Profile image
Escola Marià Fortuny Reus
SEGUEIX
NIVELL EDUCATIU

Educació primària

ESPECIALITAT

TIC (Informàtica)

INTERES PRINCIPAL

Aplicacions col·laboratives

Matèries d'especialització

Nivells educatius

Interessos generals

Fotografia
Viatges
Edició de vídeo
Geolocalització
Realitat virtual
Codis QR
Literatura

La meva bio

Mestra d'educació Primària des del 2002. Després de 5 anys a l'Àngel Guimerà del Vendrell vaig aterrar a Reus, al Marià Fortuny. Vaig ser coordinadora TAC i des de fa 4 anys sòc cap d'estudis. Puntualment he fet alguna formació. El curs passat vaig fer el postgrau de la URV de direcció i no he deixat de formar-me, sobrtot en el que més m'agrada, les noves tecnologies. Molt fan del programari lliure ;-)

Valoracions associades a Núria Sabaté Vallverdú

  

VivaVideo: Free Video Editor

8,8

Editor de vídeo amb múltiples efectes i recursos per crear composicions audiovisuals. Els videos es poden exportar i compartir directament a xarxes socials.

Quiver - 3D Coloring App

9,3

Aquesta aplicació introdueix els nens en les possibilitats de la realitat augmentada a través del color. El nen personalitza uns personatges d'un dibuix i, a través del dispositiu mòbil, els converteix en gràfics 3D.

Zoobe - cartoon voice messages

8,8

Zoobe permet posar la veu de l'usuari a personatges de dibuixos animats, per tal de crear, pubicar i compartir missatges de vídeo.

Movenote

9

Aplicació per crear i compartir presentacions a partir d'imatges, text, infografies i enregistrament de vídeo, a partir de la divisió de la pantalla en dues parts. Les diapositives de la presentació es sincronitzen amb l'enregistrament de vídeo, per tal d'enriquir l'explicació.

i-nigma QR & Barcode Scanner

8

Aplicació per llegir codis QR i altres codis de barres. Possibilitat de compartir de forma directa el contingut escanejat.

Plickers

8,8

Aplicació per crear qüestionaris dirigida a docents. Els usuaris hi participen a través d'unes targetes amb un codi QR. Les respostes s'emmagatzemen automàticament.

Aurasma

8

Sistema de realitat augmentada que permet crear i visualitzar escenes des de qualsevol dispositiu mòbil. L'usuari d'aquesta aplicació podrà enriquir els punts i objectes amb diferents tipologies de contingut digital; vídeo, animacions o gràfics 3D. Les experiències creades també es poden compartir.

Experiències publicades per Núria Sabaté Vallverdú

  

Llistes creades per Núria Sabaté Vallverdú