Profile image
Escola 25 de Setembre
NIVELL EDUCATIU

Educació primària

ESPECIALITAT

Matemàtiques

INTERES PRINCIPAL

Intel·ligències Múltiples

Matèries d'especialització

Diverses matèries

Nivells educatius

Educació infantil

Interessos generals

Trastorns d’aprenentatge / Dislèxia
Càlcul matemàtic

La meva bio

Sóc tutora i coordinadora TAC de l'escola 25 de setembre de Rubí, on treballo des de ja fa 15 anys. Potencio l'ús de la PDI, els portàtils i aquest curs ja hem introduit les tauletes.

Valoracions associades a Montse Garcia

  

Socrative Teacher

9,3

La versió de Socrative per a docents permet dissenyar i gestionar qüestionaris, així com visualitzar els resultats de l'alumnat. Socrative Teacher permet avaluar a partir de diferents tipologies de preguntes. També incorpora la possibilitat de veure els resultats en temps real.

Nearpod

9

Plataforma educativa que permet crear presentacions, qüestionaris i enquestes, i compartir aquests recursos amb la comunitat d'usuaris.

Jigsaw Puzzles Epic

8,8

Paquet de trencaclosques de diferents temàtiques. L'app també permet la creació de trencaclosques personalitzats a partir d'imatges i fotografies de l'usuari.

Movenote

9

Aplicació per crear i compartir presentacions a partir d'imatges, text, infografies i enregistrament de vídeo, a partir de la divisió de la pantalla en dues parts. Les diapositives de la presentació es sincronitzen amb l'enregistrament de vídeo, per tal d'enriquir l'explicació.

Matrix Game 1

8,5

Joc per a nens d'educació infantil per desenvolupar la percepció visual. També permet treballar l'atenció, la concentració. l'orientació visual i la categorització.

Experiències publicades per Montse Garcia

  

Llistes creades per Montse Garcia