Profile image
Escola El Sagrer Barcelona
SEGUEIX
NIVELL EDUCATIU

Educació primària

ESPECIALITAT

Diverses matèries

INTERES PRINCIPAL

Disseny

Matèries d'especialització

Educació visual i plàstica TIC (Informàtica)

Nivells educatius

Educació infantil

Interessos generals

Arts plàstiques
Música (edició)
Programació
Cuina
Edició d’imatge
Codis QR
Intel·ligències Múltiples
Aplicacions col·laboratives
Meteorologia i climatologia
Expressió oral
Xarxes socials

La meva bio

Mestra tecnoferid@

Valoracions associades a Neus Sagrera

  

Morfo 3D Face Booth

8,8

Morfo 3D permet animar la fotografia d'una cara a partir d'un menú d'icones. L'usuari podrà configurar l'animació adaptant la forma dels trets facials. Es pot enregistrar veu i fer ballar l'avatar segons el ritme de la música.

AutoRap by Smule

9

L'aplicació AutoRap permet convertir l'enregistrament d'un text o discurs oral a un tema de rap. El sistema relaciona les síl·labes amb el ritme que l'usuari seleccioni.

Wordsalad

8,3

Aplicació per generar núvols de parauales a partir de definicions de la Viquipèdia, tuits a Twitter i texts senzills.

TwistedWave Audio Editor

8

Editor d'arxius d'àudio amb opcions de tractament de so avançades i possibilitat d'exportar a diferents formats d'àudio. També hi ha una versió gratuïta amb limitacions a l'edició i exportació.

Just LED Display

7,8

Panell de leds virtual per mostrar missatges. L'aplicació compta amb diferents opcions de configuració.

Geometría Montessori - Reconocer y aprender las figuras geometricas

9

App per introduir els més petits en la comprensió dels conceptes geomètrics a partir d'un joc de descoberta. Dirigit al desenvolupament de la capacitat lògica.

Montessori Numberland - Aprender a contar y a trazar los números

9

Numberland és una aplicació mòbil per aprendre els números i practicar la grafia seguint el mètode pedagògic Montessori. Es treballa el concepte de quantitat i l'associació amb la grafia.

Montessori Maths

8

Aplicació amb un enfocament gradual de l'aprenentatge de la suma i la resta per a nens més grans de 6 anys. Montessori Maths treballa el concepte de "portar" i fa un guiatge per a l'execució de sumes i restes de números llargs.

La fábrica de robots de Tinybop

9,8

Aplicació que permet dissenyar robots virtuals a partir de les diferents opcions de configuració que s'ofereixen.

Robots y números - juegos para aprender a contar, sumar y las matemáticas básicas para niñas y niños pequeños

8

Joc de matemàtiques protagonitzat per robots per treballar les operacions senzilles i la numeració. Dirigit als més petits.

Tablas de Multiplicar. Juego de Mates: Multiplicaciones, Sumas, Restas y Divisiones. Matematicas para niños de Educacion Primaria

8,3

Joc de matemàtiques per treballar la suma, la resta, la multiplicació i la divisió. Les operacions estan agrupades per nivells de dificultat.

Math Heroes 1 Gratis - Matemáticas divertidas para niños

8

Math Heroes 1 és un joc per nivells on s’aprenen operacions matemàtiques bàsiques i agilitat mental mitjançant activitats amb operacions de suma, resta, multiplicació i divisió. La dificultat del joc augmenta a mesura que superen nivells fins arribar al nivell final on han de derrotar l’enemic mitjançant operacions de càlcul. Math heroes 1 permet les famílies seguir el progrés dels nens dins el joc en relació als aprenentatges.

Geoboard, by The Math Learning Center

7,3

Geoplà virtual per treballar la geometria plana. L'aplicació també inclou una calculadora per realitzar operacions que es vinculin al treball manipulatiu.

Qrafter Pro - Lector y Generador de Códigos QR y Códigos de Barras

9

Aquesta aplicació serveix per llegir codis QR i i també per crear-los. Podem escanejar directament amb la càmera o des de l'àlbum de fotos. Els codis creats es poden personalitzar, comparttir i desar inmediatament. Existeix la versió gratuïta però no crea codis. Té múltiples aplicacions didàctiques tant per llegir de forma ràpida els codis, com per crear-los per compartir continguts.

iMovie

10

Amb l'iMovie resulta fàcil muntar videos afegint efectes,transicions i àudio. Es pot triar entre estils predefinits fent servir les cançons de l'app o crear de zero i afegir temes propis.

Monument Valley

9,3

Joc en el qual s'haurà de guiar una princesa per un món màgic d'arquitectura impossible que desobeix les lleis de la física.

Shop & Math

8,3

Aplicació amb jocs i activitats de numeració i seriació per a nens d'educació infantil. Els jocs matemàtics estan integrats en diferents botigues que resulten familiars als nens. Possibilitat de configurar l'aplicació en català.

Joan Miró

6,5

Aplicació creada per la Fundació Joan Miró de Barcelona. Es proposa una aproximació a algunes de les obres públiques de Miró i la possibilitat d'explorar la Barcelona de l'època a través d'un itinerari per la ciutat.

Euro€(Free): monedas y matemáticas, juegos de aprendizaje educativo para los niños

7,3

Conjunt de jocs matemàtics per treballar el càlcul i la identificació de monedes. Euro inclou nou tipologies de joc diferents (associació, rebre el canvi, major/menor,...). L'app pretén familiaritzar el nen amb el reconeixement de monedes a partir d'una aplicació real del càlcul.

Sumon

7

Aplicació del camp de l'ensenyament de les matemàtiques per treballar el càlcul mental i les habilitats numèriques. L'objectiu del joc és ajuntar caselles de números per aconseguir la suma que es proposa. Apte per a totes les edats.

Aprende la Hora

8

Aplicació per ensenyar a verbalitzar i reconèixer les hores. Aprende la Hora inclou contes, explicacions sobre el funcionament del rellotge, animacions i efectes de so. El nen també té la possibilitat de construir el seu propi rellotge.

Experiències publicades per Neus Sagrera

  

Llistes creades per Neus Sagrera