Profile image
Escola Prat de Llobregat 1
NIVELL EDUCATIU

Educació primària

ESPECIALITAT

Tutoria

INTERES PRINCIPAL

Arts plàstiques

Matèries d'especialització

Nivells educatius

Interessos generals

Idiomes
Paleontologia
Zoologia
Cuina
Dibuix
Història
Aplicacions col·laboratives
Càlcul matemàtic

La meva bio

Deu anys docència a Primària com a tutora en centres de titularitat pública. Formació en Comunitat d'Apernentatge. Aficionada a les TIC

Valoracions associades a Montserrat Ruiz González

  

Tantrix Quiz

8,8

Trencaclosques Tantrix és un joc senzill i a la vegada adictiu que pot desafiar les teves dots de deducció. L´objectiu és col·locar totes les fitxes al taulell tan ràpid com puguis, alhora que minimitzant les errades. Cada nivell té algunes pistes, algunes són fitxes, d´altres són esbossos i algunes són senzillament un únic camí. Pots seguir-les totes fins trobar la sol·lucióSi t´agraden aquests jocs: Tetris, Battleships, Mastermind, Solitari, Cercamines, Plumber, Mahjong, Sudoku, Unblock Me o Apparatus, també tagradarà Tantrix.Juga contra tu mateix i contra d´altres per a veure qui pot resoldre els trencaclosques més ràpid i amb lògica per a reduir els errors típics del mètode "prova i error".El sistema de classificació enregistra les teves puntacions i et permet saber com estàs envers els altres.
Característiques: * 9 nivells de dificultat creixent * Fitxes i moviments en temps real disenyats amb cura * Interfície d´usuari amigable per a tabletes i telèfons * Registre de tots els trencaclosques que ja has acabat * Idiomes: العربية, Català, English, Magyar, Deutsch, Français, Nederlands, Polski, Română, Svenska, Español, Pусский * Sistema de puntaucions per mantindre el repte * Sistema de pistes que et guiarà al llarg del trencaclosques * Ajuda integrada * Comparteix la teva classificació * Importa nous trencaclosques des de correus electrònics o altres fonts mitjançant codis-QR * Moltes hores de diversió sense cost!
Suport:Si tens cap problema tècnic si us plau envia´ns un correu electrònic a tantrix.quiz@gmail.com.
Si us plau inclou la versió de l´aplicació, informació del teu dispositiu i si és possible una còpia de pantalla.Quanta més informació ens proporcionis millor et podrem atendre. Gràcies.
Diverteix-te jugant al trencaclosques Tantrix!

Experiències publicades per Montserrat Ruiz González

  

Llistes creades per Montserrat Ruiz González