

8,5

Simulador de construcció d'estructures arquitectòniques per experimentar amb la resistència estructural.

Spacecraft 3D

9,3

Aplicació de realitat augmentada desenvolupada per la NASA per visualitzar i interactuar amb diferents naus, vehicles i satèl·lits.

MapaLiterari

7,8

Aplicació que proposa rutes literàries de la geografia catalana a partir d'una selecció d'autors cabdals com Verdaguer, Vinyoli o Pla.

ArcNote

8,3

Aplicació per organitzar i compartir notes d'imatge i/o àudio. Es tenen en compte divereses opcions d'exportació i compartició.

WWF Together

9,3

Aplicació de referència del WWF amb informació sobre les espècies animals en perill d'extinció. L'aplicació ofereix interactius amb dades i vídeos informatius sobre cada animal.

Cicle de l'Aigua VR

8,5

Cicle de l'aigua VR és un recorregut virtual que mostra a l'usuari les diferents fases del cicle natural de l'aigua des de la perspectiva d'una gota.

BCNQuiz

8,3

Una aplicació per a nens i nenes barcelonins amb molts coneixements sobre la seva ciutat. Preguntes que ens van portant per la ciutat. Cultura, transport, esports, monuments... recorrem la ciutat i emmagatzemem punts que podrem bescanviar per premis.

Cartoonist (Drawing Cartoons)

7,8

Aplicació per crear seqüències i personatges animats a partir d'un menú d'icones. Les animacions es poden exportar a vídeo.

Phrasalstein Phone

8,8

Recurs molt divertit per aprendre el significat d'un llistat de verbs preposicionals en llengua anglesa.

Tu Huerto en Casa

8,3

Aplicació amb tota la informació i explicacions necessàries per cultivar i fer el seguiment d'un hort.

L’embarbussaquefafort

8,8

L´embarbussaquefafort és un petit gran llibre ple d´embarbussaments per als més petits... i els qui no ho són tant.El llibre incorpora un micròfon per registrar i escoltar les vostres habilitats de pronunciació. També podreu guardar i compartir els arxius sonors en format .mp3
*******************************************IMPORTANT: Per utilitzar aquesta aplicació és necessari l’Adobe AIR. Si no el teniu instal·lat, se us demanarà d´instal·lar automàticament quan obriu l´aplicació. És gratuït. Més informació aquí: http://play.google.com/store/apps/details?id=com.adobe.air*******************************************

Matific

9,5

Paquet de jocs matemàtics per treballar les operacions aritmètiques bàsiques a través d'una proposta gamificada.

Solar System Scope

9

Recreació en 3D del Sistema Solar. L'usuari pot visualitzar-lo des de diferents punts de vista i destacar cossos celestes concrets.

Sound Meter

8,5

Sonòmetre virtual per a dispositius mobils per mesurar el nivell de volum en decibels. L'aplicació incorpora una gràfica de seguiment.

SketchBook Express

8,5

Aplicació de dibuix amb prestacions professionals i una interfície dirigida als usuaris menys experimentats. SketchBook Express inclou opcions d'exportació i compartició.

Multilang Dictionary Glosbe

6,5

Glosbe is a multilingual dictionary. It covers ALL languages and is developed by the community, just like wikipedia. And works both online and offline!Glosbe will give you not only translations, but also thousands of examples, pronunciations and images to help you to find a correct translation.
No matter if you need Albanian, Afrikaans, Arabic, Armenian, Azerbaijani, Belarusian, Bulgarian, Bengali, Catalan, Chinese, Croatian, Czech, Welsh, Danish, German, Greek, English, Spanish, Estonian, Basque, Persian, Finnish, French, Irish, Galician, Gujarati, Hebrew, Hindi, Haitian, Hungarian, Indonesian, Icelandic, Italian, Japanese, Georgian, Kannada, Korean, Latin, Lithuanian, Latvian, Macedonian, Malay, Maltese, Dutch, Norwegian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Slovak, Slovenian, Serbian, Swedish, Swahili, Tamil, Telugu, Thai, Tagalog, Turkish, Ukrainian, Urdu, Vietnamese or Yiddish. You’ll find dictionaries for ALL of them. And many, many more.
Install our App and join the most amazing dictionary project ever. You can also use it online at http://glosbe.com .
Glosbe is under development. And we would love to hear from you. If you have new ideas, something is annoying or you just want to talk? Contact us at contact@glosbe.com . Thank you!Glosbe és un diccionari multilingüe. Cobreix tots els idiomes i és desenvolupat per la comunitat, igual que la wikipedia. I funciona tant en línia com fora de línia!Glosbe li donarà no només traduccions, sinó també milers d´exemples, pronunciacions i les imatges per ajudar a trobar una traducció correcta.
No importa si necessita albanesa, Africaans, àrab, armeni, àzeri, Bielorús, Búlgar, Bengalí, català, xinès, croat, txec, el gal·lès, danès, alemany, grec, anglès, espanyol, estonià, euskera, persa, finlandès, francès , irlandesa, gallega, gujarati, hebreu, hindi, Haití, Hongria, Indonèsia, islandès, italià, japonès, georgià, kannada, coreà, llatí, lituà, letó, macedoni, malai, maltès, neerlandès, noruec, polonès, portuguès, romanès , rus, eslovac, eslovè, serbi, suec, swahili, tàmil, telugu, tailandès, tagal, turc, ucraïnès, urdú, vietnamita o yiddish. Trobareu diccionaris per a tots ells. I molts, molts més.
Instal·leu la nostra aplicació i unir-se a la més increïble projecte diccionari mai. També es pot utilitzar en línia en http://glosbe.com.
Glosbe està en desenvolupament. I ens encantaria saber de vostè. Si té noves idees, cosa que és molest o simplement vols parlar? Contacti amb nosaltres a contact@glosbe.com. Gràcies!

Català-Espanyol Diccionari

6,5

Diccionari català - castellà amb expressions i frases fetes que podem utilitzar tant en línia com sense connexió. Ens mostra les paraules i expressions en context per tal de poder facilitar la seva comprensió

School Calculator for Kids

8

School CALCULATOR ajuda els més petits a practicar operacions matemàtiques bàsiques (suma, resta, multiplicació i divisió). Desenvolupa tota l'operació i el resultat final en una interfície molt diàfana.

Microsoft Office Mobile

7

Versió per a dispositius Android de l'aplicació ofimàtica de Microsoft. Pemet accedir, visualitzar i editar documents de Word, Excel i PowerPoint.

Handy Timetable

7,3

Aplicació per crear i personalitzar horaris de classe amb opcions per planificar tasques, trameses i activitats acadèmiques.

Tangram for kids

8

És una aplicació que emula al joc tradicional, on proposa diferents construccions amb peces determinades, organitzades en tres nivells diferents. En dos dels nivells es poden girar les peces.

Speech Assistant AAC

7

Aplicació de l'àmbit de la comunicació personal dirigida a persones que pateixen algun tipus de disfunció en l'expressió oral. Speech Assistant és capaç d'oralitzar emocions, accions o demandes des d'un plafó comunicatiu virtual.

wildlife & farm animal for kid

7,5

Amb aquesta aplicació els nens i nenes aprenen a conèixer millor els animals en els seus hàbitats mitjançant l'exploració d'escenaris. També podem fer fotografies dels animals que veuen. Hi ha una secció de preguntes i respostes per ajudar els nens a consolidar el que han après

Build a Toy 1

8

Joc de trencaclosques infantils per treballar la psicomotricitat fina, la percepció espacial i l'atenció selectiva. A partir de 2 anys.

CalQ

9,3

Joc matemàtic per treballar el càlcul mental i el concepte de nombre positiu i negatiu. L'objectiu del joc és combinar una sèrie de caselles per obtenir una xifra concreta.

Essential Skeleton 3

9

Simulador en 3D del sistema ossi del cos humà. L'usuari té diferents opcions per personalitzar els elements i el punt de vista de la visualització.

MacetoHuerto

8

Aplicació de referència amb informació necessària i utilitats teòriques per començar a conrear un hort a casa.

Stickfigure Animator

7,8

Editor per crear animacions senzilles a partir de figures i formes lineals. Té diferents opcions d'exportació a arxiu de vídeo.

Tinkerplay

9,3

Aplicació de disseny 3D que permet personalitzar figures i personatges a partir de la seva biblioteca de recursos. El resultat es pot exportar directament a un arxiu per imprimir en 3D.

123D Sculpt+

9,3

Editor per modelar figures en 3D. Sculpt+ presenta diferents opcions inicials de modelatge de l'objecte. Les opcions d'edició permeten afegir textures, colors i efectes de llum. Exportació a arxiu per impressores 3D.

Think

8,8

Joc lingüístic en el qual el jugador ha de deduir el significat d'una icona o grup d'icones. El vocabulari està en anglès.

ISS Detector

8,8

Aplicació del camp de l'astronomia per localitzar l'Estació Espacial Internacional i el satèl·lit Iridium, des de la ubicació de l'usuari. ISS Detector inclou una pantalla de radar amb indicació de trajectòria.

MACBA

7

Aplicació oficial del Museu d'Art Contemporani de Barcelona amb informació general, agenda d'activitats i informació multimèdia. L'aplicació també permet experimentar el visitant amb la realitat augmentada.

Magic Tate Ball

9

Aplicació produïda per la Tate Gallery que cerca obres de la col·lecció del museu a partir de criteris de localització de l'usuari.

Natural History Museum

6,8

Guia oficial del Natural History Museum amb un plànol descriptiu del museu i material multimèdia relacionat amb la seva col·lecció.

