Profile image
Institut El Sui Cardedeu
NIVELL EDUCATIU

Educació secundària obligatòria

ESPECIALITAT

Tecnologia

INTERES PRINCIPAL

Paleontologia

Matèries d'especialització

Biologia i geologia TIC (Informàtica)

Nivells educatius

Batxillerat

Interessos generals

Còmics
Arts plàstiques
Programació
Robòtica
Aplicacions col·laboratives

La meva bio

Treballo en equip. Amb les meves companyes del Departament de Tecnologia de l'INS El Sui programem projectes oberts i col·laboratius de tecnologia i d'informàtica, a l'ESO, i de Tecnologia Industrial, al Batxillerat. Tots els cursos portem alumnat al Mercat de Tecnologia del Vallès per exposar els seus projectes. També col·laboro en projectes interdisciplinaris (PILE i altres) amb professorat d'altres matèries. Amb l'alumnat he participat en els projectes: Impulsem la Robòtica (CTC-Arduino) Mobilitzem la Informàtica (mSchools) inGenious (European Schoolnet) Prat de la Riba (CRECIM) He impartit classes de ciències experimentals i de matemàtiques. Abans de treballar a ensenyament, vaig treballar de monitora de tallers d'experiments al Museu de la Ciència de la Fundació LaCaixa.

Valoracions associades a Núria López Morón

  

ElectroDroid

6,8

ElectroDroid és una simple i potent col·lecció d´eines electròniques i referències.Aquesta és una versió gratuïta que inclou anuncis; també pots adquirir la versió PRO del Market per a ajudar al desenvolupador, habilitar noves funcions i desprendre´t del anuncis.La versió inclou:- Valors de resistències (3-6 bandes);- Codi de valors per reistències SMD;- Valors de inductàncies;- Calculador de la llei d´Ohm;- Calculador de reactàncies/ressonàncies;- Divisor de tensió;- Relacions de resistències, valor/sèrie/paral·lel; - Càlcul de la càrrega de condensadors;- Amplificadors Operacionals;- Calculador de resistències per LED;- Calculador del regulador de tensió ajustable LM317;- Càlcul de dissipadors;- Calculador de la vida de bateries;- Eina de disseny d´inductàncies;- Calculador de caigudes de tensió;- Calculador de l´amplada de pistes en PCB;- Calculador de filtres simples;- Calculador del NE555 astable;- Calculador de potència;- Conversor de decibels;- Conversor de freqüències;- Conversor Analògic-Digital;- Pin-out de ports (USB, sèrie, paral·lel, Ethernet, RJ, SCART, DVI, HDMI, S-Video, VGA, VESA, FireWire, Jack, XLR/DMX, RCA, ATX, Molex, EIDE, SATA, PS/2-AT, MIDI, Apple, PDMI, OBD-II, ...);- Recursos (Taula de resistivitats, Taula de condensadors i resistències normalitzats, Marcatges en condensadors, Mides de AWG i SWG, Taula d´ampacitats, Símbols i abreviacions, Simbologia en circuits, Prefixos en unitats del SI, Informació de bateries, Portes lògiques, informació de la família del 7400, Codi ASCII, llistat de bateries, CI 78xx, pin-out de xips, informació d´interruptors, taula de decibels, PIC ICSP/AVR ISP, encapsulats SMD, freqüències de radio);... i més per venir!
L´aplicació també pot usar pluguins per a augmentar la seva funcionalitat (p.ex: base de dades de PICs i microcontroladors AVR, simuladors, buscadors de referències).
Si t´agrada el programa, si us plau, puntua´l, i compra la versió complerta per a ajudar al seu desenvolupament. Enllaç a la versió PRO:https://play.google.com/store/apps/details?id=it.android.demi.elettronica.pro
Per FAQ i historial complert, visiti http://electrodroid.it

Experiències publicades per Núria López Morón

  

Llistes creades per Núria López Morón