Profile image
Institut Serrallarga Blanes
SEGUEIX
NIVELL EDUCATIU

Batxillerat

ESPECIALITAT

Tecnologia

INTERES PRINCIPAL

Fotografia

Matèries d'especialització

Tecnologia TIC (Informàtica)

Nivells educatius

Educació secundària obligatòria

Interessos generals

Viatges
Cuina

La meva bio

Sòc Enginyera Mecànica i enginyera química industrial Hi treballat durant 26 anys al sector de la Industria d'automoció, ocupant càrrecs de directora d'exportacions, directora de compres, directora d'enginyeria. Des de l'any 2009 sóc funcionaria i imparteixo classes de tecnologia, robòtica e informàtica a un institut de Blanes.

Valoracions associades a Montserrat Moraleda Díaz

  

ElectroDroid

7,8

ElectroDroid és una simple i potent col·lecció d´eines electròniques i referències.Aquesta és una versió gratuïta que inclou anuncis; també pots adquirir la versió PRO del Market per a ajudar al desenvolupador, habilitar noves funcions i desprendre´t del anuncis.La versió inclou:- Valors de resistències (3-6 bandes);- Codi de valors per reistències SMD;- Valors de inductàncies;- Calculador de la llei d´Ohm;- Calculador de reactàncies/ressonàncies;- Divisor de tensió;- Relacions de resistències, valor/sèrie/paral·lel; - Càlcul de la càrrega de condensadors;- Amplificadors Operacionals;- Calculador de resistències per LED;- Calculador del regulador de tensió ajustable LM317;- Càlcul de dissipadors;- Calculador de la vida de bateries;- Eina de disseny d´inductàncies;- Calculador de caigudes de tensió;- Calculador de l´amplada de pistes en PCB;- Calculador de filtres simples;- Calculador del NE555 astable;- Calculador de potència;- Conversor de decibels;- Conversor de freqüències;- Conversor Analògic-Digital;- Pin-out de ports (USB, sèrie, paral·lel, Ethernet, RJ, SCART, DVI, HDMI, S-Video, VGA, VESA, FireWire, Jack, XLR/DMX, RCA, ATX, Molex, EIDE, SATA, PS/2-AT, MIDI, Apple, PDMI, OBD-II, ...);- Recursos (Taula de resistivitats, Taula de condensadors i resistències normalitzats, Marcatges en condensadors, Mides de AWG i SWG, Taula d´ampacitats, Símbols i abreviacions, Simbologia en circuits, Prefixos en unitats del SI, Informació de bateries, Portes lògiques, informació de la família del 7400, Codi ASCII, llistat de bateries, CI 78xx, pin-out de xips, informació d´interruptors, taula de decibels, PIC ICSP/AVR ISP, encapsulats SMD, freqüències de radio);... i més per venir!
L´aplicació també pot usar pluguins per a augmentar la seva funcionalitat (p.ex: base de dades de PICs i microcontroladors AVR, simuladors, buscadors de referències).
Si t´agrada el programa, si us plau, puntua´l, i compra la versió complerta per a ajudar al seu desenvolupament. Enllaç a la versió PRO:https://play.google.com/store/apps/details?id=it.android.demi.elettronica.pro
Per FAQ i historial complert, visiti http://electrodroid.it

Pàgines per pintar Mandala

8

Aplicació amb una col·lecció de 100 mandales per pintar. Pintar Mandales permet treballar amb diferents tipus de pinzells. Les produccions es poden desar i compartir amb altres usuaris.

RICOH THETA S

9,5

Visor d'matges esfèriques realitzades amb la càmera Ricoh THETA.

Experiències publicades per Montserrat Moraleda Díaz

  

Llistes creades per Montserrat Moraleda Díaz