PicsArt Photo Studio

8,5

Editor de fotografia per a dispositius mòbils amb diferents tipus de màscares, efectes, filtres, capes,... Els usuaris poden exportar les seves creacions o posar-les directament a la galeria de l'aplicació.

Sketch Guru

9,8

Eina d'edició d'imatges que permet convertir fotografies a diferents tècniques de dibuix i pintura. Els usuaris poden compartir les seves creacions a Facebook, Twitter o Flickr.

10 Minutes a Day Times Tables

7,8

Joc de matemàtiques per treballar la multiplicació a través d'una cursa de cotxes. Es recomana dedicar-hi 10 minuts al dia per assolir els objectius de càlcul.

aCalendar - Android Calendar

7,8

Calendari d'organització personal i/o professional compatible amb l'aplicació de calendari de Google. L'app té diferents opcions de configuració i visualització.

AndroVid Video Editor

7,5

Software per editar vídeo des del dispositiu mòbil. AndroVid té diferents opcions bàsiques d'edició que permeten crear petites produccions audiovisuals a partir dels clips de l'usuari.

Any.DO Coses a fer

8,5

Organitzador personal que permet crear llistes per recordar tot allò que l'usuari ha de fer. L'aplicació envia notificacions a partir de les anotacions que s'hi introdueixen.

ScratchJr

9,3

Amb Scratch Jr, els nens poden aprendre noves destreses mentre programen les seves històries i jocs interactius. Poden fer que els personatges es moguin, saltin, ballin i altres accions tot programant blocs.

Code Blast

8,5

Aplicació dissenyada per introduir els conceptes de programació i ressolució de problemes. L'objectiu del joc és programar la nau espacial a partir d'unes accions representades per icones.

Run Marco!

8,8

Joc d'introducció a la programació dirigit a nens. A partir d'instruccions visuals, el jugador haurà de guiar el recorregut d'un personatge per diferents escenaris.

LEGO® MINDSTORMS® Fix the Factory

9,5

Aplicació per aprendre els conceptes bàsics de programació mitjançant un robot que l'usuari haurà de guiar i assignar accions. Hi ha diversos nivells que van oferint reptes cada vegada més complicats.

Move the Turtle. Programming for kids

8,5

Aplicació per entendre el concepte de programació i aprendre les seves bases fonamentals a partir de la correspondència de les accions del joc amb les línies de codi.

Robot School. Programming For Kids

8,5

Robot School és un joc de reptes per aprendre a programar guiant un robot dins d'un circuit galàctic.

Run Marco!

8,8

Joc d'introducció a la programació dirigit a nens. A partir d'instruccions visuals, el jugador haurà de guiar el recorregut d'un personatge per diferents escenaris.

Moon Globe

7,8

Aplicació per conèixer el relleu de la superfície lunar i els llocs d'aterratge de les missions espacials. Simula la visió del satel·lit des de la Terra.

ISSLive

8

App desenvolupada per la NASA per conèixer de prop l'Estació Espacial Internacional. Els usuaris poden observar els detalls de la nau, visitar el centre de control i fer el seguiment del treball científic.

GoSkyWatch Planetarium for iPad - the astronomy star guide

8,5

Planetari virtual per iniciar-se en l'observació astronòmica. L'app permet localitzar planetes, estrelles, constel·lacions i galàxies. Localitza la posició de l'usuari.

Periodic Table Educalabs

9

Taula periòdica interactiva i en 3D amb les característiques de cadascun dels seus elements. L'aplicació també inclou un gràfic 3D amb el model atòmic del element.

The Foos

9

The Foos és un joc per aprendre els principis bàsics de la programació, dirigit a nens més grans de cinc anys. Aquesta aplicació té l'objectiu d'ensenyar la lògica de la programació real a través del joc

Explain Everything™ Interactive Whiteboard

7

Aplicació per crear presentacions amb diapositives i enregistrar exposicions visuals en temps real. Les produccions es poden exportar i compartir. L'usuari disposa de diferents ocpions per configurar el seu entorn de treball i les eines de treball.

Paper by FiftyThree

9,3

Quadern virtual per prendre notes, fer esborranys i dibuixar idees. Les creacions es poden compartir amb altres usuaris de l'aplicació

Arbolapp

7,8

Arbolapp és una aplicació gratuïta adreçada a tots els públics i basada en la investigació científica realitzada pel Reial Jardí Botànic del CSIC. Identifica arbres silvestres de la Península Ibèrica i les Illes Balears. L'app planteja diferents opcions de cerca a partir del nivell i tipologia d'informació que tingui l'usuari

iXylophone Lite

8

iXilophone permet escoltar i tocar el xilòfon des de l’iPad. Podem tocar l’instrument de manera lliure o seguint melodies predeterminades. Podem compartir tot allò que toquem o escoltem. La versió completa de l’aplicació (de pagament), permet adquirir una selecció de més de 75 cançons, i així mateix permet controlar la reproducció per tocar i repetir de manera aleatòria.

WPS Office gratuito: Ver y editar PDFs, documentos, hojas de cálculo y presentaciones

8

Conjunt gratuït d'aplicacions ofimàtiques. Totalment compatible amb els formats de Microsoft Office i documents de PDF.

Piruletras

7,5

Piruletras (Dyseggxia en anglès) és un joc per a nens amb dislèxia que té l'objectiu d'ajudar a superar les corresponents dificultats en lectura i escriptura

Aumentaty Viewer

7,3

Visualitzador de projectes de realiat augmentada desenvolupats amb el software d'escriptori Aumentaty Author

Skitch: Capturar, Marca, Enviar

8,8

Aplicació que permet afegir i compartir informació gràfica i textual sobre un pdf, una imatge o qualsevol captura

Skitch - Snap. Mark up. Send.

8,8

Aplicació que permet afegir i compartir informació gràfica i textual sobre un pdf, una imatge o qualsevol captura

Music Maker Jam

8,5

App per composar temes musicals d'estils diferents (hip hop, rock, electrònica, etc.) amb vuit pistes de so. Incorpora la possibilitat d'enregistrar veus des del dispositiu mòbil

The Foos: Code for an Hour 5+

9

The Foos és un joc per aprendre els principis bàsics de la programació, dirigit a nens més grans de cinc anys. Aquesta aplicació té l'objectiu d'ensenyar la lògica de la programació real a través del joc

Algoid - Programming language

7,8

Aplicació didàctica per aprendre a programar en l'entorn del llenguatge de programació Algoid.

Timeline - Art Museum

8,5

Línia de temps amb una selecció dels artistes plàstics més representatius de l'últim mil·leni. Possibilitat de descarregar les obres més representatives en HD.

Tickle

9,8

Llenguatge de programació per blocs que permet interacturar amb un escenari virtual i dispositius físics.

Keedle

7,8

Aplicació de dibuix amb funcionalitats bàsiques i opcions de compartició ràpida.

TuneTrain

9

Aplicació per apropar la composició musical als més petits. TuneTrain proposa una interfície interactiva per composar melodies

Little P's

7

Little P's ha estat desenvolupada per alumnes d'ESO del Col·legi Sagrada Família de Santa Perpètua de Mogoda en el context de l'assignatura Mobilitzem la informàtica. Aquesta aplicació va ser finalista a la categoria d'Aplicacions educatives en els App Awards 2015.

Aprèn història amb Willy

7,3

Aprèn història amb Willy ha estat desenvolupada per alumnes de Batxillerat de l'Institut Roseta Mauri de Reus en el context de l'assignatura Mobilitzem la informàtica. Aquesta aplicació va ser premiada a la categoria d'Aplicacions educatives en els App Awards 2015.

Clockwork TV

6,5

Clockwork TV ha estat desenvolupada per alumnes de Batxillerat de l'Institut Roseta Mauri de Reus en el context de l'assignatura Mobilitzem la informàtica. Aquesta aplicació va ser finalista a la categoria d'Oci i gestió personal en els App Awards 2015.

Elderly

6,5

Elderly ha estat desenvolupada per alumnes d'ESO de l'Institut Josep Vallverdú de Les Borges Blanques en el context de l'assignatura Mobilitzem la informàtica. Aquesta aplicació va ser premiada a la categoria de Serveis a la comunitat i ciutadania en els App Awards 2015.

LiquidText - PDF and Document Reader for Annotating, Researching, Highlighting and More

8,3

LiquidText és una aplicació que permet prendre notes sobre documents i espais webs. L'usuari té la possibilitat d'exportar i compartir tant el document original (PDF, DOC, PPT,...) com les corresponents modificacions.

Stop Motion Studio

8,5

Aplicació per realitzar clips de vídeo amb la tècnica del stop motion (fotograma a fotograma). Permet exportar i compartir les produccions.

MindMeister (mapas mentales)

8,5

Editor de diferents tipologies de mapes conceptuals amb múltiples opcions d'exportació i compartició.

MECCANOID

7,3

Aplicació per controlar i programar tant la versió física com virtual del robot Meccanoid.

Movenote

8,8

Aplicació per crear i compartir presentacions a partir d'imatges i enregistrament de vídeo.

TinyTap

8,8

Tiny Tap és una aplicació que ens permet fer els nostres jocs i combinar imatges pròpies o de l'usuari, fotografia, texts i enganxines predissenyades i transformar-ho tot en activitats interactives.

Bitsboard

9,3

Aplicació dirigida a l'àmbit docent per generar jocs i material educatiu. Bitsboard permet crear diferents tipologies de material formatiu a partir del continguts que introdueix l'usuari.

