Profile image
Altres Prullans
NIVELL EDUCATIU

Educació primària

ESPECIALITAT

Educació artística: música i dansa

INTERES PRINCIPAL

Programació

Matèries d'especialització

Educació artística: música i dansa

Nivells educatius

Educació infantil

Interessos generals

Música (edició)
Aplicacions col·laboratives

La meva bio

Noèlia encara no ha omplert la seva experiència

Valoracions associades a Noèlia Sarret

  

iDoceo - cuaderno de notas del profesor

7,8

iDoceo 4 és un quadern de notes i gestió d'aula dirigit a la tasca docent. Té moltes opcions de configuració i permet importació/exportació de dades.

Pinterest

7,8

Pinterest és una xarxa social orientada a la marcació social que permet trobar, filtrar, organitzar i compartir contingut. Els usuaris poden crear i organitzar per temes col·leccions d'imatges, esdeveniments, interessos, aficions, etc. Tots aquests continguts es distribueixen en forma del que s'anomenen pinboards, que visualment són com taulers d'anuncis.

TuneTrain

9,3

Aplicació per apropar la composició musical als més petits. TuneTrain proposa una interfície interactiva per composar melodies

iXylophone Lite

8,8

iXilophone permet escoltar i tocar el xilòfon des de l’iPad. Podem tocar l’instrument de manera lliure o seguint melodies predeterminades. Podem compartir tot allò que toquem o escoltem. La versió completa de l’aplicació (de pagament), permet adquirir una selecció de més de 75 cançons, i així mateix permet controlar la reproducció per tocar i repetir de manera aleatòria.

Keezy

9,3

Taula de mescles amb veus i ritmes predeterminats, i opcions d'enregistrament per part de l'usuari. Keezy permet barrejar aquestes pistes per crear composicions de forma intuïtiva.

Tap and Sing by StoryBots – Free, Fun Music Educational App to Learn Notes, Chords, and Melodies

9,3

Aquesta aplicació al engegar-la mostra 16 robots de diferents mides i colors. Com el seu nom indica, "Tap & sing", al tocar cadascun dels robots emet una nota diferent. Podem escollir el so que volem que facin els robots al tocar-los entre quatre de diferents.

Carnival of Animals

7,8

Llibre interactiu basat en la composició "El Carnaval dels Animals" de Camille Saint-Saëns. La història introdueix els nens en el llenguatge musical.

Drum Pads 24 - Beats and Music

8

Panell tàctil per crear composicions musicals a partir de 24 ritmes i sons diferents. Els usuaris de l'aplicació tenen l'opció d'enregistrar les seves creacions i compartir-les a Soundcloud o per correu electrònic.

NodeBeat HD - Playful Music for All

8,5

Aplicació que apropa la creació i composició a totes les edats i coneixements musicals. Composa a partir de la selecció de ritmes i sons. Les produccions es poden enregistrar i compartir amb altres usuaris.

Reactable mobile

7

Versió mòbil de l'instrument interactiu Reactable. L'usuari pot descarregar i mesclar composicions originals. L'aplicació permet generar so a partir dels objectes generadors i modificar el seus paràmetres.

Musyc

5,8

Musyc és una aplicació que permet tocar música d’una manera diferent. Enlloc d’utilitzar teclats i partitures, dibuixem figures i escoltem cançons mentre veiem com els objectes es mouen i reboten a la pantalla generant sons i melodia amb el seu moviment gravitacional. Estan disponibles 88 instruments organitzats en 22 grups.

Keezy Drummer

8,3

Instrument virtual per crear ritmes. Inclou 12 sons diferents i és possible treballar amb nou capes de so. Adient per a usuaris sense estudis de composició musical.

Experiències publicades per Noèlia Sarret

  

Llistes creades per Noèlia Sarret