Profile image
Universidad Abat Oliba CEU Futur Docent
ESPECIALITAT

Diverses matèries

INTERES PRINCIPAL

Intel·ligències Múltiples

Matèries d'especialització

Interessos generals

La meva bio

Nuria encara no ha omplert la seva experiència

Valoracions associades a Nuria Vázquez

  

Popplet

8,5

Aplicació que permet organitzar idees de forma gràfica per crear mapes conceptuals. El contingut té diferents opcions d'exportació.

Kahoot!

9,5

Controlador per participar als jocs de Kahoot, una plataforma d'aprenentatge basada en jocs de preguntes i respostes. Kahoot permet que tant docents com alumnes investiguin, creïn, col·laborin i comparteixin coneixement a través d'un procés de gamificació.

Toca Kitchen

9,3

Toca Kitchen permet cuinar per a uns personatges els àpats que ens demanen. Cal triar els ingredients i manipular-los de la manera correcta per tal de crear els plats més saborosos per tal de satisfer els personatges de l'aplicació.

Pinterest

8

Pinterest permet crear col·leccions d'imatges de tot tipus, tant imatges pròpies com trobades al web o a altres col·leccions de Pinterest que podem organitzar en "Boards"

Google Drive: almacenamiento gratuito online de Google

8

Aplicació d'emmagatzematge d'arxius de Google. Podem guardar i organitzar documents, imatges, vídeos al núvol Google de manera gratuïta i accedir-hi per veure'ls o editar-los des de qualsevol dispositiu.

Bee-Bot

9,8

Versió virtual del robot Bee-Bot. El nen pren contacte amb el concepte de la programació a través d'un menú icònic que li permetrà moure el robot cap a un punt concret del tauler.

Experiències publicades per Nuria Vázquez

  

Llistes creades per Nuria Vázquez