Scanner Mini - Escáner PDF gratuito para digitalizar cualquier documento y recibo

8,5

Eina que permet escanejar documents i imatges amb el dispositiu mòbil. Permet l'exportació a formats d'arxiu .jpg i .pdf. Scanner Mini també incorporà l'opció d'exportació i compartició de documents.

2Create a Story

8,8

2Create a Story permet crear històries animades mitjançant el dibuix de traç i la inclusió de fons i d'imatges fetes amb la càmera. Podem crear històries amb diverses pàgines i guardar-les al dispositiu.

SketchBook - draw and paint

8,8

Aplicació per dibuixar i pintar dissenyada per a usuaris de tots els nivells. SketchBook permet enregistrar el procés de creació. Permet treballar per capes.

Adobe Slate

9,5

Aplicació per dissenyar narratives visuals i presentacions hipermèdia. Adobe Slate permet que l'usuari comenci a treballar a partir de pantilles predefinides.

Especies Marinas

8,5

Póster interactiu, desenvolupat per experts en biologia i submarinisme, amb una descripció de més de 70 espècies entre animals vertebrats i invertebrats.

Sumon

9

Aplicació del camp de l'ensenyament de les matemàtiques per treballar el càlcul mental i les habilitats numèriques. L'objectiu del joc és ajuntar caselles de números per aconseguir la suma que es proposa. Apte per a totes les edats.

Un Món de Poesia

8,8

Un Món de Poesia és un joc educatiu inspirat en l’univers de les paraules de Joana Raspall. El repte és apassionant. Nens i nenes han d’anar superant activitats, navegant per cadascun dels mons, i així guanyar poemes, que podran llegir des del seu poemari interactiu. El videorecitador és l’activitat estrella. Permet als nens i nenes gravar-se en vídeo recitant els poemes de Joana Raspall amb l’ajuda d’un teleprompter. Els jocs serveixen per aprendre, tant des de casa com des de l’escola, com es construeix un poema, per entrenar la comprensió lectora, la memòria, l’atenció i la comprensió oral, la lectura en veu alta… I per descomptat per adquirir valors com l’amor, l’amistat, la solidaritat… tan presents en l’obra de l’autora.

Un Món de Poesia es un juego educativo inspirado en el universo de los poemas de Joana Raspall. Los niños deberán superar actividades y juegos para así ganar poemas que podrán leer y recitar desde su poemario interactivo. El videorecitador es la actividad estrella. Permite a los niños grabarse en vídeo recitando los poemas de Joana Raspall, con la ayuda de un teleprompter. Los juegos sirven para aprender, en la escuela o en casa, a construir un poema y para entrenar la comprensión lectora, la memoria, la recitación en voz alta… además de ayudar a transmitir valores como el amor, la amistad, la solidaridad… tan presentes en los poemas de Joana Raspall.

Piulapp

5,3

Piulapp és una aplicació de comunicació privada a través de canals creats per un emissor. Això es pot generar des de l'escola, el tutor o un professor. Podem enviar missatges als usuaris inclosos al canal: notificacions, avisos o tasques.

Plickers

9

Aplicació per crear qüestionaris dirigida a docents. Els usuaris hi participen a través d'unes targetes amb un codi QR. Les respostes s'emmagatzemen automàticament.

Sant Jordi: Una llegenda de conte

7

Una alternativa a la popular llegenda de Sant Jordi que parteix d'una mirada diferents cap als seus personatges

Comic Maker HD

7,8

Editor de còmics que permet personalitzar històries gràfiques a partir de diferents opcions de disseny visual i gràfic (bafarades, fons, personatges,...)

Gravity Sketch

10

Aplicació per iniciar-se en la creació i modelatge d'objectes 3D. Entorn de treball pensat per a la gestió d'impressions 3D.

ARTE360 VR

8

ARTE360 és l'aplicació mòbil del canal cultural ARTE que permet accedir al contingut de realitat virtual i de vídeos 360º. Possibilitat de descarregar els vídeos i compartir-los

Google Street View

9

Amb Google Street View podem crear panoràmiques 360º i publicar-les a Google Maps. Podem explorar un mapa mundial on trobarem altres fotografies esfèriques de grans dimensions per explorar en qualsevol direcció.

Ascape Virtual Travel & 360 Video Tours

8,8

Aplicació que permet immergir l'usuari en vídeos de 360º i tours virtuals de diferents llocs del planeta. Es recomana l'ús d'un visor de realitat virtual. Els videos s'han de descarregar al dispositiu mòbil

Egypt Chamber Cardboard

9,5

Joc immersiu de realitat virtual ambientat en l'interior d'una piràmide egípcia. L'objectiu del jugador és recollir els objectes que li permetran sortir del laberint

Explain VR: Virtual Zoo

7,5

Zoo virtual que permet que l'usuari s'apropi i conegui característiques concretes d'una desena d'animals. Imprescindible l'ús de les Google Cardboard per experimentar la sensació immersiva que proposa l'app.

Roundme

8,5

Aplicació que permet crear, compartir i explorar captures immersives en 360º de qulasevol part i espai del planeta. Es recomana l'ús d'ulleres de realitat virtual.

Documents 5 - Lector rápido de PDF y gestor de descargas

8,8

Aplicació per organitzar les carpetes, els documents i arxius descarregats al dispositiu mòbil.

RYOT - VR

8

Reportatges i actualitat informativa en 360º. Els vídeos es poden visualitzar amb visors de realitat virtual i les Google Cardboard, per tal de potenciar l'experiència immersiva

Cardio VR

7,8

Joc de realitat virtual sobre anatomia per a nens de primària. El jugador interactua amb l'escenari a través de les ulleres de RV.

InCell VR (Cardboard)

8,3

Joc de simulació de curses ambientat dins d'una cèl·lula humana. InCell permet identificar elements de la cèl·lula en un entorn de realitat virtual

Tigatrapp

8,5

TigaTrapp (Mosquito Alert) és una app per georeferenciar punts on trobem el mosquit tigre i el mosquit de la febre groga. Permet descriure la localització, geoposicionar-la i descriure si hi ha exemplars de larva, pupa o mosquit. Aquesta descripció és enviada al Centre d'Estudis Avançats de Blanes del CSIC i passa a aparèixer en un mapa de geolocalització del mosquit tigre.

Mosquito Alert

8,5

L´App del projecte de ciència ciutadana Mosquito Alert.Participa en l´estudi i seguiment del mosquit tigre (Aedes albopictus) i del mosquit de la febre groga (Aedes aegypti) amb l´App Mosquito Alert, enviant dades de troballes d’aquestes dues espècies i dels seus llocs de cria. Trobaràs informació detallada sobre el projecte i sobre com participar a mosquitoalert.com.
* Familiaritza´t amb aquestes dues espècies i amb els seus llocs de cria. Trobaràs tot el necessari a l´App i a la web del projecte. Informa´t de les últimes novetats i aprèn a combatre el mosquit tigre a casa teva.* Participa compartint dades. Envia informes de nous llocs de cria en espais públics i de troballes de mosquit tigre i del mosquit de la febre groga. Formaràs part del mapa participatiu que trobaràs a la web del projecte.* Mantén les teves dades actualitzades amb l´opció d´edició del teu mapa.* I moltes coses més: des de missions especials fins a notícies actualitzades del projecte Mosquito Alert i d’aquestes dues espècies.
Explora l’app i si tens dubtes consulta http://mosquitoalert.com.

OpenTreeMap

8,3

Aquesta app permet que usuaris, centres educatius, institucions i altres associacions col·laborin activament en la identificació i localització dels arbres i plantes que podem trobar en nuclis urbans

OpenTreeMap

8,3

Aquesta app permet que usuaris, centres educatius, institucions i altres associacions col·laborin activament en la identificació i localització dels arbres i plantes que podem trobar en nuclis urbans

floodup

8

Flood up és una app que permet consultar i compartir, en temps real, observacions d'inundacions i els seu efectes. Aplicació desenvolupada pel grup GAMA del Departament d'Astronomia i Meteorologia de la UB

floodup

8

Flood up és una app que permet consultar i compartir, en temps real, observacions d'inundacions i els seu efectes. Aplicació desenvolupada pel grup GAMA del Departament d'Astronomia i Meteorologia de la UB

Science Journal

9,8

Science Journal és una eina per fer experiments científics amb el teu telèfon intel·ligent. Pots fer servir els sensors del telèfon o connectar-te a sensors externs per dur a terme experiments en el teu entorn. Organitza les teves idees en projectes, fes prediccions, pren notes i recopila dades mitjançant diverses proves i, a continuació, anota´n i explora´n els resultats. És el quadern de laboratori que sempre tens a mà.Descobreix idees sobre activitats que pots fer amb l´aplicació en aquest enllaç: https://makingscience.withgoogle.com/science-journal/activitiesMés informació sobre Making Science: https://makingscience.withgoogle.comAssistència: https://productforums.google.com/forum/#!forum/sciencejournal

Spreaker Studio

9

Aplicació per enregistrar, emetre i produïr podcasts des del dispositiu mòbil. Spreaker Studio és un estudi de gravació portàtil amb les funcionalitats necessàries per crear una emisora de ràdio a l'escola

Mammut #project360

8,8

Aplicació amb enregistraments i captures a 360º que ens permet fer un ascens virtual a deu cims diferents; Montblanc, Everest, Eiger, Matterhorn,...

Mammut #project360

8,8

Aplicació amb enregistraments i captures a 360º que ens permet fer un ascens virtual a deu pics diferents; Montblanc, Everest o Eiger, entre d'altres

ThingMaker Design

8,5

Aplicació per començar a treballar amb la impressió 3D. Thingmaker Design permet dissenyar personatges fantàstics, robots i complements. Les figures es dissenyen a partir d'un sistema d'encaixos.

Geometry Pad

8,5

Geometry Pad és una aplicació per experimentar i resoldre problemes de geometria. Possibilitat de crear dibuixos geomètrics complexos i fer qualsevol tipus de mesura a partir de les eines que es posen a disposició de l'usuari.

RealCalc Scientific Calculator

9,3

Calculadora científica virtual amb totes les funcions científiques estándars. També incorpora càlcul de constants i conversió d'unitats.

Desmos Graphing Calculator

8,5

Calculadora gràfica per dibuixar línies, paràbol·les, derivades, sèries de Fourier, entre d'altres

La Máquina Puedelotodo por Tinybop

9,5

Aplicació per experimentar amb el disseny i la construcció de màquines i circuits virtuals fent ús dels sensors i el hardware desl dispositiu Apple (càmera, altaveu, giroscopi i micròfon)

Math Vs Zombies Free

8

Joc de càlcul ambientat en un món de zombies. Les respostes correctes ens permetran convertir aquests éssers en persones no infectades.

Math Monsters - Bingo

8,5

* Find Math Monsters Hiding Under the Tiles using Math! *
* This game is now free for a limited period of time! *

Math Monsters Bingo is a new, fun way to master math on your iPhone, iPad and iPod touch. The game lets you practice math anytime and anywhere using a fun Bingo styled game play.

Math Monsters has several unique features like individual player profiles, high scores and ranks along with an interesting "Reward Jump" game.

The objective of the Math Monsters game is to find the Math Monsters hidden under the tiles as you answer math questions correctly from the available four games.

* FEATURES *
- 4 games: Addition, Subtraction, Multiplication and Division.
- 3 difficulty levels: Easy, Medium and Hard to suit your individual needs.
- Track Games and High Scores per Player!
- Universal Leaderboard!
- Also includes the fun, Monster Jump Game!

* SYLLABUS COVERED *
- Basic Addition
- Basic Subtraction
- Basic Multiplication
- Basic Division

ThingMaker Design

8,5

Aplicació per començar a treballar amb la impressió 3D. Thingmaker Design permet dissenyar personatges fantàstics, robots i complements. Les figures es dissenyen a partir d'un sistema d'encaixos.

DrawExpress Diagram Lite

8,3

DrawExpress és una aplicació per fer diagrames a tauletes. Una manera senzilla de crear gràfiques i diagrames a la pantalla tàctil del dispositiu.

Algebalance

8,5

Joc per treballar les estimacions de càlcul on s'ha d'equilibrar el pes d'uns monstres afegint i treient els pesos d'una balança

WavePad Audio Editor Free

7,5

WavePad Audio Editor Free és un editor d'àudio i música que permet gravar música, veu i altres gravacions. També permet afegir efectes sonors a les gravacions.

audioBoom

9

Aplicació que permet cercar programes de ràdio i podcasts i també gravar-ne i publicar, tant programes com podcasts.

Fórmulas Free

8

Disponible en plusieurs langues, cette application idéale sur App Store propose toutes les formules de base en mathématiques. C´est très pratique pour tous les lycéens ou étudiants et ingénieurs à faire la recherche de n´importe quelles formules simples ou compliquées. Celle-ci se compose de :
- Géométrie
- Algèbre
- Trigonométrie
- Equations
- Géométrie analytique
- Dérivée
- Intégration
Cette application dispose également de nombreux outils pour calculer les formes géométriques ou pour trouver les solutions d´une équation. Les utilisateurs peuvent également partager des formules avec leurs amis de différentes manières: e-mail, impression ou facebook.
Non seulement pour les smartphones, cette application est également adaptée pour les tablettes avec des interfaces compatibles.

Las nuevas características de la aplicación:
- Múltiples idiomas apoyo: Inglés, francés, vietnamita, chino, español, japonés, alemán, coreano, ruso y portugués. Los usuarios pueden cambiar entre el Inglés y otros idiomas mediante el establecimiento en el botón del idioma. Más idiomas por venir pronto.
- Carpeta favorita: Los usuarios pueden guardar fórmulas de uso frecuente en esta carpeta.
- Función de búsqueda: en cada categoría, el tipo de barra de búsqueda para obtener rápidamente una fórmula.

Une application indispensable pour vos smartphones et tablettes.

Maths Formulas Free

8

Repositori de fòrmules matemàtiques classificades per conceptes i funcions (derivades, trigonometria, matrius, geometria, estadística,...) i eines de conversió.

Pattern Shapes, by the Math Learning Center

8,3

Aplicació per explorar la geometria i treballar el concepte de fracció; relacions geomètriques, angles, simetria i composició i descomposició de figures geomètriques

Math 42

8,8

Math 42 és una aplicació que té l'objectiu d'ajudar els estudiants a entendre la resolució d'operacions aritmètiques i problemes. Les respostes es poden enviar per correu electrònic

Tynker - Coding for kids. Visual programming to code games and apps.

9

Tynker és una aplicació pensada per ensenyar les bases de la programació a través d'un llenguatge basat en blocs

Folioscope

8

Aplicació per crear animacions de forma ràpida. Menú amb eines simples que permeten dibuixar i editar les animacions. Possibilitat de compartir les creacions amb la comunitat d'usuaris

Cardio VR

7,8

Joc de realitat virtual sobre anatomia per a nens de primària. El jugador interactua amb l'escenari a través de les ulleres de RV.

Avant Arte

8,8

Plataforma d'obres artístiques on museus i artistes independents poden mostrar el seu treball a la comunitat d'artistes i amants de l'art.

Thoughts — The forward thinking tool

8

Quadern virtual per prendre notes i fer esbossos. Incorpora funcions bàsiques d'escriptura i dibuix, i opcions d'exportació i compartició

Tayasui Sketches

9,3

Aplicació de dibuix de gran qualitat amb diverses eines de dibuix. Podem dibuixar en diversos colors i la creació final pot ser exportada via diversos canals.

Horario de Clases

8,5

Editor d'horaris molt recomanable per a l'escola i l'institut. Els seus usuaris tenen la possibilitat d'afegir tasques complementàries a l'horari acadèmic.

Little Alchemy

7,8

Joc d'exploració sobre química que permet trobar elements i objectes a partir de la combinació dels quatre elements bàsics (terra, aigua, foc i aire)

Math Tricks

7,3

Joc de matemàtiques per a un i dos jugadors per treballar el càlcul mental i les estratègies de resolució d'operacions

Vibration Meter

7,3

Petit sismògraf virtual amb funcions bàsiques. Vibration Meter fa ús dels sensors del dispositiu mòbil per detectar vibracions del terreny o de l'espai on està ubicat.

Student Agenda

8

Utilitat d'organització personal per a dispositius mòbils que permet configurar l'horari acadèmic, les tasques i els resultats dels estudiants.

GroupMe™

8

Aplicació de missatgeria i gestió de xarxes socials privades. Groupme permet crear grups de treball en un entorn de comunicació multidireccional

GroupMe

8

Aplicació de missatgeria i gestió de xarxes socials privades. Groupme permet crear grups de treball en un entorn de comunicació multidireccional

iMotion

8,8

Editor de vídeo per produir clips mitjançant la tècnica de l'stop-motion i time-lapse

LEGO® Movie Maker

9,3

App de LEGO per crear animacions "stop-motion" a partir dels seus escenaris característics i els seus personatges. L'usuari pot incoporar les seves imatges, enregistrar efectes de so, afegir text, canviar la velocitat de la seqüència de fotogrames.

Notebook for Class

9

Llibreta de notes d'ús acadèmic per agilitzar la comunicació entre professors i docents.

Sticky Notes

8

Aplicació per crear i gestionar anotacions i llistes de tasques. El disseny visual de les notes clona els populars "post-its".

Remind

8,5

Entorn de treball dirigit a la comunicació entre docents, alumnes i famílies. Aquesta aplicació permet penjar missatges a un tauler, enviar missatges privats i adjuntar arxius i avisos.

BIODIGITAL HUMAN

9,5

Aplicació que permet explorar en 3D l'anatomia humana i visualitzar alteracions i malalties. L'usuari selecciona el detall i punt de vista de la visualització.

Expeditions

9,8

Google Expeditions és un recurs educatiu de realitat virtual que permet fer excursions i sortides virtuals guiades per un docent

Expeditions

9,8

Google Expeditions és un recurs educatiu de realitat virtual que permet fer excursions i sortides virtuals guiades per un docent

MotionBody

9,5

MotionBody és una aplicació per a nens d'educació infantil i cicle inicial de primària. L'app està centrada en el treball del cos humà a partir de gràfics i animacions. El nen té l'opció per triar l'aparell que vol visualitzar i seleccionar un dels organs (fetge, ronyons, intestins, cor, estómac) per conèixer les seves funcions principals i accedir a l'animació que explica el seu funcionament. També tenim accés a un text molt curt en anglès.

Adobe PaintCan - Have fun creating Art from Photos

9,8

Aplicació que transforma imatges en quadres de pintura a partir de capes de textura que podem aplicar. A partir d'una imatge, l'usuari pot aplicar diferents pinzells i determinar la mida i opacitat. També hi ha l'opció de fer ús de filtres definits per l'aplicació. Les creacions es poden enregistrar i/o compartir amb els altres usuaris.

Let´s Create! Pottery HD Lite

8,8

Aquesta aplicació ens permet simular com crear peces de ceràmica a un torn. Podem donar forma al fang i afegir dissenys i colors. Les nostres creacions passen a un mercat simulat... si es venen bé, amb les monedes virtuals aconseguides podem comprar més dissenys i colors per a les nostres futures creacions.

Morphi

8,5

Aplicació de disseny 3D per a dispositius mòbils. Per mitjà d'una interfície intuïtiva, els estudiants podran començar a modelar les seves figures 3D a partir de les formes geomètriques del menú. Morphi inclou múltiples possibilitats com l'enregistrament de les accions en pantalla, l'exportació a STL (impressió 3D) o l'accés a una biblioteca.

MakerBot PrintShop

9

Aplicació per iniciar-se en el disseny en 3D. Els estudiants poden experimentar amb el procés de creació i impressió 3D; Makerbot Printshop presenta unes opcions de disseny predeterminades i la possibilitat de capturar els esbossos dels estudiants per convertir-los en objectes en 3D.

Makers Empire 3D - Easy 3D Modeling

7,8

Aplicació per iniciar-se en el disseny en 3D. Makes Empire permet començar a dissenyar a partir de diferents models que es corresponen en nivells de dificultat. L'usuari pot començar a experimentar a partir de models ja creats o començar a dissenyar objectes mitjançant línies i figures geomètriques.

Autodesk SketchBook

8,8

Aplicació de dibuix amb una col·lecció d'eines que permeten esprémer la creativitat dels alumnes. L'usuari té a les seves mans un quadern digital que li permetrà experimentar amb el dibuix.

DeviantArt

8

Aplicació mòbil de la comunitat global d'art DevianArt. Els estudiants que tinguin aquest recurs al seu abast podran explorar lliurement les composicions dels altres usuaris, o bé, cercar-les per categories (literatura, manga, fotografia, disseny, art digital, ...). Els usuaris registrats poden comentar i destacar el treball dels altres membres de la comunitat.

DeviantArt

8

Aplicació mòbil de la comunitat global d'art DevianArt. Els estudiants que tinguin aquest recurs al seu abast podran explorar lliurement les composicions dels altres usuaris, o bé, cercar-les per categories (literatura, manga, fotografia, disseny, art digital, ...). Els usuaris registrats poden comentar i destacar el treball dels altres membres de la comunitat.

Toc And Roll

10

Toc and Roll és un estudi musical virtual pensat perquè els nens puguin iniciar-se en la composició de melodies i en la barreja d'instruments. Les cançons es poden desar i compartir a Youtube. L'aplicació inclou diferents instruments (piano, guitarra, violí, saxofon, bateria,...) per incorporar a les pistes de la composició.

Toc And Roll

10

Una de les 10 millors apps de música per a nens segons The GuardianToc And Roll no conté anuncis ni compres integrades. No hi han càrrecs extres.Aconsegueix que els teus fills aprenguin música mentre juguen, de manera ràpida i fàcil. En qüestió de minuts estaran composant autèntics hits creats per ells mateixos, en els que podran cantar amb la seva pròpia veu, i després compartir-los a les xarxes socials.Aquesta potent app educativa ha sigut ideada per a que els nens puguin composar música i crear les seves primeres cançons, desenvolupant la seva creativitat. Conté sons d’instruments reals per a composar, de manera senzilla, cançons de diferents estils com Rock, Rock and Roll, Pop, Blues, etc. Toc And Roll funciona com un estudi portàtil, ofereix la possibilidad de mesclar diferents instruments en un multipistes virtual, afegir efectes, gravar la veu, i compartir el resultat amb la resta del món.Toc And Roll ha rebut elogis per part de la premsa de tot el món. És fa servir a escoles de diferents països, i ha rebut prestigiosos premis com el Digital Ehon Award (Japó).CARACTERÍSTIQUESSense compres integrades ni càrrecs extres.Sense anuncis.Interfície i gràfics irresistibles.Més de 1000 sons diferents de 10 instruments reals que ajudaran als nens a discriminar els timbres i desenvolupar l´audició.Sense MIDI, només instruments reals.Grava la teva pròpia veu per a fer la teva cançó única.Afegeix divertits efectes com Reverb, Vocoder o Delay.Aprèn a mesclar les teves cançons, controlant el volum i els efectes de cada pista de forma independent.Sense límits. Fes la teva cançó tan llarga i completa com vulguis!Juga amb el tempo de la cançó fàcilment.Posa un títol a la teva cançó i comparteix-la a Facebook, Twitter, YouTube o per e-mail.INSTRUMENTS REALSGuitarra (acústica i elèctrica)BaixBateriaPianoGlockenspielPercussióTrompeta SaxoViolíI, el més important, la teva pròpia veu!SOBRE MINIMÚSICAFa 10 anys, minimúsica va néixer amb el propòsit de fomentar un pensament crític i un esperit creatiu en el públic infantil a través de la música.Avui en dia, vivim un canvi de paradigma social que afecta especialment al món de l’educació, i des de minimúsica veiem aquest moment com una oportunitat per generar experiències transformadores que portin l’ésser humà un pas més enllà de la seva evolució. Creiem en un món de persones amb criteri, consciència i valors, i la nostra missió és contribuir-hi a través de la música i els reconeguts beneficis que aporta.Oferim continguts innovadors i de qualitat que facilitin al públic familiar l’accés a la música i a la cultura i que, al mateix temps, aportin valors educatius. D’aquesta manera, impulsem una nova manera de gaudir de l’oci en família.Concerts, festivals, apps, sèries d’animació, videoclips, bandes sonores, discos, llibres didàctics, tallers educatius i un llarg etcètera, completen el ventall d’activitats que ofereix actualment l’univers minimúsica, amb un llarg viatge per endavant.

Little Alchemy

8,5

Joc d'exploració sobre química que permet trobar elements i objectes a partir de la combinació dels quatre elements bàsics (terra, aigua, foc i aire)

Sopa de Sílabas

8,5

Joc per treballar dificultats concretes en la lectura i l'escriptura. L'objectiu del joc és formar paraules a partir de les seves síl·labes

Comics Head Lite - Create your own comic

9

Editor de còmics que permet treballar amb storyboards, imatges i presentacions. Té plantilles predeterminades per començar a treballar sense necessitat d'aprofundir en les diferents funcionalitats. Possibilitats de compartició.

ViewedIt – Screen, Voice and Webcam Recorder

8,8

Viewedit permet enregistrar la pantalla de l'ordinador i la captura de la càmera web. Els clips de vídeo resultants es poden compartir per correu electrònic i xarxes socials.

Draw Your Game

9

Aplicació que permet crear un videojoc personalitzat a partir del seu dibuix en un full de paper i una codificació de quatre colors

Ingage - Interactive Presentations

9,3

Aplicació per crear presentacions interactives que permet desar el contingut al núvol i compartir en línia

Gliffy Diagrams

8,8

Editor de mapes conceptuals i diagrames amb una biblioteca de recursos que permet treballar a partir de diferents dissenys

Storybird

9,3

Aplicació que permet editar contes o poemes visuals a partir de col·leccions d'il·lustracions. Possibilitat d'exportar i compartir les creacions

EduPills

7,5

EduPills es una app de micro autoformación del profesorado dirigida a adquirir y/o desarrollar habilidades, destrezas y competencias digitales docentes de una forma sencilla y rápida.

Las píldoras educativas EduPills versan sobre diferentes temas educativos de interés y están categorizadas según las Áreas del Marco de Competencia Digital Docente 2017 del INTEF, de acuerdo a metodologías activas y para tu actualización didáctica. Todas ellas tratan de ajustarse a las necesidades y tiempos de aprendizaje del docente, y pueden completarse en cualquier momento y desde cualquier lugar: sólo se necesita un teléfono móvil conectado a Internet.

Esta aplicación móvil ha sido desarrollada por el Instituto Nacional de Tecnologías Educativas y Formación del Profesorado (INTEF), del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte, Gobierno de España.

EduPills

7,5

EduPills es una app de micro autoformación del profesorado dirigida a adquirir y/o desarrollar habilidades, destrezas y competencias digitales docentes de una forma sencilla y rápida.Las píldoras educativas EduPills versan sobre diferentes temas educativos de interés y están categorizadas según las Áreas del Marco de Competencia Digital Docente 2017 del INTEF, de acuerdo a metodologías activas y para tu actualización didáctica. Todas ellas tratan de ajustarse a las necesidades y tiempos de aprendizaje del docente, y pueden completarse en cualquier momento y desde cualquier lugar: sólo se necesita un teléfono móvil conectado a Internet.Esta aplicación móvil ha sido desarrollada por el Instituto Nacional de Tecnologías Educativas y Formación del Profesorado (INTEF), del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte, Gobierno de España.EduPills és una app de micro autoformació del professorat dirigida a adquirir i / o desenvolupar habilitats, destreses i competències digitals docents d´una manera senzilla i ràpida.Les píndoles educatives EduPills versen sobre diferents temes educatius d´interès i estan categoritzades segons les Àrees del Marc de Competència Digital Docent 2017 del Intef, d´acord a metodologies actives i per a la teva actualització didàctica. Totes elles intenten ajustar-se a les necessitats i temps d´aprenentatge del docent, i poden completar-se en qualsevol moment i des de qualsevol lloc: només es necessita un telèfon mòbil connectat a Internet.Aquesta aplicació mòbil ha estat desenvolupada per l´Institut Nacional de Tecnologies Educatives i Formació del Professorat (Intef), del Ministeri d´Educació, Cultura i Esport, Govern d´Espanya.

Lily - Playful Music Creation

8,5

Lily és una aplicació per compondre melodies i experimentar amb harmonies sense necessitat de tenir coneixements avançats de música.

CoSpaces

9

Editor d'escenaris de realitat virtual. Permet crear escenaris inmersius des de la tauleta o l'ordinador sense necessitat de tenir coneixements de programació

CoSpaces – Make your own VR

9

Editor d'escenaris de realitat virtual. Permet crear escenaris inmersius des de la tauleta o l'ordinador sense necessitat de tenir coneixements de programació

Hackers vs. Cybercrook

8,8

Aventura gràfica en la qual ens posarem a la pell d'un entusiasta dels videojocs que haurà de protegir una casa intel·ligent d'un ciberatac

Hackers vs. Cybercrook

8,8

Aventura gràfica en la qual ens posarem a la pell d'un entusiasta dels videojocs que haurà de protegir una casa intel·ligent d'un ciberatac

Coding with Chrome

9,3

Entorn d'introducció a la robòtica i la programació desenvolupat per Google. Els usuaris poden crear programes amb Blockly, Coffeescript o HTML.

Nimbus Screenshot & Screen Video Recorder

8,8

Nimbus és una extensió per captuar imatges i enregistrar vídeos directament de la pantalla de l'ordinador. S'incorporen opcions d'exportació.

Drillster

7,8

Drillster és una aplicació de caràcter formatiu que permet configurar el treball d'una sèrie de conceptes. L'app s'adapta a la progressió de l'estudiant.

Anchor — Radio, Reinvented

8,3

Plataforma que permet crear una emissora de ràdio personalitzada. Els usuaris poden enregistrar, afegir peces de música i produccions d'altres emissores. Opcions de compartició integrada.

Regla (Ruler App + Photo Ruler)

8

Foto Regla és una app que mesura objectes a partir d'una imatge o des de la mateixa pantalla del dispositiu mòbil.

Gaia GPS

8

Navegador GPS amb mapes topogràfics. Recomanable per fer senderisme i orientar-se per zones rurals. Els usuaris poden compartir els seus itineraris.

Code Karts Pre-coding for kids

9,5

Joc per treballar la programació amb nens a partir de 4 anys. L'objectiu d'aquest joc és recorrer un circuit de curses fent ús d'instruccions direccionals.

Code Karts

9,5

Joc per treballar la programació amb nens a partir de 4 anys. L'objectiu d'aquest joc és recorrer un circuit de curses fent ús d'instruccions direccionals.

Today

8,3

Aplicació per registrar hàbits personals que permet crear un panell que controla la progressió de l'usuari.

Texmage

8,5

Eina per crear targetes virtuals amb imatge i text; captura arxius d'imatge de la web i permet afegir una capa textual.

CREATE - Graphic Design, Vector Art Drawing, Notes

8,5

Aplicació de creació visual i disseny gràfic amb una col·lecció integrada de tipografies, icones, fonts i capes. Possibilitat de compartir les produccions a través de les xarxes socials.

TeslaTown

8,3

Recurs didàctic per aprendre aspectes del funcionament bàsic de les diferents centrals elèctriques amb el suport de gràfics interactius.

Sound Rebound

8,3

Aplicació que permet experimentar amb el disseny visual, la geometria i el so. Sound Rebond incorpora la possibilitat de desar les creacions.

Super Duper StoryMaker FREE

8,5

Super Duper és un recurs dirigit a nens per crear històries visuals a partir d'un catàleg d'imatges i recursos narratius

Draw Free for iPad

8,5

Aplicació per dibuixar amb diferents estris (llapis, pinzell, pont de pintura, figures geomètriques,...) tant per a novells com per a experts.

Walk Band - Music Studio

8

És un conjunt d'instruments musicals virtual: piano, guitarra, bateria, baix, etc, i un sintetitzador multi-pistes. A la pantalla es simula la imatge corresponent a cada instrument. Per exemple el teclat d'un piano, els diferents elements d'una bateria (tambor, bombo,plat,...) Permet disposar d'un instrument per alumne, amb uns resultats molt bons, sense els costos d'adquisició d'un instrument acústic. La funció multipista que permet editar diferents instruments de manera simultània.

Monster Números

8,8

Conjunt de jocs i activitats de matemàtiques per treballar la numeració, el càlcul i la seqüenciació. El nivell de dificultat es defineix segons l'edat de l'usuari

Figure

7,8

App per compondre i remesclar música de base electrònica que només requereix uns mínims de coneixements musicals.

ScaleBank: Guitar Scales

8,3

Complement interactiu per millorar les habilitats amb la guitarra que mostra diferents tipus d'escales. Incorpora la possibilitat de triar trast i assajar amb una instrumentalització concreta

Word Booster

9,3

App dirigida a professors d'anglès que permet generar qüestionaris i llistes de vocabulari a partir d'articles de publicacions digitals

Swift Playgrounds

10

Curs de programació en Swift, el llenguatge desenvolupat per Apple, basat en jocs, reptes i nivells de dificultat

Codeable Crafts

9,5

Joc de programació per blocs que permet la personalització dels objectes. Recomanat per a nens d'infantil i primers nivells de primària

Math Arcade Games

8,5

Joc de matemàtiques a l'estil dels videojocs clàssics de naus espacials per treballar les operacions aritmètiques bàsiques

Liyla and The Shadows of War

9

Serious game a l'estil dels videojocs de plataformes, ambientat a una zona de guerra de Gaza. L'objectiu del jugador és sortir de la zona de conflicte

Liyla and the Shadows of War

9

Serious game a l'estil dels videojocs de plataformes, ambientat a una zona de guerra de Gaza. L'objectiu del jugador és sortir de la zona de conflicte

Zap Zap Fractions : Virtual Fraction Tutor

9,3

Joc de l'àmbit de les matemàtiques per treballar el concepte de fracció i la seva representació gràfica.

Mates Zap Zap

8,8

Joc de matemàtiques amb un conjunt de diferents activitats per treballar les operacions aritmètiques bàsiques, els angles, les fraccions o la geometria, entre d'altres.

Zap Zap Math : K-6 Math Games

8,8

Joc de matemàtiques amb un conjunt de diferents activitats per treballar les operacions aritmètiques bàsiques, els angles, les fraccions o la geometria, entre d'altres.

Quik - Editor de video de GoPro para fotos y clips

9,3

Editor per crear clips a partir d'imatges, vídeo i pistes d'àudio. L'usuari pot personalitzar el format de presentació canviant la font, els filtres i la capa gràfica. La versió de pagament permet enregistrar la producció

Quik - Free Video Editor

9,3

Editor per crear clips a partir d'imatges, vídeo i pistes d'àudio. L'usuari pot personalitzar el format de presentació canviant la font, els filtres i la capa gràfica. La versió de pagament permet enregistrar la producció

Gif Me! Camera - GIF maker

8

App per enregistrar vídeos, generar efectes i crear GIFs animats. Possibilitat de compartir l'arxiu des de la pròpia aplicació

TiltShiftMaker

8

Aplicació en línia per aplicar l'efecte tilt-shift (desenfocament per crear miniatures) a les teves imatges

Textcraft

8,3

Aplicació en línia per crear títols i texts breus amb tipografies vistoses a l'estil retro, futurista, Pokemon o Minecraft, entre d'altres

Domino Drop

9,3

Joc que barreja la dinàmica del domino amb l'estructura del Tetris; l'objectiu és ajuntar les peces per anar eliminant línies del panell.

Blackboard Madness: Math

9,5

Joc de matemàtiques de preguntes i respostes per treballar la numeració i les operacions bàsiques. Es registren els resultats de l'usuari.

uMake - Dibujo, diseño y modelado en 3D

9,3

Aplicació per dissenyar i crear objectes en 3D. uMake també dóna accés a tutorials interactius i de vídeo

Microsoft Sway

8,8

Sway és una aplicació per a la narració digital que facilita la creació de presentacions, butlletins i articles personals per compartir amb altres usuaris.

Vespapp

8,8

El Laboratori de Zoologia (Departament de Biologia) i la Escola Politècnica superior de la Universitat de les Illes Balears han dissenyat Vespapp, que serveix per identificar i localitzar la vespa asiàtica (Vespa velutina). A partir de les dades enviades pels ciutadans, se elaboraran mapes de distribució de la espècie i es dissenyaran accions concretes per la gestió y erradicació d´aquesta espècie invasora. També ens trobaràs a:- www.vespapp.uib.es- Facebook: https://www.facebook.com/VespApp- Twitter: https://twitter.com/vespapp (@vespapp).

iBiome-Wetland Lite

9

Versió gratuïta i limitada del joc interactiu iBiome-Wetland. Aquest joc proposa als nens una immersió a l'ecosistema d'un aiguamoll.

Minerales del Mundo

8,8

És una aplicació que presenta en un quadre tots els minerals classificats per famílies. Ofereix també una fitxa de cada mineral amb les característiques més importants.

Mundomineral

6,8

Guia de butxaca per tenir tota la informació sobre els minerals amb informació actualitzada d'exposicions sobre minerals fòssils i gemmes.

Fresh Food Runner

9,8

Joc arcade per familiaritzar-se amb el calendari de sembra de diferents fruites i hortalisses.

Quizizz Student

9,3

Entorn de joc de l'aplicació Quizizz que permet ingressar un codi per accedir als qüestionaris creats pel docent o administrador.

Quizizz Teacher

9,3

Entorn d'edició de l'aplicació de preguntes i respostes Quizizz. El docent o administrador té accés a tots els qüestionaris i informes que s'han generat.

Quizizz Student

9,3

Entorn de joc de l'aplicació Quizizz que permet ingressar un codi per accedir als qüestionaris creats pel docent o administrador.

#Soyvisual

9,5

Sistema de comunicació augmentativa que utilitza pictogrames per estimular els diferents nivells i continguts del llenguatge.

#Soyvisual

9,5

Sistema de comunicació augmentativa que utilitza pictogrames per estimular els diferents nivells i continguts del llenguatge.

Drag: To-Do & Task List

8,3

Extensió per a usuaris de Gmail que permet organitzar els missatges de correu electrònic en llistes organitzades.

Sea Hero Quest

9,5

Joc d'orientació que permet ajudar als científics a estudiar el procés de demència i treballar en una cura per a la demència.

Sea Hero Quest

9,8

Joc d'orientació que permet ajudar als científics a estudiar el procés de demència i treballar en una cura per a la demència.

Membit

8,3

Aplicació per geolocalitzar i compartir imatges que fa ús de la tecnologia de la realitat augmentada. El contingut visual es pot capturar des del punt de geolocalització, o bé, pujar-lo des del dispositiu mòbil.

Print Friendly & PDF

9

Editor de PDF que crea versions imprimibles de pàgines web, adaptant el format i optimitzant l'experiència de lectura.

Marker: Screen capture tool for professionals

8,5

Aplicació per realitzar captures de pantalla, fer anotacions i compartir el contingut amb un equip de treball. La versió gratuïta està limitada.

NaturMia

7,5

App per trobar el valor nutricional de fruites i verdures. També inclou accés a receptes i informació complementària

Reciclaje para Niños con Camiones

8,5

Joc senzill per als més petits per aprendre a seleccionar les deixalles que produïm i reciclar correctament

Google Arts & Culture

9,8

App del projecte artístic i cultural del Google Institute amb accés a múltiples col·leccions, projectes i visites virtuals a indrets i museus de tot el món.

Google Arts & Culture

9,8

App del projecte artístic i cultural del Google Institute amb accés a múltiples col·leccions, projectes i visites virtuals a indrets i museus de tot el món.

Inkflow Visual Notebook

8,8

Quadern per dibuixar, prendre notes, fer brainstorming i iniciar-se en el camp del disseny visual.

Map My Ride by Under Armour

8

Sigue y sitúa en el mapa cada salida en bicicleta con MapMyRide. Tras cada kilómetro recorrido, recibirás información y parámetros que te ayudarán a mejorar tu rendimiento. Descubre nuevas rutas de entrenamiento y guarda o comparte tus favoritas. Nuestra comunidad, con más de 40 millones de corredores, te inspirará para que logres tus metas. Tanto si eres un principiante que quiere registrar su primera etapa como si eres un ciclista profesional, MapMyRide+ te ofrece las funciones y herramientas que necesitas para seguir entrenando y mantener la motivación.

SIGUE Y SITÚA EN EL MAPA TUS ENTRENAMIENTOS
- Obtén información audio en cada recorrido en bicicleta que sigas mediante GPS y visualiza en un mapa tu ruta.
- Selecciona más de 600 actividades deportivas distintas.
- Utiliza las Rutas para encontrar nuevos lugares por los que practicar ciclismo.

ANALIZA TU RENDIMIENTO KILÓMETRO A KILÓMETRO
- Obtén información y parámetros detallados tras cada entrenamiento como: el ritmo, la distancia, la duración o las calorías quemadas, entre otros.
- Consulta tu progreso analizando entrenamientos previos.
- Fíjate metas personales y modifícalas según vayas mejorando.

CONECTA OTRAS APPS Y DISPOSITIVOS
- Deja que tu calzado se encargue de seguir tu entrenamiento. Las zapatillas SpeedForm® Gemini 2 Record-Equipped siguen de manera automática tu actividad y sincronizan la información con MapMyRide.
- Sincroniza tu información con las mejores apps y dispositivos como Garmin, Fitbit o Jawbone, entre otros.
- Controla tu consumo calórico con MyFitnessPal.

ÚNETE A UNA COMUNIDAD CON MÁS DE 40 MILLONES DE DEPORTISTAS
- Sigue el progreso de tus amigos y motivaos mutuamente.
- Comparte tus entrenamientos en Facebook y Twitter.
- Únete a desafíos para competir con otros usuarios, subir puestos en la clasificación y ganar magníficos premios.

MEJORA TUS CARRERAS CON LAS FUNCIONES PREMIUM MVP
- Alcanza tus metas con un plan de entrenamiento personalizado que se adapte dinámicamente a tu nivel según vayas mejorando.
- Controla y analiza tus zonas de frecuencia cardíaca para adaptar tu entrenamiento a tus metas.
- Dile adiós a la publicidad.
- Crea vueltas personalizadas según la distancia que quieras seguir.
- Accede a otras funciones avanzadas en MapMyRide.com

Si actualizas tu suscripción a MVP para disfrutar de todas las funciones, el pago se realizará a través de tu cuenta de iTunes al confirmar la compra. La suscripción mensual tiene un coste de 5,99 USD/mes, mientras que la suscripción anual solo cuesta 29,99 USD/año (2,50 USD/mes). Las suscripciones se renuevan automáticamente, a menos que se cancelen en un plazo mínimo de 24 horas antes de su finalización. El precio de la suscripción no aumenta al renovarse.

Todo lo relativo a las suscripciones, incluyendo la renovación automática, puede gestionarse en los ajustes de tu cuenta en iTunes. Una vez comprada, la suscripción no puede cancelarse y el período de prueba gratuito del que no se haya hecho uso se perderá al contratar la suscripción MVP.

Nuestros términos y condiciones, así como la política de privacidad, pueden consultarse en los siguientes enlaces: https://account.underarmour.com/terms-and-conditions y https://account.underarmour.com/privacy.

Atención: El uso prolongado del GPS en segundo plano puede disminuir considerablemente la duración de la batería.

MapMyRide forma parte de Under Armour Connected Fitness, la mayor comunidad de fitness y salud del mundo. El conjunto completo de apps de Under Armour, diseñadas para promover un estilo de vida saludable y activo, se compone de: UA Record, MapMyFitness, Endomondo y MyFitnessPal.

Pacemaker Music - dj mix app

8

Elige tus pistas o listas de reproducción y deja que el DJ de la IA las convierta en una mezcla magistral. Pacemaker es la única aplicación que te permite crear y compartir mezclas con música de Spotify.

**Ganador del premio al diseño de Apple de 2015**
**Lo mejor de la App Store de 2014 y 2015**
**Editor´s Choice de la App Store de 2014 a 2016**

""No se trata simplemente de una aplicación para DJ; la hemos reinventado para utilizar con pantalla táctil."" – Wired
""Un equilibrio excelente entre la simplicidad y una infinidad de funciones."" – The Verge
""Es muy probable que veas la aplicación Pacemaker en una fiesta en casa de unos amigos."" – DJ TechTools


PACEMAKER PARA TODAS LAS PLATAFORMAS

iPhone - ¡Corta, reajusta y crea alucinantes popurrís! La tecnología IA DJ de Pacemaker te ayuda a encontrar las pistas más adecuadas y crea transiciones perfectas entre ellas.

iPad – ¡La herramienta completa para DJ que incluye la fabulosa función Autopilot™!

Apple Watch – ¡Mezclas mágicas con un toque! Añade efectos en vivo y mezcla nuevas pistas directamente en tu muñeca.


SUSCRIPCIÓN PREMIUM A PACEMAKER+

Disponible solo para iPhone

La suscripción a Pacemaker+ ofrece:

– Studio: Acerca la imagen y corta el principio y el final de las pistas y mézclalas a niveles más precisos, en fraseos, compases y ritmos, y establece el volumen de cada mezcla.
– Un distintivo especial de Pacemaker+ para tu perfil.

Pacemaker+ está disponible en EE. UU. por 6,99 $/mes, 14,99 $/3 meses o 35,99 $/año. Los precios se indican en dólares americanos, y pueden varias en otros países o cambiar sin aviso previo.

Puedes suscribirte y pagar a través de tu cuenta de iTunes. Las suscripciones se renuevan automáticamente a menos que se cancelen como mínimo 24 horas antes de la finalización del periodo actual.

DATOS Y PRIVACIDAD

Más información sobre nuestros términos y política de privacidad en http://pacemaker.net/legal

UNA RED SOCIAL A TODO VOLUMEN

- Comparte tu mezcla para que otros la puedan disfrutar.
- ¡Busca tus artistas, pistas y hashtags preferidos y descubre mezclas asombrosas!
- Sigue a los usuarios que crean mezclas como más te guste.
- ¡Destacada, destacada! ¡Descubre las mezclas más populares en la Hot List!
- Demuestra tu admiración y di que te gustan tus favoritas para guardarlas para más tarde.
- ¡Comenta y comparte tu opinión si una mezcla te ha impresionado!
- ¡Remezcla si te parece que a la mezcla de algún otro podría venirle bien un retoque!


COMPRA EFECTOS ALUCINANTES

– Whitenoise, 8-Bit, ChopChop, Hi-Lo, Reverb para iPhone
– Echo, Roll, Loop, Beatskip para iPad


PONTE EN CONTACTO CON NOSOTROS

Nuestra sede está en Suecia pero siempre estamos tu disposición, salvo si estamos muy ocupados comiendo albóndigas o rollos de canela. Búscanos en Facebook, Twitter o envíanos un mensaje a support@pacemakerapp.com para compartir tu opinión. ¡Estamos deseando oír tus comentarios!

journi

8,5

Aplicació per realitzar diaris de viatge interactius amb imatges, text, mapes, icones i informació actualitzada de vols i de temps.

YouTube Kids

8,5

YouTube Kids és una aplicació de YouTube per nens, de manera que fa més senzilla i més segura la navegació per la xarxa i la visualització de vídeos pels més petits. Aquesta aplicació disposa a més a més de control parental.

YouTube Kids

8,5

YouTube Kids és una aplicació de YouTube per nens, de manera que fa més senzilla i més segura la navegació per la xarxa i la visualització de vídeos pels més petits. Aquesta aplicació disposa a més a més de control parental.

Journi Blog & Printed Books

8,5

Journi és una aplicació gratuïta que permet crear un diari de viatge amb fotografies, notes, mapes, etc.També permet compartir l'edició amb altres persones i convertir-lo en un àlbum de fotografies per imprimir.

Pleco Chinese Dictionary

8,5

Pleco Chinese Dictionary és un diccionari integrat de xinès en anglès amb un sistema de lector de documents, flashcard amb entrada d'escriptura a mà i cerca de caràcters.

Pleco Chinese Dictionary

8,5

Pleco Chinese Dictionary és un diccionari integrat de xinès en anglès amb un sistema de lector de documents, flashcard amb entrada d'escriptura a mà i cerca de caràcters.

MAPS.ME – Mapa offline con GPS

8

Mapas gratuitos, rápidos, detallados y totalmente sin conexión con navegación giro a giro – más de 100 millones de viajeros en todo el mundo confían en ellos.

MAPAS SIN CONEXIÓN
Ahorra datos móviles, no requiere Internet.

GRATIS PARA SIEMPRE
Todos los mapas que contiene y todas las funciones son gratis. Siempre lo han sido y lo serán.

NAVEGACIÓN
Utiliza la navegación de conducción, a pie y en bicicleta en cualquier parte del mundo.

A TODO DETALLE
Cómo llegar a los puntos de interés (PDI), senderos y lugares que faltan en otros mapas.

AL DÍA
Millones de contribuyentes de OpenStreetMap actualizan los mapas a diario. OSM es una alternativa de código abierto a Google Maps y Apple Maps.

RÁPIDO Y FIABLE
Búsqueda sin conexión, navegación GPS junto con mapas optimizados para ahorrar con eficacia espacio en la memoria.

MARCADORES
Guarda tus ubicaciones favoritas y compártelas con tus amigos.

DISPONIBLE EN TODO EL MUNDO
Indispensable dentro y fuera de tu ciudad.

¡AÚN HAY MÁS!
- Busca en categorías diferentes; por ejemplo, restaurantes, cafeterías, atracciones turísticas, hoteles, cajeros automáticos y transporte público (metro, autobús, etc.)
- Reserva tu hotel en Booking.com directamente desde la aplicación
- Comparte tu ubicación por mensajes de texto o redes sociales
- Al ir en bicicleta o a pie, la aplicación muestra si el camino es cuesta arriba o cuesta abajo

La ejecución continua del GPS en segundo plano puede reducir drásticamente la vida de la batería.
Si tienes cualquier pregunta, visita nuestro Centro de Asistencia: support.maps.me.
Si no encuentras la respuesta a tu pregunta, ponte en contacto con nosotros en: ios@maps.me.
Síguenos en FB: http://www.facebook.com/mapswithme | Twitter: @MAPS_ME

MAPS.ME – Offline Map and Travel Navigation

8

Maps.me és una aplicació gratuïta que permet connectar-se als mapes descarregables de OpenStreetMap sense necessitat d'estar connectat a internet.

Encode: Learn to Code

9,3

Material formatiu dissenyat per al dispositiu mòbil per aprendre a programar

Encode: Learn to Code

9,3

Material formatiu dissenyat per al dispositiu mòbil per aprendre a programar

Nutrix

9

Joc de puzzles que mostra els beneficis d'una dieta equilibrada i les propietats dels diferents grups d'aliments

Nutrix

9

Joc de puzzles que mostra els beneficis d'una dieta equilibrada i les propietats dels diferents grups d'aliments

Animation Desk®

9,3

Editor per crear animacions a partir de les nostres il·lustracions amb múltiples formats d'importació i exportació

Animation Desk – Make Your Animation and Cartoons

9,3

Editor per crear animacions a partir de les nostres il·lustracions amb múltiples formats d'importació i exportació

BEAKER by THIX

9,3

Got de precipitats virtual amb més de 150 exemples d'elements i compostos químics

BEAKER - Mix Chemicals

9,3

Simulador que converteix el dispositiu mòbil en un vas de precipitats amb un ventall de més de 150 substàncies químiques. Permet tapar el vas de precipitats i recollir gasos, posar-hi un calefactor o una flama.

Residus

8,8

Separar els residus és la nostra responsabilitat. I és que fer-ho bé és ben fàcil. Amb aquesta aplicació trobaràs fàcilment on has de llençar cada residu per a reciclar-lo correctament. Fent-ho així, optimitzarem l’eficiència del procés de reciclatge i tractarem millor el medi ambient. La correcta gestió dels residus fa estalviar diners als municipis i a tu.

La recollida selectiva consisteix a recollir separadament les diferents fraccions dels residus municipals amb la finalitat de poder-les reciclar. La recollida selectiva i el reciclatge permeten estalviar recursos escassos i part de l´energia necessària per a la fabricació dels productes.

L´aspecte bàsic de la recollida selectiva és la selecció que els ciutadans i els comerços realitzen dels productes recuperables i que, posteriorment, l´administració s´encarrega de gestionar.

Aquesta aplicació està emmarcada dins la campanya de recollida selectiva “Residu, on vas?” de l´Agència de Residus de Catalunya per tal de conscienciar els ciutadans que dipositin correctament els residus generats a les llars.Separar los residuos es nuestra responsabilidad. Y es que hacerlo bien es muy fácil. Con esta aplicación encontrarás fácilmente dónde tienes que tirar cada residuo para reciclarlo correctamente. Si lo haces así, optimizaremos la eficiencia del proceso de reciclaje y trataremos mejor al medio ambiente. La correcta gestión de los residuos ahorra dinero a los municipios y también a ti.

La recogida selectiva consiste en recoger separadamente las distintas fracciones de los residuos municipales con la finalidad de reciclarlos. La recogida selectiva y el reciclaje permiten ahorrar recursos escasos y parte de la energía necesaria para la fabricación de los productos.

El aspecto básico de la recogida selectiva es la selección que la ciudadanía y los comercios realizan de los productos recuperables y que, posteriormente, la administración se encarga de gestionar.

Esta aplicación está enmarcada dentro de la campaña de recogida selectiva “Residu, on vas?” de la “Agència de Residus de Catalunya” para concienciar a los ciudadanos de que depositen correctamente los residuos generados en sus hogares.

Residus

8,5

Separar els residus és la nostra responsabilitat. I és que fer-ho bé és ben fàcil. Amb aquesta aplicació trobaràs fàcilment on has de llençar cada residu per a reciclar-lo correctament. Fent-ho així, optimitzarem l’eficiència del procés de reciclatge i tractarem millor el medi ambient. La correcta gestió dels residus fa estalviar diners als municipis i a tu.La recollida selectiva consisteix a recollir separadament les diferents fraccions dels residus municipals amb la finalitat de poder-les reciclar. La recollida selectiva i el reciclatge permeten estalviar recursos escassos i part de l´energia necessària per a la fabricació dels productes.L´aspecte bàsic de la recollida selectiva és la selecció que els ciutadans i els comerços realitzen dels productes recuperables i que, posteriorment, l´administració s´encarrega de gestionar. Aquesta aplicació està emmarcada dins la campanya de recollida selectiva “Envàs, on vas?” de l´Agència de Residus de Catalunya per tal de conscienciar els ciutadans que dipositin correctament els residus generats a les llars.

Babbel – Aprender idiomas

8,8

App d'aprenentatge d'idiomes estructurada en microunitats d'aprenentatge i activitats de diferent tipologia

Babbel – Learn Languages

8,8

App d'aprenentatge d'idiomes estructurada en microunitats d'aprenentatge i activitats de diferent tipologia

Classtree

8,5

Entorn de comunicació d'aula que permet la gestió i la compartició de la informació des de diferents perfils

Classtree

8,5

Entorn de comunicació d'aula que permet la gestió i la compartició de la informació des de diferents perfils

StudyBlue

8

Editor i cercador de material i activitats d'aprenentatge integrat en un entorn de comunicació d'aula

StudyBlue for large tablets

8

Editor i cercador de material i activitats d'aprenentatge integrat en un entorn de comunicació d'aula

Too Noisy Starter

8,3

Utilitat que permet controlar el nivell de soroll que hi ha a l'aula

Experiències publicades per Ramon Pavia

  

Llistes creades per Ramon Pavia

Presentacions

5 elements
Llista creada el 23-11-2015

Presentacions tallers 2016

Edició d'imatge

0 elements
Llista creada el 25-11-2015

Retoc de fotografia

Millors utilitats

3 elements
Llista creada el 14-12-2015

Aquesta llista encara no té descripció

Vídeo

6 elements
Llista creada el 14-12-2015

Aquesta llista encara no té descripció